FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 24 dec 2013, 18:26

junuz23 je napisao/la:Tesko je biti sirotinja, zeljno je to svega a buducnost gora od sadasnjosti :cry:
Primjer toga je klip ispod texta. Otvorena javna kuhinja za gladne a LOLA ih hrani njihovim parama. Ne govore ljudi bezveze sirotinjo i bogu si teška.

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 dec 2013, 18:32

Sabinho je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Svaki put kad hoču da se nasmijem odem na vašu temu, ko ono kad vam je Šoljanin pjevao na derbiju sarjevo ljubavi moja. Apsurd do apsurda, carevi ste, majke mi a onaj če vam papak iz malezije dohakat, :lol: :lol:
Dobro.
Cisto da se vidi sta su sinoc pisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 18:34

Ljudi nemojte mi zamjeriti na mojim ranijim postovima, koji baš i nisu zračili nekim pozivizmom. Jbg, mnogo puta je naše povjerenje izigrano i naučio sam da više nikom ne vjerujem, uvijek sve uzimam s rezervom i čekam zvaničnu potvrdu.
Ovo sa Tanom od početka mi je bilo, realno izvodljivo, ali gledajući sa naše strane suviše dobro za naše uslove.
Priznanje za sve ove pozitivne stvari oko kluba treba odati ovoj upravi, a prije svega gospodinu Dini Selimoviću, jer od kako je on došao na mjesto direktora sve je krenulo nabolje.

Nadam se da će to igrači koji budu igrali u preostalom dijelu sezone uraditi sve kako bi i nas i ovu upravu obradovali.

A ovo je jedan post od 31. 07. 2013.
ibrakadabra je napisao/la:this time next year we'll be millionaires
E samo da mu kažem da je pogriješio. :lol: :lol:

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 18:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 dec 2013, 18:45

Nećemo ti zamjeriti... Ali budi spreman na još neka iznenađenja. Ovo je tek početak...
F.K.SARAJEVO

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 24 dec 2013, 18:54

hocel se sad pomoc bratskom klubu Dinamo Drezdenu ?? treba im dati koji dolar :D
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 dec 2013, 18:57

Trnovit je bio put od Baljka i slicnih sljamova, pa do gospodina Tana.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 dec 2013, 19:02

lucif3R666 je napisao/la:hocel se sad pomoc bratskom klubu Dinamo Drezdenu ?? treba im dati koji dolar :D
Kao prvo mi od danas poslujemo samo sa eurima :D. Drugo naravno da ćemo im pomoći, ali tek kada napravimo trening kamp za mlade igrače i kada otkupimo stadion Asim Ferhatović - Hase i tima zabranimo da naš stadion koriste raznorazni KVAZI-klubovi.
SRETAN BROJ - 1725

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 dec 2013, 19:06

Morali su i štrumfovi sa nama da proslave dolazak gospodina Tana, nisam ni sumnjao.Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti. :lol:

Ali ne treba ništa preko noći očekivati, od titule ove sezone vjerovatno nema ništa bez obzira na dolazak Tana.Novi trener je tu, biće i novih igrača sigurno, neki koji su tu sad će da odu itd.Standardna priča, samo što će sad da odlaze oni što ne valjaju, a da dolaze oni što valjaju, a proteklih godina je uglavnom bilo obratno.

Nek ih Jarni uigrava za sljedeću sezonu, za ovu je po meni prekasno.Ali da je ovo prelijepa vijest, naravno da jeste. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 dec 2013, 19:09

Ipak ste ove godine titulu uzeli prije vremena. Očekivao sam da ćete je uzeti u januaru, ali evo uzeste je u decembru.

Sad svi zajedno po drugu titulu u julu! Tan tan tanananana
Ja te volim, volim Željo..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 dec 2013, 19:11

Shanks je napisao/la:Morali su i štrumfovi sa nama da proslave dolazak gospodina Tana, nisam ni sumnjao.Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti. :lol:

Ali ne treba ništa preko noći očekivati, od titule ove sezone vjerovatno nema ništa bez obzira na dolazak Tana.Novi trener je tu, biće i novih igrača sigurno, neki koji su tu sad će da odu itd.Standardna priča, samo što će sad da odlaze oni što ne valjaju, a da dolaze oni što valjaju, a proteklih godina je uglavnom bilo obratno.

Nek ih Jarni uigrava za sljedeću sezonu, za ovu je po meni prekasno.Ali da je ovo prelijepa vijest, naravno da jeste. 8-)
Sto bi bilo kasno titula se mora uzet po svaku cijenu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 dec 2013, 19:15

Shanks je napisao/la:Morali su i štrumfovi sa nama da proslave dolazak gospodina Tana, nisam ni sumnjao.Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti. :lol:

Nije prekasno. Sve je u Vašim rukama. Pobjedite sve do kraja prvenstva i Vi ste prvaci. Računica jednostavna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 19:17

Naravno da nije kasno za trofeje, jednostavno, pobjedi sve utakmice do kraja i trofeji su tu...E sad pitanje je koliko je to realno...
Nije realno, i ne treba se time zanositi...
Prema svim najavama biće promjena u igračkom kadru, pa tek po zavšetku tog posla možemo govoriti o šansama za trofej, po ovom sad su veoma male.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 dec 2013, 19:18

Baja_zvjerka će ponovo pauzirati 15 dana.
naredni ban za trolovanje je trajni.

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 24 dec 2013, 19:18

soe je napisao/la:

:lol:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 dec 2013, 19:18

Nemojte ba euforiju dizati, čuj po svaku cijenu.Ako Jarni uspije da uigra svoju izmijenjenu ekipu, sa izmijenjenim sistemom igre i izmijenjenim igračima, alal mu vera stvano.Taj čovjek jedva da ima ikakvog trenerskog iskustva, a pritisak u Sarajevu je sigurno mnogo veći nego što on misli.

Po meni Željo i dalje veliki favorit za titulu, ništa nije nemoguće ali čisto sumnjam da mi možemo do kraja.Dogodine već druga priča. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 dec 2013, 19:20

soe je napisao/la:

Nit' je kasno za titulu, a nit' se mora uzeti po' svaku cijenu.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 dec 2013, 19:20

S obzirom kakve ce pipreme imati igraci sve ispod prvo mjesta je neuspjeh,ako dobijemo u Zenici e onda se sve otvara.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 24 dec 2013, 19:23

Danas nam je divan Tan, divan Tan, divan Tan...

Živio, živio i sretan nam bio... ;)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 dec 2013, 19:23

Nije tacno da se sve utakmice do kraja moraju pobjediti za titulu niti se borimo sa Barselonom za istu,trofeji su realna stvar da ne kazem imperativ u ovom trenutku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Hajdeee i 14 gostiju.