FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

300
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 300 » 14 jan 2010, 18:45

ado-hz je napisao/la:Evo mi danima pricamo o pojacanjima, a ni jedno da dodje.Samo me zanima kad misle da dovedu pa barem jednog igraca jer su pripreme krenule kad misle da se igrac uklopi u ekipu i prodje pripreme ako ga ne dovedu na vrijeme da moze covjek proci cijele pripreme i da se dobro spremi.
Standardna politika ubleha iz nase uprave, nazalost :evil:
Dovest ce nekoga pred sami kraj priprema i onda ista prica koja se ponovlja godinama kako mu treba vremena da se uklopi, nije jos uvije spreman itd, itd :evil: :evil:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jan 2010, 18:48

Evo Sloboda,Olimpik svi dovode igrace tako da nam vise nemogu lagati da nema igraca na nasem trzistu samo sto nece da odrijese kesu i kupe nekoga nego ko zadnje bijede cekaju nekog igraca koji nema klub pa ga dovedu...naravno nespremnom...mislim da mi navijaci moramo im dati jasno do znanja da se to mora promijeniti i da kada pocne prelazni rok u prvih 15 dana moraju dovesti 3-4-5 igraca odmah i zavrsiti pricu i da to postena praksa. Da znaju koga hoce i sta zele odmah a ne da nam mazu oci.

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 14 jan 2010, 18:51

slika
Wallpaper

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 18:55

DENZEL1 je napisao/la:slika
Wallpaper
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 14 jan 2010, 18:56

Jahovic i Janjos otisli,objektivno gledano oba igraca nisu starteri,tj.vise su bili na klupi nego u igri.

Po meni je bitno da ne ode Belosevic,jer za njega bas nemam zamjenu na bocnoj strani,to nebi valjalo nikako.

Meni najvise smeta sto ovi iz uprave apsolutno djeluju nezainteresovana,izjava Cale "...u subotu cemo se sastati i razgovarati..."
Pa ne radi se tako u klubu,morate biti stalno u kontaktima,stalni neki vid sastanaka,operativnosti..ide se traze igraci,razgovara se sa menadjerima is licno.

A jok,nasi sjede i cekaju..samo me interesuje sta cekaju :roll:

A zna se sta se ceka. Ceka se kraj prelaznog roka pa da se onda uzmu igraci koji ne nadju angazman ,i to za djaba il' neku jako sitnu lovu,e to je njihova "strategija" pronalaska igraca.

Sta ostane na kraju,ostane,oni ce doci za platu.

Ma da mi sada neko ponudi da biram izmedju titule na kraju sezone i odlaska ove bagre iz kluba,uvijek bih izabrao njihov odlazak. Fuj gade mi se :twisted: :twisted:

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 14 jan 2010, 19:06

-A- je napisao/la:Jahovic i Janjos otisli,objektivno gledano oba igraca nisu starteri,tj.vise su bili na klupi nego u igri.

Po meni je bitno da ne ode Belosevic,jer za njega bas nemam zamjenu na bocnoj strani,to nebi valjalo nikako.
Slazem se sa Tobom u potpunosti, lijeva strana bez Belog je racku, imas malog Skoru koji mozda i jeste potencijal, ali definitivno neiskusan i ne moze izgurati polusezonu u istom kontinuitetu, tako da bi morao Hadziju vracati na lijevog beka da zakrpi stranu, sto mi se nimalo ne svidja :evil:
Dakle, Belog zadrzati po svaku cijenu, pod moranje!!!
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 14 jan 2010, 19:09

-A- je napisao/la:Jahovic i Janjos otisli,objektivno gledano oba igraca nisu starteri,tj.vise su bili na klupi nego u igri.

Meni najvise smeta sto ovi iz uprave apsolutno djeluju nezainteresovana,izjava Cale "...u subotu cemo se sastati i razgovarati..."
Pa ne radi se tako u klubu,morate biti stalno u kontaktima,stalni neki vid sastanaka,operativnosti..ide se traze igraci,razgovara se sa menadjerima is licno.

A jok,nasi sjede i cekaju..samo me interesuje sta cekaju :roll:

A zna se sta se ceka. Ceka se kraj prelaznog roka pa da se onda uzmu igraci koji ne nadju angazman ,i to za djaba il' neku jako sitnu lovu,e to je njihova "strategija" pronalaska igraca.

Sta ostane na kraju,ostane,oni ce doci za platu.

Ma da mi sada neko ponudi da biram izmedju titule na kraju sezone i odlaska ove bagre iz kluba,uvijek bih izabrao njihov odlazak. Fuj gade mi se :twisted: :twisted:
Ma cala je njihov igrac,on igra kako oni sviraju,stvarno covjek kad slusa one njegove izjave,kontas il nije dobar sa pamecu il je napusen :roll: ,dobili su pare,ja neznak koji sad **** cekaju,sto neposalju ljude da traze pojacanja,sve sto valja ce otici,i na kraju ce biti nismo mogli da nadjemo prava pojacanja,treba traziti da prikazu gdje su pare koje su stigle od uefe i za malog pandzu... A sto se tice handzica,dobro bi nam dosao,mada nije u formi,odavno nije igrao,ali mora promjenit ponasanje,husref bi njega smirio :D

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 19:11

ma da se ja pitam ja bi otpistio calu i doveo husrefa
siguran sam da bi bili daleko bolji jer bi on doveo neko pojacanje a ne ko cala zali se da ima malu klupu a nece nikog ni da ukljuci u pregovore a kamoli u transfer
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jan 2010, 19:25

jalehordas je napisao/la:ma da se ja pitam ja bi otpistio calu i doveo husrefa
siguran sam da bi bili daleko bolji jer bi on doveo neko pojacanje a ne ko cala zali se da ima malu klupu a nece nikog ni da ukljuci u pregovore a kamoli u transfer
Nije ni Husref onda dovodio pojacanja, dovodio ih je Muća, sad nema Muće nema ni pojacanja. Pola ove ekipe je on doveo: Rizvanovic, Torlak, Belošević, Mumin..., ranije Trivunović, Mačkić, Matko, Grujić, Milenkovic itd.
Problem je sto sad nema Muce, da ima njega bio bi opet reprezentativac neki na predstavljanju :D :D :D :D :D :D :D :D
Znaci, po meni Cala nema krivice ovdje sekunde, drugo je sto ovi iz uprave nemaju uticaja medju ovim priznatijim mafijaskim krugovima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jan 2010, 19:26

Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 14 jan 2010, 19:27

The Game je napisao/la:
Nije ni Husref onda dovodio pojacanja, dovodio ih je Muća, sad nema Muće nema ni pojacanja. Pola ove ekipe je on doveo: Rizvanovic, Torlak, Belošević, Mumin..., ranije Trivunović, Mačkić, Matko, Grujić, Milenkovic itd.
Problem je sto sad nema Muce, da ima njega bio bi opet reprezentativac neki na predstavljanju :D :D :D :D :D :D :D :D
Znaci, po meni Cala nema krivice ovdje sekunde, drugo je sto ovi iz uprave nemaju uticaja medju ovim priznatijim mafijaskim krugovima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pisi bre srpski da te ceo svet razumije... ko je muca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jan 2010, 19:31

LIvada je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Znaci, po meni Cala nema krivice ovdje sekunde, drugo je sto ovi iz uprave nemaju uticaja medju ovim priznatijim mafijaskim krugovima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pisi bre srpski da te ceo svet razumije... ko je muca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mustafa Dučić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 14 jan 2010, 19:33

miky_hz je napisao/la:Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo ;)
I igrali su igraci poput j.benog Sarabe u prvoj postavi samo da bi se prodali, jer Muco ima tala od njih :evil: E **** me i to :evil:

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 19:33

The Game je napisao/la:
LIvada je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Mustafa Dučić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nisi mu trebo reci da to njega zanima on bi sam potrazio nego je sa namjerom doso da malo reklamira srbski :mrgreen: :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jan 2010, 19:37

Muco jeste dovodio igrace ali je isto tako i prodavao kad mu je bio cejf,nije nijedan igrac kojeg je doveo Muco bio kod nas duze od godinu dana Muco ga je odmah tusno negdje, tako da nam ne treba takav covjek koji samo gleda svoj interes.Treba nam neko ko zeli nasem klubu dobro a ne da samo uzima pare od igraca i Evrope.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 19:38

ma hajrudin je za sve kriv :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jan 2010, 19:41

miky_hz je napisao/la:Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo ;)
I to je tacno,
Samo ja sam ovom gore odgovarao za Husrefa, koji bi kao doveo pojacanja, bi kurrac, bilo bi isto a mozda cak i gore. Husref je sa po mom misljenju boljom ekipom od ove bio peti u prvenstvu.
Mada, moje je misljenje, a vjerovatno i dosta vas tako misli: Nama ce uvijek neko smetat, prije smo imali trenera kojeg smo postovali, igrace manje - vise. Sad volimo igrace, trener nam ne valja. Uprava ionako nikad nije bila po nasem ćejfu.
Jedno od to dvoje je kod nas uvijek bilo izrazeno

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 14 jan 2010, 20:00

The Game je napisao/la:
I to je tacno,
Samo ja sam ovom gore odgovarao za Husrefa, koji bi kao doveo pojacanja, bi kurrac, bilo bi isto a mozda cak i gore. Husref je sa po mom misljenju boljom ekipom od ove bio peti u prvenstvu.Mada, moje je misljenje, a vjerovatno i dosta vas tako misli: Nama ce uvijek neko smetat, prije smo imali trenera kojeg smo postovali, igrace manje - vise. Sad volimo igrace, trener nam ne valja. Uprava ionako nikad nije bila po nasem ćejfu.
Jedno od to dvoje je kod nas uvijek bilo izrazeno
Upravu si, al ne zaboravi da je isti taj Husref sa 13 igraca osvojio titulu i dogurao do treceg pretkola lige prvaka, bio autoritet i izvlacio maximum iz svakog igraca, pa cak i iz nekih koji nisu(po meni) imaki kalibar za nas Klub ;)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 20:04

ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 20:05

k_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!
ali zato treba da hajrudin odrijesi kesu ali kako sad stvari stoje nista od toga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bosanac1991, N3R3D, propoklopac, SamoDaKazeem i 70 gostiju.