Ja svaki dan imam dva dobitna listica,a za druge ne znam. a otkad se ja kladim ti tad nisi ni znao sta je kladionica,isao si na trafiku po sendvic sa kecapom i malo majoneze
postavi 3 dobitna tiketa u decembru , ja cu 30 i ni jedan nije ispod 50 KM
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvo kazes da se ne razumijes u nba a onda se nadas da je netko ispratio tvoj listic?bangara je napisao/la:Prodjenadam se da je neko ispratio.
![]()
ovaj tvoj komentar u stilu "ciji je veci" dovoljno govori o tome koliko si ozbiljan,ako ne po godinama ...onda u glavi...Iskodee je napisao/la: PLAN B
Ja svaki dan imam dva dobitna listica,a za druge ne znam. a otkad se ja kladim ti tad nisi ni znao sta je kladionica,isao si na trafiku po sendvic sa kecapom i malo majoneze![]()

PlanB je napisao/la:ovaj tvoj komentar u stilu "ciji je veci" dovoljno govori o tome koliko si ozbiljan,ako ne po godinama ...onda u glavi...Iskodee je napisao/la: PLAN B
Ja svaki dan imam dva dobitna listica,a za druge ne znam. a otkad se ja kladim ti tad nisi ni znao sta je kladionica,isao si na trafiku po sendvic sa kecapom i malo majoneze![]()
guglaj PlanB pa ces lako moci vidjeti moju statistiku pogodaka(i promasaja) u zadnjih godinu dana
Gordic bi trebao da ide over lagano... nikad nije vezao dve utakmice isop 10 poena a i uopste dosta sutira na svakoj tako da underi dolaze kad ga bas nece sut... u prosloj protiv cedevite sutirao neverovatnih 1 od 12 iz igre... ako i danas uzme toliko suteva a redovno uzima minimum deset suta... uz koje slobodno trebalo bi lagano da predje granicu.samozeljo1987 je napisao/la: Široki - Igokea(146,5) Manje
Može li proći ?
PlanB je napisao/la:ovaj tvoj komentar u stilu "ciji je veci" dovoljno govori o tome koliko si ozbiljan,ako ne po godinama ...onda u glavi...Iskodee je napisao/la: PLAN B
guglaj PlanB pa ces lako moci vidjeti moju statistiku pogodaka(i promasaja) u zadnjih godinu dana

Slažem se, kad vidim ovako glupe rasprave nemam volje se vratiti nazad i tako vjerovatno propustim neku od prognoza koju bi možda i odigrao... http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=5543dusseldorf je napisao/la:Idite ba tamo na temu chat i suplja i tamo raspravljajte.nepregledno je pravo postalo.ja sam za zajebanciju, segu, malo provokacije, sitnog podjebavanja ali na temi chat.ovde je postalo uzasno.evo tema zajednicki par je dva, tri dana cista.sve pise u pravilima i toga se drzimo i bas je pregledno i jasno
Slazem se sa indianom i sa Hibbertom over 12,5hoshafka je napisao/la:Užasna ponuda danas, ništa do NBA ne treba igrat.
Mislim da bi Indiana mogla isprašit Brooklyna, a Big Roy bi se mogo razigrat u reketu(znači over). Indiana izgleda moćno, a protiv oslabljenog Brooklyna ne bi trebali imat problema.
Od ostalih parova sviđa mi se James under 26,5, ne forsira on protiv slabijih ekipa i više voli razigravati ekipu.
San Antonio će pregazit Toronta, ne smiju sebi dozvoliti 2 poraza za redom a bilo bi veliko iznenađenje da Toronto pobijedi i SA nakon OKC, pitanje je samo hoće li to biti i pobjeda u hendikepu(11,5).
Uzimam Zacka od doktora.
Komentarišite, ispravljajte....
Bas onda kad izgleda da je zicer, to ne bude. Mislim da Pacerci nece moci dvije noci za redom drzati protivnika na 80 poena.... Mogli bi Netsi da iznenade a preko 193 mi se cini izglednim.hoshafka je napisao/la:Užasna ponuda danas, ništa do NBA ne treba igrat.
Mislim da bi Indiana mogla isprašit Brooklyna, a Big Roy bi se mogo razigrat u reketu(znači over). Indiana izgleda moćno, a protiv oslabljenog Brooklyna ne bi trebali imat problema.
Jennigs prekjucer poslije 2 od 11 i kritika od trenera napravio 2 tehnicke greske i otisao pravo u svlacionicu.PlanB je napisao/la:Meni je zanimljiv jos over na Cleveland - Detroit ...u lokalu 201,5, u Marathonu i Bet365 se moze uzeti i manja margina
Sa te utakmice Monroe over 14,5 malo da popravi sut, cetiri utakmice je u underu, te Jennigs over 16,5 - suteve ce uzeti,ako nece imati katastrofalan % suta, mora prebaciti
Trbao bi, razocarali su protiv Bullsa, Waiters nije igrao, i hoce li igrati pitanje je... Svakako da je Irving razumna opcija (sta znaci razumnohoshafka je napisao/la:Možda njega igrati preko
prodje jucer Pekovic (34) i Rubio (7)dr.van nostrand je napisao/la:Ovo je odmah odigrano, dok je jos taze![]()
Randolph 17,5 over
Mozda i glavni na parketu kod Meda, igra jako dobro, u zadnjih 4-5 ut. suta 18-19 puta.
Jednostavno slabasni pod kosem Jazzeri nece ga moci zaustaviti.![]()
Voli igrati protiv Utah, prosle sezone im je ubacivao prosjecno 21,3 p. a tada su Jazzeri pod kosem bili medju boljim ekipama (Millsap i Jefferson).
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.