FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

junuz23
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2013, 23:11

bagrcavi je napisao/la:Sve mi je jasno ali da se neko zove Junuz ili da tako izabere nick na javnom forumu, e to nikako ne mogu da shvatim. Pa bolan ne bio 21. vijek a ti Junuz :lol:
Ljepse je od ''zeljeznicar''

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 23:12

junuz23 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Na ljeto ode dzaba, a s obzirom da ovi tamo znaju u kakvoj je zeljeznicar finansijskoj dubiozi ici ce na varijantu uzmi ili ostavi, jar ga realno mogu dobiti za malu lovu
Neka ode otisao je i Zeba, Bekric, Adilovic, Popovic, Urdinov, Bogicevic, Vasilic, Antolovic, Pehilj, pa? Pa opet Zeljo prvi. Jesi nas prepao u pm.

Usput da ti kazem da ovi gore nabrojani igraci individualno imaju vise titula proslavljenih od tebe. Znaci tvome veselju kratak vijek.
Prvi je zato sto je Sarajevo prosulo 10 bodova, a ne zato sto je to kvalitetna ekipa kad svi koji su joj dometi, realno( to i hirdocefalus sam prizna).
Kod nas se sistem stvara, malo ide sporije ali svi znamo o cemu se radi, i mi i vi. Ja se za buducnost svoga kluba uopste ne brinem, naprotiv, jedva cekam da je vidim, dok kod tebe i nije bas tako. Titule ce doci same po sebi, one ce biti podstrek da jos vise napredujemo i da se razvijamo, a ne da nazadujemo kao sto je slucaj kod vas.
Usput, imam vise evropskih gostovanja nego kompletan taj tim sto si nabrojao, zajedno sa njihovim navijacima, uz to sam se vise puta nasmijan vratio kuci nego ovi sto su golova zabili
Boli me k.u.ra.c za tvojim malim klubom. Polako ali sigurno ce te opet na kraju duplu krunu kod nas gledati. Doce vam cuna sama po sebi nema nista samo po sebi.

Ti se od 2007 JUNUZE majcin sine ne smijes :lol: smijemo se mi Zeti, Kukesijima jeb.o majku ime im se ne zna :lol:

Hajd smij se Junuze :lol:

slika

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 dec 2013, 23:13

Moze se puvuci paralela izmedju tog nick-a i njegove inteligencije.. Nekako mu pristaje..
BUDI ŽELJO !!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2013, 23:17

Sezona dvije i doci ce sve na svoje mjesto, ti to vrlo dobro znas. Dolazi jedan fini ciko sa mnnnnogo para. Situacija je sad takva da vasi najbolji igraci kao kakve kuce obilaze oko naseg kluba da ih pomilkimo po glavi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 dec 2013, 23:22

junuz23 je napisao/la:Sezona dvije i doci ce sve na svoje mjesto, ti to vrlo dobro znas. Dolazi jedan fini ciko sa mnnnnogo para. Situacija je sad takva da vasi najbolji igraci kao kakve kuce obilaze oko naseg kluba da ih pomilkimo po glavi.
Rok za statut je 31 decembar ako se ne varam ,jel tako ??

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 23:26

junuz23 je napisao/la:Sezona dvije i doci ce sve na svoje mjesto, ti to vrlo dobro znas. Dolazi jedan fini ciko sa mnnnnogo para. Situacija je sad takva da vasi najbolji igraci kao kakve kuce obilaze oko naseg kluba da ih pomilkimo po glavi.

Boli nas cuna. Kosoki ciko da ulozi svo svoje bogastvo vi ste luzerski tim sa gubitnickim mentalitetom. I kada ulozi i za pad sezona cunu osvoji ode buda.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 23 dec 2013, 23:27

junuz kečo iz kuduza, ženu halalio sa svjetom :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 dec 2013, 23:29

junuz23 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Na ljeto ode dzaba, a s obzirom da ovi tamo znaju u kakvoj je zeljeznicar finansijskoj dubiozi ici ce na varijantu uzmi ili ostavi, jar ga realno mogu dobiti za malu lovu
Neka ode otisao je i Zeba, Bekric, Adilovic, Popovic, Urdinov, Bogicevic, Vasilic, Antolovic, Pehilj, pa? Pa opet Zeljo prvi. Jesi nas prepao u pm.

Usput da ti kazem da ovi gore nabrojani igraci individualno imaju vise titula proslavljenih od tebe. Znaci tvome veselju kratak vijek.
Prvi je zato sto je Sarajevo prosulo 10 bodova, a ne zato sto je to kvalitetna ekipa kad svi koji su joj dometi, realno( to i hirdocefalus sam prizna).
Kod nas se sistem stvara, malo ide sporije ali svi znamo o cemu se radi, i mi i vi. Ja se za buducnost svoga kluba uopste ne brinem, naprotiv, jedva cekam da je vidim, dok kod tebe i nije bas tako. Titule ce doci same po sebi, one ce biti podstrek da jos vise napredujemo i da se razvijamo, a ne da nazadujemo kao sto je slucaj kod vas.
Usput, imam vise evropskih gostovanja nego kompletan taj tim sto si nabrojao, zajedno sa njihovim navijacima, uz to sam se vise puta nasmijan vratio kuci nego ovi sto su golova zabili
jes i mi smo otisli na SP ne zato sto smo kvalitetni nego jer je grcka prosula bodove provtiv nas...kakve gluposti pises da ne povjerusje.Ako ce ti tako bit lakse mozes rec da je zelje bolji od sarajaeva,a mozes i rec da je sarajevo slabije od zeljezenicara,kako bilo zeljo opet prvi...
=\_1921_/=

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2013, 23:36

PL BiH -1 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Lokomotiva, Hajduk , Belupo .. A bilo ko da mu ponudi bolje mu je nego ovdje uz to je hrvat trci svojim , stim da ima jos pola godine ugovora ili ce biti potpisi novi ugovor i ostani ili ce ga prodati
Ne znam kako ti izvuce da trci svojima kad je covjek izjavio da bi volio ostati u Zelji i to u tom istom tekstu!
Ma glupana i krivih drva nikad dosta.

Cuj hrvat trci svojim :lol: o je.be.m vas kosoke sto ne trcite u maleziju bijedo bijednicka?
:lol:
@pile .. jel ti vjerujes svakoj rijeci koja je napisana u tekstu ili tom istom Tomicu ?

@plbih .. a, ti pametnjakovicu niko te nista nije pitao

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 dec 2013, 23:37

Jok eto tebi vjerujemo.. :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 23 dec 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 23:39

Treba njemu vjerovati jer oni imaju para :lol:

slika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 dec 2013, 00:02

aS_Roma je napisao/la:@pile .. jel ti vjerujes svakoj rijeci koja je napisana u tekstu ili tom istom Tomicu ?
Pa ili je istina ili nije glupo i malodusno je traziti sta u tekstu nije recimo istina a sta jeste crno je ili je bijelo nema izmedju.Nismo pitari kad se u sportu pojavi vijest koja im pase onda je to istina kad je vijest koja ne odgovara onda je to smece itd. S druge strane ima jedna recenica koja je karakteristicna za sve zeljine igrace kada god daju intervju naglase da ce vidjeti sa Amarom sta i kako.Vi ste bas umislili da ste puni ko brod a mi totalni kokuzi neki dan napisah mi smo vec dogovorili igraca koji je odbio sarajevo i to za iste pare koje ste mu vi nudili sto hoce u Zelju a nece u sarajevo skontaj sam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 dec 2013, 00:11

pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:@pile .. jel ti vjerujes svakoj rijeci koja je napisana u tekstu ili tom istom Tomicu ?
Pa ili je istina ili nije glupo i malodusno je traziti sta u tekstu nije recimo istina a sta jeste crno je ili je bijelo nema izmedju.Nismo pitari kad se u sportu pojavi vijest koja im pase onda je to istina kad je vijest koja ne odgovara onda je to smece itd. S druge strane ima jedna recenica koja je karakteristicna za sve zeljine igrace kada god daju intervju naglase da ce vidjeti sa Amarom sta i kako.Vi ste bas umislili da ste puni ko brod a mi totalni kokuzi neki dan napisah mi smo vec dogovorili igraca koji je odbio sarajevo i to za iste pare koje ste mu vi nudili sto hoce u Zelju a nece u sarajevo skontaj sam.
Vjeruju djeca do 13 godina kao ovi gore sto su napisali postove, ja ne vjerujem nista ni sto je vezano ni za vas, a ni za nas jer znam kako se to radi i ko pise i sta pise , 70 % tekstova je laz i napisamo samo od sebe, 20 % je kopirano, a 10 % je orginal i to je to.

Ili naravno moguce da je on to tako nesto izjavio ili je jednostavno izvuceno iz konteksta da se ta vijest uljepsa malo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 dec 2013, 00:17

aS_Roma je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Vjeruju djeca do 13 godina kao ovi gore sto su napisali postove, ja ne vjerujem nista ni sto je vezano ni za vas, a ni za nas jer znam kako se to radi i ko pise i sta pise , 70 % tekstova je laz i napisamo samo od sebe, 20 % je kopirano, a 10 % je orginal i to je to.

Ili naravno moguce da je on to tako nesto izjavio ili je jednostavno izvuceno iz konteksta da se ta vijest uljepsa malo.
ne treba mi da procitam vijest na nekom tamo portalu da bi znao sta i kako je u klubu bez brige
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 00:18

aS_Roma je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Inače,kako u Foči
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 dec 2013, 00:27

Pa nazovi svoje tamo pa pitaj ako te vec zanima.

I sta ces ti na temi zeljezenicara ??? Idi na svoju temu tamo gdje samo pises ;)

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 00:38

aS_Roma je napisao/la:Pa nazovi svoje tamo pa pitaj ako te vec zanima.

I sta ces ti na temi zeljezenicara ??? Idi na svoju temu tamo gdje samo pises ;)
Dobro bolan šta se odmah pališ rumeni,nemoj se stidjeti svog rodnog grada,ni ti,ni junuz,ni vincenttan,niti bilo ko drugi sa sjeverne tribine,vječno na pola pune/prazne
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 00:47

PehariSuTu je napisao/la:

Dobro bolan šta se odmah pališ rumeni,nemoj se stidjeti svog rodnog grada,ni ti,ni junuz,ni vincenttan,niti bilo ko drugi sa sjeverne tribine,vječno na pola pune/prazne
:lol: Vi nam to kazete :lol: ima li vas dvojica na tribini da sa Kosova il Sandzaka nisu :lol: Ti si vjerovatno Foca il Rogatica meni to nikad nije smetalo,al vidi se da rata nije bilo ti bi vjerovatno Sarajevo na razglednici gledao,i mislio bi da Sarajevo ima more :lol:

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 00:50

bacelonafan je napisao/la:
PehariSuTu je napisao/la:

:lol: Vi nam to kazete :lol: ima li vas dvojica na tribini da sa Kosova il Sandzaka nisu :lol: Ti si vjerovatno Foca il Rogatica meni to nikad nije smetalo,al vidi se da rata nije bilo ti bi vjerovatno Sarajevo na razglednici gledao,i mislio bi da Sarajevo ima more :lol:
Eeee druže izvini tebe sam zaboravio :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 00:55

Pasa evo javno donesi nekom forumasu 500km i ja cu 500,pa da donesemo licne i roditelja,pa onda i nase,a moze i od dede i nane,slobodno ja sam za to,naravno da ti neces smjeti jer tvoji nisu iz Sarajeva garant,mada mene nebi bilo stid da sam i sa sela nekog,i to su ljudi,nikad po tome nisam gledao nekog! Nadam se da ces prihvatiti opkladu posto kazes da nisam iz Sarajeva,pa imas duplu,troduplu sansu ti dajem da ako nadjes nekog mog da nije ovdje rodjen dobijas pare!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, kontra, Lokomotifa i 43 gosta.