Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

AzRimiRzA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AzRimiRzA » 19 dec 2013, 00:42

Aj nostalgije stare mi...

:D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2013, 00:45

Al kad su petardu uvalili kobasicarima ubjedljivo najjaca tekma :-)
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 dec 2013, 00:46

slika

slika

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 19 dec 2013, 00:47

[youtube][/youtube]
Aj kad se samo sjetim ove utakmice, baš su ljudi trpali nemilosrdno. :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 dec 2013, 01:03

Jedva se cekala utakmica, s kojim ponosom se sve gledalo i prozivljavalo, taman da sad zaigra za Barselonu i osvoji sve, opet to nece biti ko ono iz Wolfsburga. Nostalgija :(

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 19 dec 2013, 01:08

Belmin6 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Aj kad se samo sjetim ove utakmice, baš su ljudi trpali nemilosrdno. :D
meni je ovo na 4:11 što počinje najbolji njegov go. Koja klasa jbt, a sad ga sa Mandzom porede. :roll:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 19 dec 2013, 08:46

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 dec 2013, 08:54

Hajde, Dzeku su ponijele pare, ali koji je djavo Misimovica natjerao da ode iz Wolfsburga ?
Koji je to tandem bio covjece. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 dec 2013, 09:21

Kako je tada Dzeko samo bio fizicki spreman. Sjecam se da je nakon tekme na Old Trafordu gdje je dao vodeci pogodak, Vidic dao intervju da jedva stoji na nogama nakon duela sa Dzekom.
Dzeko je tada nosao Vidica i Ferdinanda bez problema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 19 dec 2013, 10:21

rope11 je napisao/la:Hajde, Dzeku su ponijele pare, ali koji je djavo Misimovica natjerao da ode iz Wolfsburga ?
Koji je to tandem bio covjece. 8-)
Slazem se najjaci tandem Bundes lige te dvije godine.
Nego ljudi mnogi u engleskoj su bili zacudjeni zasto Jovetic nije igrao proti Leicestera. Covjek je bio prijavljen za utakmicu bez povreda i onda je osjetio neku mucninu u stomaku 1 sat prije utakmice ??. Pa covjek je za 3 dana ( 180 min ) sa Crnom gorom odigrao vise minuta nego skoro cijelu polusezonu i pripremne sa City-em. Ako se jos doda da covjek nije imao ni jednu tezu povredu nego par sitnih onda je sve jos cudnije. Kad se tome dodaju konstantne spekulacije da Inter i Juventus idu po njega sada u januaru. Moze biti da tu ima necega ??

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2013, 13:20

Ma Jovetic je kroz citavu karijeru stalno povrijedjen. To bi ga moglo unistit.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 19 dec 2013, 13:34

Nema sanse da ce Jovetic otici na posudbu placen je 24mil funti a City je sad u grotlu povreda. Nekako zao mi ga je ima te pehove ali ubjedjen sam da ce ubrzo zaigrati i da ce Pelle probati komb gdje cu on i Dzeko u napadu zajedno sa recimo Navasom , Silvom ili Nasrijem.

Novi napad u vrhu : Dzeko and the Beast :lol: :lol:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 20 dec 2013, 14:31

Evo Chileanac izjavio da protiv Fullhama nece zaigrati: Nastasic, Zabaleta, Richards, Jovetic ???? and Aguero. Pa kako sad to opet :) :) . Proslu je ispao sat prije tekme zbog stomacnih tegoba. Sta je sad bilo. Ma covjek trazi izlaz 100% a nije ni lud. Bolje mu je igrat u prvih 11 Intera, Juventusa nego propadat u City-u. Iskreno meni je JAKO zao zbog toga. Jer Dzeko i JoJo su bili FENOMENALNI protiv Milana. I mislio sad da je on bas taj igrac( tipa Misimovica ) kojeg Dzeko treba da napredjuje u svom klubu. Evo sad ce 17 utakmica a Jojo odigrao tek 87 min ?? sve ukupno. Bez da je bio ozbiljnije povrijedjen. A za Crnu goru u tri dana 180 min. Mislim da se nada da ce ga ovi prodat za 70-80 % para jer je kao sklon ozljedama / injury prone. **** ovaj Djetic, hehe :) :). Uvidio covjek da tu nema hljeba za njega ( pored Aguera ) i to vam je to.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 20 dec 2013, 14:44

Romanista10 je napisao/la:Evo Chileanac izjavio da protiv Fullhama nece zaigrati: Nastasic, Zabaleta, Richards, Jovetic ???? and Aguero. Pa kako sad to opet :) :) . Proslu je ispao sat prije tekme zbog stomacnih tegoba. Sta je sad bilo. Ma covjek trazi izlaz 100% a nije ni lud. Bolje mu je igrat u prvih 11 Intera, Juventusa nego propadat u City-u. Iskreno meni je JAKO zao zbog toga. Jer Dzeko i JoJo su bili FENOMENALNI protiv Milana. I mislio sad da je on bas taj igrac( tipa Misimovica ) kojeg Dzeko treba da napredjuje u svom klubu. Evo sad ce 17 utakmica a Jojo odigrao tek 87 min ?? sve ukupno. Bez da je bio ozbiljnije povrijedjen. A za Crnu goru u tri dana 180 min. Mislim da se nada da ce ga ovi prodat za 70-80 % para jer je kao sklon ozljedama / injury prone. **** ovaj Djetic, hehe :) :). Uvidio covjek da tu nema hljeba za njega ( pored Aguera ) i to vam je to.
Slažem se s tobom.Tako se to radi kad želiš transfer.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 dec 2013, 16:06

O kakvom odlasku vi pricate? Stigao na ljeto, i vec bi ga na zimu selili u drugi klub? Pa ne otkupljuju se tek tako ugovora treptajem oka i kako ti zelis, on ovu sezonu ostaje na Etihadu, pa koliko ga god hvataju stomacni problemi, ko da je trudnica. Pravo cudno, za Crnu Goru odigra sve i jednu tekmu, a u Cityu mu vazda nesto. Kako god, on ostaje, nisu dzaba platili za njega oko 30 Milja, a da ne izvucu maximum iz toga.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 20 dec 2013, 16:49

Evo najnovija informacija je da ne igra zbog prehlade. :) :) Ja mislim da je Jojo ( pametno ) zakljucio da pored Aguera ce uvijek biti vjecna rezerva. U najboljem slucaju ce se boriti sa Dzekom za mrvice. Sto naravno igracu kojeg vec dvije godine traze SVI klubovi u Italiji da im bude lider i covjek koji je bio prvi igrac Fiorentine , ne odgovara. City je JASNO stavio do znanja ( Juventusu i Interu ) da ga ne zele prodati. Zapitajte se na koji nacin bi mogao igrac otici. Jedini logican se namece da ispadne da je toliko sklon povredama, da se ga klub mora rijesiti. Problem kod Dzeke je, da ako on pocne glumarat ( kao JoJo ) igrat ce jos manje i tak tad ga nece niko htjet kupit nijedan klub od vecih. Jojo se vraca u Italiju bas kao Balotelli prije ili kasnije.
Sto se Dzeke tice on na srecu ili nesrecu 90% pocinje tekmu protiv Fullhama. Jedina dilema je ili sam u napadu ili sa Negredom. Za nadati se je da ce bar biti sam, postici gol,dva i tako poceti puhati Negredu za vratom.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 20 dec 2013, 16:54

Prehladio se Jojo mašući zastavom sa tribina,
nije bio izdržljiv ko naš Miske i Ibričić, ruska tribina je doživjela procvat kako su njih dvojica preselili na tribine u Rusiji :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 20 dec 2013, 17:44

Romanista10 je napisao/la:Evo najnovija informacija je da ne igra zbog prehlade. :) :) Ja mislim da je Jojo ( pametno ) zakljucio da pored Aguera ce uvijek biti vjecna rezerva. U najboljem slucaju ce se boriti sa Dzekom za mrvice. Sto naravno igracu kojeg vec dvije godine traze SVI klubovi u Italiji da im bude lider i covjek koji je bio prvi igrac Fiorentine , ne odgovara. City je JASNO stavio do znanja ( Juventusu i Interu ) da ga ne zele prodati. Zapitajte se na koji nacin bi mogao igrac otici. Jedini logican se namece da ispadne da je toliko sklon povredama, da se ga klub mora rijesiti. Problem kod Dzeke je, da ako on pocne glumarat ( kao JoJo ) igrat ce jos manje i tak tad ga nece niko htjet kupit nijedan klub od vecih. Jojo se vraca u Italiju bas kao Balotelli prije ili kasnije.
Sto se Dzeke tice on na srecu ili nesrecu 90% pocinje tekmu protiv Fullhama. Jedina dilema je ili sam u napadu ili sa Negredom. Za nadati se je da ce bar biti sam, postici gol,dva i tako poceti puhati Negredu za vratom.
Pod uslovom da je to istina (a to je veliki upitnik) to bi značilo samo da je Jovetić dalabu koja će sjebati svoju karijeru. Ovima ništa ne znači poslati ga na tribine godinu-dvije, imaju dovoljno para i ne vjerujem baš da će dozvoliti da ih neki balavac zajebava.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 20 dec 2013, 23:34

Dosta vise o Joveticu na forumu Edina Dzeke, libo nas racku za tamo nekog Jovetica, ko nam je on? Cuj bolje mu je igrati u Juventusu, nego grijati klupu u Manchesteru, pa niko mu sigurno ne garantuje da nece grijati klupu i u Juventusu. Dzeko burazeru sada se dokazi da si bolji od svih sviju ti. Hajde sljedecu jedan hattrick kako ti znas vugla, desnica, pa ljevica. Iskoristi sansu dok kepeca nema maksimalno budi najbolji strijelac, pa onda mangupski digni sidro iz te hibridno-janjicarske ekipe.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 21 dec 2013, 01:18

Sretno Dzeko legendo.

Kad se spomene ime ovog momka mora se ustati. Dzeko je gigant, i napadacka legenda. Takvog necemo imati ni za jos 100 godina. Ali drago mi je sto sam zivio u njegovo vrijeme, radovao se njegovim golovima, i slavio odlazak na SP najvise Boga mi zahvaljujuci njemu.

Necu o Izetu, o Vedi i njihovim golovima. Da nema Dzeke nas tim bi bio slabiji za 50%. Moral igraca bi bio 0 itd...Dok bi svi ovi sto ga pljuju isto govorili da igra Dzeko mozda bi i mogli nesto.

Kreteni! Boze molim te samo da nam je Dzeko ziv i zdrav za Brazil, a za sve ostalo cemo lako.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []