Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hvala i Milneru na asistencijama
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Davno sam prestao da gledam City...al drago mi je sto je Dzeko dao dva gola.
Mozda moze opet postati gol-masina kao za Wolfsburg, ali u City-u NE!
Mozda moze opet postati gol-masina kao za Wolfsburg, ali u City-u NE!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo bitni golovi, kako za samopouzdanje tako i za moguce mjesto u prvih 11. Aguero je povrijedjen i ovo je mozda i posljednja prilika da Dzeko uradi nesto vise kada je prva postava u pitanju, jer vjerujem da ce dobijati sansu da igra u narednih mjesec dana i to jednostavno mora iskoristiti.
Digni se momcino, mozes ti to.
Digni se momcino, mozes ti to.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- stomaklija
- Kontakt:
Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj 

stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj

1946
Head je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj

- JackTheStripper
- Kontakt:
Inter bi dušu dao za našeg Džeku, zamislite kako mu mali Kovačić protura lopte... 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
neprevaziđene razlike i sukobi interesa,Džeki se idalje igra LPJackTheStripper je napisao/la:Inter bi dušu dao za našeg Džeku, zamislite kako mu mali Kovačić protura lopte...

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- JackTheStripper
- Kontakt:
Fecox je napisao/la:neprevaziđene razlike i sukobi interesa,Džeki se idalje igra LPJackTheStripper je napisao/la:Inter bi dušu dao za našeg Džeku, zamislite kako mu mali Kovačić protura lopte...
Njemu je bitno da igra. A sezona je duga. Ne treba Intera još otpisati... Mogu se ono dočepati LP. Kiks Rome ili Napolija i oni su na konju...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Roma, Roma i samo Roma. Siguran sam da ostaje u Cityu do ljeta, jer tesko mogu nac boljeg treceg napadaca u ovom trenutku. Ali na ljeto bi transfer u Romu bio idealan. Naravno ako izbore LP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sjedit će malo bliže PellegrinijuGoalgetter je napisao/la:Za nagradu u subotu klupa protiv Fulhama.

Bježi iz Citya gdje znaš i umiješ

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DonCorleone
- Kontakt:
Who is you!?stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Dobro je sebe reklamirao za prelazni rok sinoc.
treebo mu je dat ranije loptu , logicno je da nece dat gol i one rijeci promasio nemoguce je cista glupost
dobar nastup dzeko i bijezi u januaruuuu
dobar nastup dzeko i bijezi u januaruuuu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Stomaklija posto si na ss forumu i znam da ovo citas jer se nadam da ces uskoro dobiti fax iz mentalno-rehabilitacione ustanove zvane ludnica,u kojem se navodi da im je cast da na duzi vremenski period ugoste jednu od rijetkih osoba koje ne posjeduju mozak 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Goalgetter
- Kontakt:
Mene Dzeko toliko podsjeca na Shevchenka kad je dosao u Chelsea. Dominirao u proslih par godina, i dodje u Chelsea, i doslovno pocne propadati. Kao da je odjednom nestala i brzina, i umijece sa loptom. Jednostavno ne lezi im Engleska liga. Mada mislim da je timski duh bolji bio u Chelseau, nego u Cityu sada.
A i eto, nije mu dzaba Sheva idol.
A i eto, nije mu dzaba Sheva idol.

- Romanista10
- Kontakt:
Dobro je momci Virtu4l i viKK. Ohanite malo. Ja sam uvijek pisao i pisat cu sa VELIKIM SLOVIMA. Ako vi mislite da je meni nesto imat vise nikova opet vas problem. Inace imate moje komentare na jos 6,7 tema pa bujrum,komentarisite.
Sto se tice Dzekine igre u kupu. Jako dobra kao sto svi govore. E sad pitanje je. Dali odlicno poluvrijeme protiv West Bromwicha , odlicna tekma protiv Bayerna i jako dobra protiv Leicester city-a zavredjuje da konacno starta protiv fenjerasa Fullhama. ( u odsustvu Aguera ). Ja sam nazalost siguran da ce odigrat 4/5/1 sa Negredom u napadu. I onda ce nadam se vas 10%-20% naivnih konacno vidjeti koliko je sati i kakav "odnos" ima trener do njega.
Sto se tice Dzekine igre u kupu. Jako dobra kao sto svi govore. E sad pitanje je. Dali odlicno poluvrijeme protiv West Bromwicha , odlicna tekma protiv Bayerna i jako dobra protiv Leicester city-a zavredjuje da konacno starta protiv fenjerasa Fullhama. ( u odsustvu Aguera ). Ja sam nazalost siguran da ce odigrat 4/5/1 sa Negredom u napadu. I onda ce nadam se vas 10%-20% naivnih konacno vidjeti koliko je sati i kakav "odnos" ima trener do njega.
Pellegrini rekao da Edin ne igra jer su Aguero i Negredo u dobroj formi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo izgleda da će Aguero faliti još duže nego prvobitno rečeno. Ako se Džeko sad ne naigra u Cityju neće nikad!
- Goalgetter
- Kontakt:
Do Juna, ako ikako moze nek se produzijestamaji je napisao/la:Evo izgleda da će Aguero faliti još duže nego prvobitno rečeno. Ako se Džeko sad ne naigra u Cityju neće nikad!

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 25 gostiju.