Wallpaper
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGADENZEL1 je napisao/la:
Wallpaper
Slazem se sa Tobom u potpunosti, lijeva strana bez Belog je racku, imas malog Skoru koji mozda i jeste potencijal, ali definitivno neiskusan i ne moze izgurati polusezonu u istom kontinuitetu, tako da bi morao Hadziju vracati na lijevog beka da zakrpi stranu, sto mi se nimalo ne svidja-A- je napisao/la:Jahovic i Janjos otisli,objektivno gledano oba igraca nisu starteri,tj.vise su bili na klupi nego u igri.
Po meni je bitno da ne ode Belosevic,jer za njega bas nemam zamjenu na bocnoj strani,to nebi valjalo nikako.
Ma cala je njihov igrac,on igra kako oni sviraju,stvarno covjek kad slusa one njegove izjave,kontas il nije dobar sa pamecu il je napusen-A- je napisao/la:Jahovic i Janjos otisli,objektivno gledano oba igraca nisu starteri,tj.vise su bili na klupi nego u igri.
Po meni je bitno da ne ode Belosevic,jer za njega bas nemam zamjenu na bocnoj strani,to nebi valjalo nikako.
Meni najvise smeta sto ovi iz uprave apsolutno djeluju nezainteresovana,izjava Cale "...u subotu cemo se sastati i razgovarati..."
Pa ne radi se tako u klubu,morate biti stalno u kontaktima,stalni neki vid sastanaka,operativnosti..ide se traze igraci,razgovara se sa menadjerima is licno.
A jok,nasi sjede i cekaju..samo me interesuje sta cekaju![]()
A zna se sta se ceka. Ceka se kraj prelaznog roka pa da se onda uzmu igraci koji ne nadju angazman ,i to za djaba il' neku jako sitnu lovu,e to je njihova "strategija" pronalaska igraca.
Sta ostane na kraju,ostane,oni ce doci za platu.
Ma da mi sada neko ponudi da biram izmedju titule na kraju sezone i odlaska ove bagre iz kluba,uvijek bih izabrao njihov odlazak. Fuj gade mi se![]()
Nije ni Husref onda dovodio pojacanja, dovodio ih je Muća, sad nema Muće nema ni pojacanja. Pola ove ekipe je on doveo: Rizvanovic, Torlak, Belošević, Mumin..., ranije Trivunović, Mačkić, Matko, Grujić, Milenkovic itd.jalehordas je napisao/la:ma da se ja pitam ja bi otpistio calu i doveo husrefa
siguran sam da bi bili daleko bolji jer bi on doveo neko pojacanje a ne ko cala zali se da ima malu klupu a nece nikog ni da ukljuci u pregovore a kamoli u transfer
pisi bre srpski da te ceo svet razumije... ko je mucaThe Game je napisao/la:
Nije ni Husref onda dovodio pojacanja, dovodio ih je Muća, sad nema Muće nema ni pojacanja. Pola ove ekipe je on doveo: Rizvanovic, Torlak, Belošević, Mumin..., ranije Trivunović, Mačkić, Matko, Grujić, Milenkovic itd.
Problem je sto sad nema Muce, da ima njega bio bi opet reprezentativac neki na predstavljanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci, po meni Cala nema krivice ovdje sekunde, drugo je sto ovi iz uprave nemaju uticaja medju ovim priznatijim mafijaskim krugovima![]()
![]()
![]()
Mustafa DučićLIvada je napisao/la:pisi bre srpski da te ceo svet razumije... ko je mucaThe Game je napisao/la:
Nije ni Husref onda dovodio pojacanja, dovodio ih je Muća, sad nema Muće nema ni pojacanja. Pola ove ekipe je on doveo: Rizvanovic, Torlak, Belošević, Mumin..., ranije Trivunović, Mačkić, Matko, Grujić, Milenkovic itd.
Problem je sto sad nema Muce, da ima njega bio bi opet reprezentativac neki na predstavljanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci, po meni Cala nema krivice ovdje sekunde, drugo je sto ovi iz uprave nemaju uticaja medju ovim priznatijim mafijaskim krugovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I igrali su igraci poput j.benog Sarabe u prvoj postavi samo da bi se prodali, jer Muco ima tala od njihmiky_hz je napisao/la:Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo
nisi mu trebo reci da to njega zanima on bi sam potrazio nego je sa namjerom doso da malo reklamira srbskiThe Game je napisao/la:Mustafa DučićLIvada je napisao/la:pisi bre srpski da te ceo svet razumije... ko je mucaThe Game je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I to je tacno,miky_hz je napisao/la:Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo
Upravu si, al ne zaboravi da je isti taj Husref sa 13 igraca osvojio titulu i dogurao do treceg pretkola lige prvaka, bio autoritet i izvlacio maximum iz svakog igraca, pa cak i iz nekih koji nisu(po meni) imaki kalibar za nas KlubThe Game je napisao/la:I to je tacno,miky_hz je napisao/la:Isto tako je kod Muce svake polusezone se sklapala nova ekipa,dok se ovdje 95% ekipe sacuvalo
Samo ja sam ovom gore odgovarao za Husrefa, koji bi kao doveo pojacanja, bi kurrac, bilo bi isto a mozda cak i gore. Husref je sa po mom misljenju boljom ekipom od ove bio peti u prvenstvu.Mada, moje je misljenje, a vjerovatno i dosta vas tako misli: Nama ce uvijek neko smetat, prije smo imali trenera kojeg smo postovali, igrace manje - vise. Sad volimo igrace, trener nam ne valja. Uprava ionako nikad nije bila po nasem ćejfu.
Jedno od to dvoje je kod nas uvijek bilo izrazeno
ali zato treba da hajrudin odrijesi kesu ali kako sad stvari stoje nista od togak_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!
Jeste, ali i meni tu nesto "smrdi"The Game je napisao/la:Jel raskino Vule gore ugovor. Nesto imam osjecaj da ce nas zajeebati, ko sto je onda Matko uradio. Sve nam obecao i onda otisao u Zrinjskijalehordas je napisao/la:ali zato treba da hajrudin odrijesi kesu ali kako sad stvari stoje nista od togak_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.