PehariSuTu je napisao/la:bacelonafan je napisao/la:Pasa evo javno donesi nekom forumasu 500km i ja cu 500,pa da donesemo licne i roditelja,pa onda i nase,a moze i od dede i nane,slobodno ja sam za to,naravno da ti neces smjeti jer tvoji nisu iz Sarajeva garant,mada mene nebi bilo stid da sam i sa sela nekog,i to su ljudi,nikad po tome nisam gledao nekog! Nadam se da ces prihvatiti opkladu posto kazes da nisam iz Sarajeva,pa imas duplu,troduplu sansu ti dajem da ako nadjes nekog mog da nije ovdje rodjen dobijas pare!

tvoja reakcija sve govori,nemoj više

.I da,nemoj spominjati roditelje odmah rumenko,moj otac je ranjavan bio da bi ti mogao doći na ekskurziju u ovaj grad tako da,ako može bez spominjanja roditelja

nemoj se brukat,tvoja reakcija sve govori upravu si

Neces opkladu da prihvatis,tvrdis da sam rumenko,dao sam ti sansu da me obrukas ovdje a ti neces

Mani se suplje price il nemoj spominjat uopste mene,jer imas ponudu da dokazemo ko je i odakle je,najveci kompleksasi su ti sto spominju druge gradove jer oni nisu iz Sarajeva,ja jesam i nikad nisam ni spomenuo nit me je briga ko je odakle,druga je stvar sto se ti osjecas manje vrijedan sto si iz drugog grada pa ovdje pises i prozivas