mislim da nije negredo mu namjesti dobru sansuu i nije imo greski momakBatko je napisao/la:Edin ništa posebno, ali je dosta bolji od Negreda danas....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
namjestio Edinu šansu za gol, a što je još više za pozdravit' je to kako je došao u poziciju da asistira, sve sam je napravioSheyi je napisao/la:Negredo ?
bez potrebe ga ismijavaš
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kako ima jadni ljudi na ovom forumu nije normalno !
Zato ga je Mourinho i tražio kad je došao u Chelsea početkom drugog mandata.NoName je napisao/la:Jedino ona sebičnost mu ne valja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Čitaš dakle. Pokušaj i pogledati nekad.stomaklija je napisao/la:Bravo za Đekicu, strasna partija![]()
Kompany 0:2. Da li cete shvatiti da od njega nema hljeba. Evo citam 3 100 postotne je promašio. Šta je sada?? Ne dodaju mu loptu? Zavjera, ili nešto šesto
![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Evo citam komentare na off. FB stranici City-a,pljuju Dzeku poprilicno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma kakvi stopostotne,milijardupostotne sanse je promasio.stomaklija je napisao/la:Bravo za Đekicu, strasna partija![]()
Kompany 0:2. Da li cete shvatiti da od njega nema hljeba. Evo citam 3 100 postotne je promašio. Šta je sada?? Ne dodaju mu loptu? Zavjera, ili nešto šesto
![]()
Drago mi je jer je slabiji od Edina danas, samo toJTS je napisao/la:namjestio Edinu šansu za gol, a što je još više za pozdravit' je to kako je došao u poziciju da asistira, sve sam je napravioSheyi je napisao/la:Negredo ?.. i nije imao tri šanse kao Edin, a da je prošao onaj pas Edina za njega, bio bi gol
bez potrebe ga ismijavaš
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pravi ste seratori majke mi!
Ma sve strucnjaci a da nema Dzeke danas nebi ni znao da City igra sa napadacima.Covjek se krece,otkriva,utrcaje a ona spanska ubleha nije spomenuta jednom u prvih 45 minuta.I onda kazu nije Dzeko dzaba na klupi a njegov partner ubleha nije za 45 minuta imao kontakt s loptom.
I ne znam o kakvim zicerima pricate.Jednom pucao ali mu golman odbranio a onaj udarac glavom jednostavno nije mogao sa vise snage da se uputi s obzirom u kakvoj je poziciji bio.Ne kazem da je mogao bolje i da nema prostora za napredak ali ovoliko srati po covjeku koji je zasad solidno igrao je glupost.
I ne znam o kakvim zicerima pricate.Jednom pucao ali mu golman odbranio a onaj udarac glavom jednostavno nije mogao sa vise snage da se uputi s obzirom u kakvoj je poziciji bio.Ne kazem da je mogao bolje i da nema prostora za napredak ali ovoliko srati po covjeku koji je zasad solidno igrao je glupost.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ona šansa kad je pucao u golmana je bila dobra. Izgledna za postizanje gola. Ona glavom i nije 100% i izvukao je maksimum iz iste. Imao je jedno odlično dodavanje za Silvu kada je Španac pogodio prečku, a jednom je uništio akciju kada je imao 100 boljih rješenja (Nasrija + Silvu), al' dozvolio je da njegov udarac na kraju bude izblokiran. No, sve u svemu - solidna partija. Trči, nudi se, otkriva. Bolje i ne iskorištavati prilike negoli ne naći se u istim. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma dobro, svima nam je drago, al' mogao bi ga Negredo uvalit' kao i protiv ArsenalaSheyi je napisao/la:Drago mi je jer je slabiji od Edina danas, samo toJTS je napisao/la:namjestio Edinu šansu za gol, a što je još više za pozdravit' je to kako je došao u poziciju da asistira, sve sam je napravioSheyi je napisao/la:Negredo ?.. i nije imao tri šanse kao Edin, a da je prošao onaj pas Edina za njega, bio bi gol
bez potrebe ga ismijavaš
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dzeko dobar, bolji od Negreda. Imao je 3 dobre prilike ali nije uspio dati gol, sve dobro odradi ali zavrsnica slaba.
Trudi se, stvara sebi prostor a golovi ce doci, uce jedna u gol.
Trudi se, stvara sebi prostor a golovi ce doci, uce jedna u gol.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Edin dobar, trci, razigrava, steta sto nije iskoristio bar jednu priliku, plus ona asistencija zaa silvu kad je ovaj precku pogodio...adal je napisao/la:mislim da nije negredo mu namjesti dobru sansuu i nije imo greski momakBatko je napisao/la:Edin ništa posebno, ali je dosta bolji od Negreda danas....
Sent from my iPhone using Tapatalk
i jeste bolji od negreda u 1.pluvr...koliko toliko...vid cemo sta ce biti u 2.
negredo je imao nekoliko prodatih lopti, i to onih kada je vracao nazad igracu...a koje mogu biti itekako opasne...
ako bi city primio jedan pogodak, drugi bi haman sam dosao...treba ovo sad zatvoriti izbacivanjem jednog napadaca, a ubacivanjemm milnera ili nekoga drugog...4 5 1
- stomaklija
- Kontakt:
Čitam-da, streamovi mi se ne traže. Realno, igrač koji ima takvu tržišnu vrijednost od 3 zicera jedan mota zabiti. Pa Varupa iz Travnika bi pogodioNoName je napisao/la:Čitaš dakle. Pokušaj i pogledati nekad.stomaklija je napisao/la:Bravo za Đekicu, strasna partija![]()
![]()
dobro igra danas, samo mu fali gol.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Zanimljivo izgleda alvaro kad nema aquera i navasa...
Zalosno je takve osobe kao ti postoje na forumu !stomaklija je napisao/la:Čitam-da, streamovi mi se ne traže. Realno, igrač koji ima takvu tržišnu vrijednost od 3 zicera jedan mota zabiti. Pa Varupa iz Travnika bi pogodioNoName je napisao/la:Čitaš dakle. Pokušaj i pogledati nekad.stomaklija je napisao/la:Bravo za Đekicu, strasna partija![]()
![]()
Žalosno je što je naša repka spala na to da Edin bude jedini špic. Nagrebusili smo u Brazilu, jedino da Ibišević proradi. Ovaj je prop'o k'o....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
garant sad on ide vani 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To je to , gasim stream