Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Iskodee
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Iskodee » 23 dec 2013, 10:46

PLAN B

Ja svaki dan imam dva dobitna listica,a za druge ne znam. a otkad se ja kladim ti tad nisi ni znao sta je kladionica,isao si na trafiku po sendvic sa kecapom i malo majoneze ;)

postavi 3 dobitna tiketa u decembru , ja cu 30 i ni jedan nije ispod 50 KM ;)

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 23 dec 2013, 10:49

bangara je napisao/la:Prodje :) nadam se da je neko ispratio. :)
Prvo kazes da se ne razumijes u nba a onda se nadas da je netko ispratio tvoj listic? :o :mrgreen:[/quote]

Pa ne razumijem, ali nakon 5 minuta odvojenih na statistiku igraca, vidio sam da ova 4 idu 95% preko. tako da tu neko znanje nije ni potrebno. ovdje ionako pola vas hlupa gluposti,pa sto onda i ovo ne prepisati. :)

Vidim svi na ibaku (OKL) tipuju over a lik nije presao 10 koseva 6 mjeseci. XD

Toliko pozz ;)[/quote]
Ispratio sam te ja buraz , doduse na dvije markice, ali uhar je u svakom slucaju. Hvala ti .[/quote]

Heh i ja sam samo na 5 al eto nije lose ni 58KM ,i nema na cemu. Pozz drug

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 23 dec 2013, 10:57

Iskodee je napisao/la: PLAN B

Ja svaki dan imam dva dobitna listica,a za druge ne znam. a otkad se ja kladim ti tad nisi ni znao sta je kladionica,isao si na trafiku po sendvic sa kecapom i malo majoneze ;)

ovaj tvoj komentar u stilu "ciji je veci" dovoljno govori o tome koliko si ozbiljan,ako ne po godinama ...onda u glavi... slika

guglaj PlanB pa ces lako moci vidjeti moju statistiku pogodaka(i promasaja) u zadnjih godinu dana
Dobro je imati PlanB !

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 23 dec 2013, 10:58

PlanB je napisao/la:

ovaj tvoj komentar u stilu "ciji je veci" dovoljno govori o tome koliko si ozbiljan,ako ne po godinama ...onda u glavi... slika

guglaj PlanB pa ces lako moci vidjeti moju statistiku pogodaka(i promasaja) u zadnjih godinu dana

Svaka ti cast,al nemam vremena za to. Pozz i uzivaj druze. ;)

kokuzaner
Kontakt:

Post Postao/la kokuzaner » 23 dec 2013, 11:14

*Iskodeee

Ispratio,hvala na prijedlozima. Postavi nesto i za danas. pozz..

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 23 dec 2013, 11:16

Široki - Igokea(146,5) Manje

Može li proći ?

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 23 dec 2013, 11:48

samozeljo1987 je napisao/la: Široki - Igokea(146,5) Manje

Može li proći ?
Gordic bi trebao da ide over lagano... nikad nije vezao dve utakmice isop 10 poena a i uopste dosta sutira na svakoj tako da underi dolaze kad ga bas nece sut... u prosloj protiv cedevite sutirao neverovatnih 1 od 12 iz igre... ako i danas uzme toliko suteva a redovno uzima minimum deset suta... uz koje slobodno trebalo bi lagano da predje granicu.

Ocekujem da i Shibl iz Zvezde dodje over...poslednje dve utakmice je postigao samo 2 i 6 poena ali je i malo igrao, danas ocekujem malo vecu minutazu s obzirom da se ne igra evropa ove nedelje... a i doveden je da bude prvi strelac ekipe do sada je to samo povremeno opravdavao pa je vreme da pocne da pokazuje sta ume a predhodnih sezona je itekako umeo.
Zadnja izmjena: Kladioholicar, dana/u 23 dec 2013, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 23 dec 2013, 11:51

PlanB je napisao/la:

:D :D

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 23 dec 2013, 11:52

Jos jedan dubl

ORLEANS - STRASBOURG 1 @ 1.55

CHOLET - GRAVELINES up > 146.5 @ 1.85
Zadnja izmjena: Kladioholicar, dana/u 23 dec 2013, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 23 dec 2013, 11:53

Veceras Howard OVER 100% jer nece igrati Harden i Lin a i Beverley ima problema sa povredom

slika

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 23 dec 2013, 11:56

Prodje :) nadam se da je neko ispratio. :)
[/quote]
Prvo kazes da se ne razumijes u nba a onda se nadas da je netko ispratio tvoj listic? :o :mrgreen:[/quote]

Pa ne razumijem, ali nakon 5 minuta odvojenih na statistiku igraca, vidio sam da ova 4 idu 95% preko. tako da tu neko znanje nije ni potrebno. ovdje ionako pola vas hlupa gluposti,pa sto onda i ovo ne prepisati. :)

Vidim svi na ibaku (OKL) tipuju over a lik nije presao 10 koseva 6 mjeseci. XD

Toliko pozz ;)[/quote]

a ti si znaci samo lupio?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 dec 2013, 12:03

Ovo je odmah odigrano, dok je jos taze :)

Randolph 17,5 over

Mozda i glavni na parketu kod Meda, igra jako dobro, u zadnjih 4-5 ut. suta 18-19 puta.
Jednostavno slabasni pod kosem Jazzeri nece ga moci zaustaviti. :roll:
Voli igrati protiv Utah, prosle sezone im je ubacivao prosjecno 21,3 p. a tada su Jazzeri pod kosem bili medju boljim ekipama (Millsap i Jefferson).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 dec 2013, 12:23

Idite ba tamo na temu chat i suplja i tamo raspravljajte.nepregledno je pravo postalo.ja sam za zajebanciju, segu, malo provokacije, sitnog podjebavanja ali na temi chat.ovde je postalo uzasno.evo tema zajednicki par je dva, tri dana cista.sve pise u pravilima i toga se drzimo i bas je pregledno i jasno

COYG
Kontakt:

Post Postao/la COYG » 23 dec 2013, 12:43

dusseldorf je napisao/la:Idite ba tamo na temu chat i suplja i tamo raspravljajte.nepregledno je pravo postalo.ja sam za zajebanciju, segu, malo provokacije, sitnog podjebavanja ali na temi chat.ovde je postalo uzasno.evo tema zajednicki par je dva, tri dana cista.sve pise u pravilima i toga se drzimo i bas je pregledno i jasno
Slažem se, kad vidim ovako glupe rasprave nemam volje se vratiti nazad i tako vjerovatno propustim neku od prognoza koju bi možda i odigrao... http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=5543
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 dec 2013, 12:52

Užasna ponuda danas, ništa do NBA ne treba igrat.
Mislim da bi Indiana mogla isprašit Brooklyna, a Big Roy bi se mogo razigrat u reketu(znači over). Indiana izgleda moćno, a protiv oslabljenog Brooklyna ne bi trebali imat problema.
Od ostalih parova sviđa mi se James under 26,5, ne forsira on protiv slabijih ekipa i više voli razigravati ekipu.
San Antonio će pregazit Toronta, ne smiju sebi dozvoliti 2 poraza za redom a bilo bi veliko iznenađenje da Toronto pobijedi i SA nakon OKC, pitanje je samo hoće li to biti i pobjeda u hendikepu(11,5).
Uzimam Zacka od doktora.
Komentarišite, ispravljajte....
Pustiću sunce da topi ljubav!

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 23 dec 2013, 12:57

hoshafka je napisao/la:Užasna ponuda danas, ništa do NBA ne treba igrat.
Mislim da bi Indiana mogla isprašit Brooklyna, a Big Roy bi se mogo razigrat u reketu(znači over). Indiana izgleda moćno, a protiv oslabljenog Brooklyna ne bi trebali imat problema.
Od ostalih parova sviđa mi se James under 26,5, ne forsira on protiv slabijih ekipa i više voli razigravati ekipu.
San Antonio će pregazit Toronta, ne smiju sebi dozvoliti 2 poraza za redom a bilo bi veliko iznenađenje da Toronto pobijedi i SA nakon OKC, pitanje je samo hoće li to biti i pobjeda u hendikepu(11,5).
Uzimam Zacka od doktora.
Komentarišite, ispravljajte....
Slazem se sa indianom i sa Hibbertom over 12,5 :D
Meni je zanimljiv jos over na Cleveland - Detroit ...u lokalu 201,5, u Marathonu i Bet365 se moze uzeti i manja margina
Sa te utakmice Monroe over 14,5 malo da popravi sut, cetiri utakmice je u underu, te Jennigs over 16,5 - suteve ce uzeti,ako nece imati katastrofalan % suta, mora prebaciti

Sto se tice ponude prije NBA - grci,od cetiri utakmice bar dva under bi trebala biti(a mozda i svi) - samo treba odabrati prave.
Ima i hokeja, talijani i francuzi - bit ce overa
Dobro je imati PlanB !

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 dec 2013, 13:06

Cleveland je druga ekipa kod kuće gdje su pobijedili u 5 od 6 zadnjih utakmica, a Detroita nisu pobijedili u zadnjih 6. Zanimljiva utakmica teška za prognozirat. Irving kod kuće igra puno bolje i u zadnjih 6 utakmica kod kuće je na prosjeku od 27,2 poena, a granica mu je postavljena na 22,5 :!: Možda njega igrati preko :?:
Pustiću sunce da topi ljubav!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 23 dec 2013, 13:16

hoshafka je napisao/la:Užasna ponuda danas, ništa do NBA ne treba igrat.
Bas onda kad izgleda da je zicer, to ne bude. Mislim da Pacerci nece moci dvije noci za redom drzati protivnika na 80 poena.... Mogli bi Netsi da iznenade a preko 193 mi se cini izglednim.
PlanB je napisao/la:Meni je zanimljiv jos over na Cleveland - Detroit ...u lokalu 201,5, u Marathonu i Bet365 se moze uzeti i manja margina
Sa te utakmice Monroe over 14,5 malo da popravi sut, cetiri utakmice je u underu, te Jennigs over 16,5 - suteve ce uzeti,ako nece imati katastrofalan % suta, mora prebaciti
Jennigs prekjucer poslije 2 od 11 i kritika od trenera napravio 2 tehnicke greske i otisao pravo u svlacionicu.
Monroe uzima manje Suteva, jer je Smith dobio povjerenje od trenera, a kako stvari stoje izgleda da ce ostati tako.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 dec 2013, 13:18

hoshafka je napisao/la:Možda njega igrati preko :?:
Trbao bi, razocarali su protiv Bullsa, Waiters nije igrao, i hoce li igrati pitanje je... Svakako da je Irving razumna opcija (sta znaci razumno :mrgreen: )
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 dec 2013, 13:26

dr.van nostrand je napisao/la:Ovo je odmah odigrano, dok je jos taze :)

Randolph 17,5 over

Mozda i glavni na parketu kod Meda, igra jako dobro, u zadnjih 4-5 ut. suta 18-19 puta.
Jednostavno slabasni pod kosem Jazzeri nece ga moci zaustaviti. :roll:
Voli igrati protiv Utah, prosle sezone im je ubacivao prosjecno 21,3 p. a tada su Jazzeri pod kosem bili medju boljim ekipama (Millsap i Jefferson).
prodje jucer Pekovic (34) i Rubio (7)

23:55 Dwight Howard (Houston) over 18.5 2 @ 1.85
copy paste
-kako stvari stoje harden ce opet biti out ali i u slucaju da bude igrao veceras opet mislim da je over howarda dosta siguran,derbi veceri i zaista se isplati gledati ova utakmica koja je pruzala uvijek odlicnu kosarku i za ocekivati je ponovo veliki broj poena,howard je napokon moze se reci usao u ekipu i biljezi odlicne brojke u zadnjoj je zabio cak 35 poena u zadnjih 10 je na prosjeku od 21 poena a zadnje tri utakmice sam bio iznenadjen da je isao preko pogotovo protiv indiane kojoj je zabio 19 poena iako su svi oceivali njegov under,pa i detroitu u toj zadnjoj cak 35 a ako pogledamo pistonsi i nisu toliko losi pod kosem a prije ove dvije je noahu zabio 23,i sada kada pogledamo sve tri ekipe su puno bolje pod kosem od dallasa i za ocekivati je onda da howard protiv takve ekipe predje ovu granicu a u slucaju da harden bude out ne bi me cudilo da ode opet na 30+
kada samo vidim da im je valanciunas neku noc zabio 18 poena onda moram uzeti howarda pa bila granica i 19.5,ove sezone su igrali vec dva derbija i u prvoj im je zabio 13 poena uz dosta los sut slobodna cak 5/12 ali to je bila tek druga utakmica ove sezone i nisu bili jos uigrani igraci houstona,tek se u drugoj utakmici vidjelo da se popravila njihova igra i da su maksimalno iskoristili snagu howarda koji je zabio cak 33 poena sutirao 12/16 i to samo pokazuje njegovu dominaciju pod kosem jer dallas nema igraca koji ima fizicke predispozicije da zaustavi howarda.

planiram igrati ovo danas u singlu (igram neke stepenice sa singlovima)
svaki koment je dobrodošao i SRETNO.
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.