FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PehariSuTu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 01:10

bacelonafan je napisao/la:Pasa evo javno donesi nekom forumasu 500km i ja cu 500,pa da donesemo licne i roditelja,pa onda i nase,a moze i od dede i nane,slobodno ja sam za to,naravno da ti neces smjeti jer tvoji nisu iz Sarajeva garant,mada mene nebi bilo stid da sam i sa sela nekog,i to su ljudi,nikad po tome nisam gledao nekog! Nadam se da ces prihvatiti opkladu posto kazes da nisam iz Sarajeva,pa imas duplu,troduplu sansu ti dajem da ako nadjes nekog mog da nije ovdje rodjen dobijas pare!
:lol: :lol: tvoja reakcija sve govori,nemoj više :lol: .I da,nemoj spominjati roditelje odmah rumenko,moj otac je ranjavan bio da bi ti mogao doći na ekskurziju u ovaj grad tako da,ako može bez spominjanja roditelja ;)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 dec 2013, 01:26

junuz23 je napisao/la:Sezona dvije i doci ce sve na svoje mjesto, ti to vrlo dobro znas. Dolazi jedan fini ciko sa mnnnnogo para. Situacija je sad takva da vasi najbolji igraci kao kakve kuce obilaze oko naseg kluba da ih pomilkimo po glavi.
Da vam taj čiko ne bude konačan end

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 24 dec 2013, 01:37

junuz23 je napisao/la:Sezona dvije i doci ce sve na svoje mjesto, ti to vrlo dobro znas. Dolazi jedan fini ciko sa mnnnnogo para. Situacija je sad takva da vasi najbolji igraci kao kakve kuce obilaze oko naseg kluba da ih pomilkimo po glavi.
Junuze đe' ti je HEPEK?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 06:06

PehariSuTu je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Pasa evo javno donesi nekom forumasu 500km i ja cu 500,pa da donesemo licne i roditelja,pa onda i nase,a moze i od dede i nane,slobodno ja sam za to,naravno da ti neces smjeti jer tvoji nisu iz Sarajeva garant,mada mene nebi bilo stid da sam i sa sela nekog,i to su ljudi,nikad po tome nisam gledao nekog! Nadam se da ces prihvatiti opkladu posto kazes da nisam iz Sarajeva,pa imas duplu,troduplu sansu ti dajem da ako nadjes nekog mog da nije ovdje rodjen dobijas pare!
:lol: :lol: tvoja reakcija sve govori,nemoj više :lol: .I da,nemoj spominjati roditelje odmah rumenko,moj otac je ranjavan bio da bi ti mogao doći na ekskurziju u ovaj grad tako da,ako može bez spominjanja roditelja ;)
nemoj se brukat,tvoja reakcija sve govori upravu si :lol: Neces opkladu da prihvatis,tvrdis da sam rumenko,dao sam ti sansu da me obrukas ovdje a ti neces :lol: Mani se suplje price il nemoj spominjat uopste mene,jer imas ponudu da dokazemo ko je i odakle je,najveci kompleksasi su ti sto spominju druge gradove jer oni nisu iz Sarajeva,ja jesam i nikad nisam ni spomenuo nit me je briga ko je odakle,druga je stvar sto se ti osjecas manje vrijedan sto si iz drugog grada pa ovdje pises i prozivas

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 24 dec 2013, 06:28

vazda ista priča, dokle više spama :?:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 dec 2013, 08:42

Pitari :) Da ih nema trebalo bi ih izmislit!
Pa ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu. Sta im je uradio ovaj Zeljeznicar...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 09:33

da kopiram postove vasih kolega PL BIH i Pehari su tu,da nam Tan mjenja dresove,da je on samo dao pare da bude reklama na dresu,da je on ubleha nase uprave,da u BIH nema zakona o sportu(samo su zaboravili da je Dino i uprava napravili novi statut odavno,da bi se ovo ostvarilo) a ovo pisem jer su mi se ova dvojica izrugivala i tvrdili da oni imaju "provjerene" informacije

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 dec 2013, 09:36

bacelonafan je napisao/la:da kopiram postove vasih kolega PL BIH i Pehari su tu,da nam Tan mjenja dresove,da je on samo dao pare da bude reklama na dresu,da je on ubleha nase uprave,da u BIH nema zakona o sportu(samo su zaboravili da je Dino i uprava napravili novi statut odavno,da bi se ovo ostvarilo) a ovo pisem jer su mi se ova dvojica izrugivala i tvrdili da oni imaju "provjerene" informacije
:lol: :lol: Kakav kompleks!
Grbavica naš je Hram!!!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 24 dec 2013, 09:41

bacelonafan je napisao/la:da kopiram postove vasih kolega PL BIH i Pehari su tu,da nam Tan mjenja dresove,da je on samo dao pare da bude reklama na dresu,da je on ubleha nase uprave,da u BIH nema zakona o sportu(samo su zaboravili da je Dino i uprava napravili novi statut odavno,da bi se ovo ostvarilo) a ovo pisem jer su mi se ova dvojica izrugivala i tvrdili da oni imaju "provjerene" informacije
Idi ba liku zasadi sebi kakvog povrća i brini se o tome, ne budi dosadan u pm....

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bacelonafan
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 09:53

AsharaK je napisao/la:
Idi ba liku zasadi sebi kakvog povrća i brini se o tome, ne budi dosadan u pm....

nisam ja dosadan,nego ovi vasi sa ovim informacijama,valjda su sad skontali koliko su samo sebe legali,i vi ostali takodje,ismijavali ste se kampu,Tanu,da cemo imat zmaja na dresu itd. smarali na nasoj temi,a i ovdje vam je to glavna tema bila eto nadam se da ste povjerovali u svoje lazi sve najbolje vam zelim,i da nastavite titule da osvjate,a salatu necu sad da posadim hladno je

bagrcavi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 24 dec 2013, 10:02

-2 normalno da je hladno. A vidjecemo mozda se minus zadrzi i do ljeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 dec 2013, 10:04

I vi, koji se sa ovim srednjoskolcem rapsravljate, gori ste od njega.

slika

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 10:05

bagrcavi je napisao/la:-2 normalno da je hladno. A vidjecemo mozda se minus zadrzi i do ljeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
upravu si PL BIH je rekao da osvajte sto posto,a ja cu kao i na temu o ulaganju u Sarajevo ostati suzdrzan,sacekajmo da vidimo dok pocne sezona jel dostizno tih -2,sad za sad je zima za dalje cemo da vidimo ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 dec 2013, 10:07

InatSilanBosanski je napisao/la:I vi, koji se sa ovim srednjoskolcem rapsravljate, gori ste od njega.

slika

Jos malo ;)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 dec 2013, 10:10

E Bogami sada ce se i nasi morati aktivirati htjeli ,ne htjeli MORAJU !
Željeznicar za život cijeli !

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 dec 2013, 10:26

amypitar je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:I vi, koji se sa ovim srednjoskolcem rapsravljate, gori ste od njega.

slika

Jos malo ;)
Ma neka, ne treba gubit nadu vec na polusezoni :)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 dec 2013, 10:51

Daj ba ljudi popustite vise ,nije mi jasno sto se uopste prepucavata sa njima i upropastavate nasu temu.Njihov klub,njihova ulaganja su njihova stvar i neka rade sta hoce.Nama nase i u Maju ce se vidjeti kako je ko radio i sta je ko ostvario,ovo sa Tanom je dobra stvar opcenito za nas ligaski fudbal i nema razloga da se ovdje laprdaju raznorazne gluposti,cak sta vise svaki pomak naprijed treba pozdraviti.Ovakve stvari mogu uraditi i drugi klubovi,niko im ne brani.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 24 dec 2013, 11:19

amypitar je napisao/la:

slika

Jos malo ;)
Ovo, još malo, znači da čekaš kad dođe Tan misliš biće titula ? :D
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 dec 2013, 11:49

Bar će nam biti zanimljivo... Proteklih godina Sarajvo nam nije bilo nikakav konkurent :-D

FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 24 dec 2013, 11:54

Mi smo radnicki klub. Mi se ne prodajemo i ne trebamo gledati u tom pravcu jer ideologija Zeljeznicara nije zasnovana na tome. Ovi udbaski klubovi kroz historiju su isli linijom manjeg otpora, to rade i sada.

Od klubova iz Europe nama uzor treba biti Ludogorets. Klub ciji stadion prima 6000 gledalaca i igra Ligu prvaka.
sedmi pokusaj...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.