nije bio izdržljiv ko naš Miske i Ibričić, ruska tribina je doživjela procvat kako su njih dvojica preselili na tribine u Rusiji
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Prehladio se Jojo mašući zastavom sa tribina,
nije bio izdržljiv ko naš Miske i Ibričić, ruska tribina je doživjela procvat kako su njih dvojica preselili na tribine u Rusiji
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Pod uslovom da je to istina (a to je veliki upitnik) to bi značilo samo da je Jovetić dalabu koja će sjebati svoju karijeru. Ovima ništa ne znači poslati ga na tribine godinu-dvije, imaju dovoljno para i ne vjerujem baš da će dozvoliti da ih neki balavac zajebava.Romanista10 je napisao/la:Evo najnovija informacija je da ne igra zbog prehlade.![]()
Ja mislim da je Jojo ( pametno ) zakljucio da pored Aguera ce uvijek biti vjecna rezerva. U najboljem slucaju ce se boriti sa Dzekom za mrvice. Sto naravno igracu kojeg vec dvije godine traze SVI klubovi u Italiji da im bude lider i covjek koji je bio prvi igrac Fiorentine , ne odgovara. City je JASNO stavio do znanja ( Juventusu i Interu ) da ga ne zele prodati. Zapitajte se na koji nacin bi mogao igrac otici. Jedini logican se namece da ispadne da je toliko sklon povredama, da se ga klub mora rijesiti. Problem kod Dzeke je, da ako on pocne glumarat ( kao JoJo ) igrat ce jos manje i tak tad ga nece niko htjet kupit nijedan klub od vecih. Jojo se vraca u Italiju bas kao Balotelli prije ili kasnije.
Sto se Dzeke tice on na srecu ili nesrecu 90% pocinje tekmu protiv Fullhama. Jedina dilema je ili sam u napadu ili sa Negredom. Za nadati se je da ce bar biti sam, postici gol,dva i tako poceti puhati Negredu za vratom.
Dosta vise o Joveticu na forumu Edina Dzeke, libo nas racku za tamo nekog Jovetica, ko nam je on? Cuj bolje mu je igrati u Juventusu, nego grijati klupu u Manchesteru, pa niko mu sigurno ne garantuje da nece grijati klupu i u Juventusu. Dzeko burazeru sada se dokazi da si bolji od svih sviju ti. Hajde sljedecu jedan hattrick kako ti znas vugla, desnica, pa ljevica. Iskoristi sansu dok kepeca nema maksimalno budi najbolji strijelac, pa onda mangupski digni sidro iz te hibridno-janjicarske ekipe.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sretno Dzeko legendo.
Kad se spomene ime ovog momka mora se ustati. Dzeko je gigant, i napadacka legenda. Takvog necemo imati ni za jos 100 godina. Ali drago mi je sto sam zivio u njegovo vrijeme, radovao se njegovim golovima, i slavio odlazak na SP najvise Boga mi zahvaljujuci njemu.
Necu o Izetu, o Vedi i njihovim golovima. Da nema Dzeke nas tim bi bio slabiji za 50%. Moral igraca bi bio 0 itd...Dok bi svi ovi sto ga pljuju isto govorili da igra Dzeko mozda bi i mogli nesto.
Kreteni! Boze molim te samo da nam je Dzeko ziv i zdrav za Brazil, a za sve ostalo cemo lako.
Kad se spomene ime ovog momka mora se ustati. Dzeko je gigant, i napadacka legenda. Takvog necemo imati ni za jos 100 godina. Ali drago mi je sto sam zivio u njegovo vrijeme, radovao se njegovim golovima, i slavio odlazak na SP najvise Boga mi zahvaljujuci njemu.
Necu o Izetu, o Vedi i njihovim golovima. Da nema Dzeke nas tim bi bio slabiji za 50%. Moral igraca bi bio 0 itd...Dok bi svi ovi sto ga pljuju isto govorili da igra Dzeko mozda bi i mogli nesto.
Kreteni! Boze molim te samo da nam je Dzeko ziv i zdrav za Brazil, a za sve ostalo cemo lako.
Jovetić je znao gdje dolazi. Njegova menadžerska agencija je mašina za pravljanje para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Big ED and the BeastLucryler je napisao/la:
Novi napad u vrhu : Dzeko and the Beast![]()
4-IN-A-ROW
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
NegrEdinemir_ je napisao/la:Big ED and the BeastLucryler je napisao/la:
Novi napad u vrhu : Dzeko and the Beast![]()
Igra li danas?
- Romanista10
- Kontakt:
Dzeko mora da pocne igrat kao zadnje pola godine. Kad dobije sansu da puca, i da proba iskoristiti SVAKU priliku. Jedino sto mi smeta u njegovoj igri sto se ne najebe mamice pojedinim kepecima kad mu ne dodaju loptu. Mislim da je proslo vrijeme taktiziranja i treba da ide na sve ili nista.
Na zalost mislim da ce poceti utakmicu Dzeko I Negredo. Ne samo jedan u napadu kao zadnjih par utakmica. Mislim da trener nece dozvolit da se Dzeko priblizi Negredu sa golovima. Utakmice kao kod proslog trenera npr. vode 4 : 1 protiv Manchester united i Mancini ubaci Dzeko i pobejde 6 : 1. Nazalost to se kod ovog trenerane ne desava. City slomi Norwich, Tottenham, Swansea. TO su sve bili slomljene ekipa i kad bi ubacio Dzeku on bi se nadavao golova. Isto tako napad je najbolja obrana, tako kazu. Jednostavno trenerova "dijela" da on zatvara utakmicu kod 4:0, 5:0 govore vise o rijeci.
Zanimiljivost iz danasnje press konferencije:
Novinar: Zasto ne igra E. Dzeko
Pellegrini: Zato jer Aguero I Negredo igraju bolje
Novinar: Dali je odsustvo Aguera prilika Dzeki da se izbori za prvi tim
Pellegrini ( izmrmlja citiram ) : Ne to nije prilika, on sad igra cesto. Ali on je vazan igrac za ovaj tim. ( sve receno ).
Zato Dzeko misli samo na sebe i busi mrezu. Iskoristi svaku priliku i budi malo prgaviji na terenu.
Na zalost mislim da ce poceti utakmicu Dzeko I Negredo. Ne samo jedan u napadu kao zadnjih par utakmica. Mislim da trener nece dozvolit da se Dzeko priblizi Negredu sa golovima. Utakmice kao kod proslog trenera npr. vode 4 : 1 protiv Manchester united i Mancini ubaci Dzeko i pobejde 6 : 1. Nazalost to se kod ovog trenerane ne desava. City slomi Norwich, Tottenham, Swansea. TO su sve bili slomljene ekipa i kad bi ubacio Dzeku on bi se nadavao golova. Isto tako napad je najbolja obrana, tako kazu. Jednostavno trenerova "dijela" da on zatvara utakmicu kod 4:0, 5:0 govore vise o rijeci.
Zanimiljivost iz danasnje press konferencije:
Novinar: Zasto ne igra E. Dzeko
Pellegrini: Zato jer Aguero I Negredo igraju bolje
Novinar: Dali je odsustvo Aguera prilika Dzeki da se izbori za prvi tim
Pellegrini ( izmrmlja citiram ) : Ne to nije prilika, on sad igra cesto. Ali on je vazan igrac za ovaj tim. ( sve receno ).
Zato Dzeko misli samo na sebe i busi mrezu. Iskoristi svaku priliku i budi malo prgaviji na terenu.
http://www.livescore.com/soccer/england ... 1-1474573/
Ako je vjerovati ovima Džekson počinje
Ako je vjerovati ovima Džekson počinje
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Re: Odg: Edin Džeko
Ima li prijenosa na tv-u?
Sent from my A800 using Tapatalk
Re: Odg: Edin Džeko
Mouse je napisao/la:Ima li prijenosa na tv-u?
Sport Klub prenosi...ako imaš taj kanal
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja i dalje nevjerujem da će ga Pelle staviti u prvu postavu. Volio bi da griješim ali ja Pelletu ništa više nevjerujem.
@ Romanista10
Reci mi da mislis ozbiljno da je Pelegriniju bitno da Negredo da vise golova od Dzeke? Nasa subjektivnost zaista nema granica...Mislim da trener nece dozvolit da se Dzeko priblizi Negredu sa golovima.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
ma krenut' će sa dva napadača, a poslije ako neko od njih dvojice bude slab, ubacit' će ofanzivnog veznog i to je to
uostalom, Fulham je u zoni ispadanja, odbrana im nije baš dobra, tako da su sve prilike da će Pellegrini krenuti sa dva napadača jer ne vjerujem da bi odbrana Fulhama mogla zaustaviti Edina i Negreda
uzet' će ovo Man City tri, četiri razlike, iako imaju problema u odbrani
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nadam se...JTS je napisao/la:ma krenut' će sa dva napadača, a poslije ako neko od njih dvojice bude slab, ubacit' će ofanzivnog veznog i to je touostalom, Fulham je u zoni ispadanja, odbrana im nije baš dobra, tako da su sve prilike da će Pellegrini krenuti sa dva napadača jer ne vjerujem da bi odbrana Fulhama mogla zaustaviti Edina i Negreda
pocinje dzeko 100%
Hart, Clichy, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, DZEKOOO, Negredo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hart, Clichy, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Dzeko, Negredo