FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 dec 2013, 19:25

Oni koji su neprecizno pomislili da bi se rješavanjem "slučaja Tan" (bilo kojim ishodom) mogao smanjiti intenzitet prizemnog prepucavanja, ispali su jako naivni. Naprotiv, u narednom periodu očekuje se još žešća VBR paljba prizemnih komentara od strane osoba koje smatraju da je jedini način reakcije na prizeman komentar - još prizemniji komentar.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 dec 2013, 19:30

soe je napisao/la:Nije tacno da se sve utakmice do kraja moraju pobjediti za titulu niti se borimo sa Barselonom za istu,trofeji su realna stvar da ne kazem imperativ u ovom trenutku.
Tačno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 dec 2013, 19:36

Kakav dan :!:
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 19:37

soe je napisao/la:Nije tacno da se sve utakmice do kraja moraju pobjediti za titulu niti se borimo sa Barselonom za istu,trofeji su realna stvar da ne kazem imperativ u ovom trenutku.
Najjednostavnije riješenje je dobiti sve utakmice do kraja, onda ne razmišljaš o drugima, i da li će ti se rezultati poklopiti ili ne.

Ali ne treba nam to biti imperativ sad, idemo lagano, odraditi dobro pripreme, eventualno malo pojačati ekipu, neke igrače poslati na posudbe (nekim se možda zahvaliti). I utakmicu po utakmicu.

Novac ne garantuje uspjeh i trofeje.

Što se tiče ove utakmice sa Partizanom; prije par godina na Sport klubu sam gledao pripremne utakmice Zvezde i Partizana u Turskoj, pa ako neko dođe do neke informacije da bi pomenuti kanal možda i ovu našu mogao prenositi nek nas obraduje. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 dec 2013, 19:50

SreTan blagTan svoj braci koja slave ;) :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 dec 2013, 19:51

@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport :?: :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 dec 2013, 19:53

Nisam bas upratio sve komsije, a vi se ovdje bezze prcate svi djuture tako da mi se ne cita

IMA LI GDJE VIDEO SNIMAK TANA DANAS? SAD GLEDAM NA TV, SAMO KUSTURICA I SELIMOVIC NA KLIXU?
Hvala

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 dec 2013, 19:54

SarajlijaTM je napisao/la:Nisam bas upratio sve komsije, a vi se ovdje bezze prcate svi djuture tako da mi se ne cita

IMA LI GDJE VIDEO SNIMAK TANA DANAS? SAD GLEDAM NA TV, SAMO KUSTURICA I SELIMOVIC NA KLIXU?
Hvala
Nema nije on ni dolazio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 dec 2013, 19:56

Shanks je napisao/la:@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport :?: :mrgreen:
potvrdjena je utakmica sa Partizanom ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 19:57

Shanks je napisao/la:@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport :?: :mrgreen:
Ima ovdje
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... iji/120826" onclick="window.open(this.href);return false;

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 dec 2013, 19:59

Sarajlijice, ozb pitam, nisam ja od ovog djecijeg prepucavanja, a evo mi i jedan pitar pita za snimak kakav?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 dec 2013, 20:00

SarajlijaTM je napisao/la:Sarajlijice, ozb pitam, nisam ja od ovog djecijeg prepucavanja, a evo mi i jedan pitar pita za snimak kakav?
pa nije ni dolazio, sta tu nije jasno :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 dec 2013, 20:04

???
Iskreno, mnogo toga, kako djeluje sa klixovog clanka od jutros, koji su btw svi prepisali, da je tu bilo neko potpisivanje, press, itd.
Vidim i vi slavite, jbt sta drugo ocekivati?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2013, 20:06

Je, Tan potpisao, ali kući. Faksom poslano.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 dec 2013, 20:12

Hvala na odgovoru @vb

Sad citam komentar, na portalu,od jednog vaseg, oplakah,citiram:
"Ovaj brko mi djeluje kao jos jedan koji je kupio vijecnicu :-D. "

Stariji ce skontati fazon

Haj' zdra'o komsije
Sretno

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 24 dec 2013, 20:26

Ma taj Tan je predsjednik kućnog savjeta koji sve mora sam. Nema jadan saradnike koji će završavati poslove koje on naloži :lol: :lol: :lol:

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 24 dec 2013, 20:41

Maloprije sam pisao na temi FK Zeljeznicar sad cu kod vas volim bh nogomet i drago mi je... iskreno drago mi je sto konacno imamo klub koji ima mogucnost nesto napraviti u evropi.. Medjutim sjetite se one stare " ko visoko leti nisko pada" ismijavate Amara sto pece cevape dokaz po momo da mu je stalo na svaki nacin i da je covjek normalan kao i svako drugi iz naroda a ne neki azijski milijarder koji moze imati sve( nisu svi te srece) ... Mislim postujem uspjeh medjutim previse se uzdizete JOS NISTA NIJE POTPISANO , SARAJEVO JE PROMJENILO STATUT CIME OTVARA MOGUCNOST DA TAN INVESTIRA STO CE ON I UCINITI KAO STO JE I REKAO AKO UPRAVA ODRADIO SVOJ DIO POSLA I UCINILA JE. AL JOS NISTA NIJE POTPISANO... zato ohladite da nebude na kraju uuu sta nam uradi onaj kosooki...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 24 dec 2013, 20:48

Buba00 je napisao/la:Maloprije sam pisao na temi FK Zeljeznicar sad cu kod vas volim bh nogomet i drago mi je... iskreno drago mi je sto konacno imamo klub koji ima mogucnost nesto napraviti u evropi.. Medjutim sjetite se one stare " ko visoko leti nisko pada" ismijavate Amara sto pece cevape dokaz po momo da mu je stalo na svaki nacin i da je covjek normalan kao i svako drugi iz naroda a ne neki azijski milijarder koji moze imati sve( nisu svi te srece) ... Mislim postujem uspjeh medjutim previse se uzdizete JOS NISTA NIJE POTPISANO , SARAJEVO JE PROMJENILO STATUT CIME OTVARA MOGUCNOST DA TAN INVESTIRA STO CE ON I UCINITI KAO STO JE I REKAO AKO UPRAVA ODRADIO SVOJ DIO POSLA I UCINILA JE. AL JOS NISTA NIJE POTPISANO... zato ohladite da nebude na kraju uuu sta nam uradi onaj kosooki...
Izvini, na čemu si ti?
4.10.2009.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 24 dec 2013, 20:49

nepametujte previse,,,Tan nije jos potpisao ugovor,,,,jer nije kompletirana dokumentiacija,,tj,,fali dio dokumentacije iz porezne koji su zavrsili svoj posao ali nisu jos posalli dokumente,,to ce biti ucinjeno u narednih par dana,,do nove godine sigurno,,i ugoovor ce ubrzo biti poptpisan,,u klubu su vec dva dana,,tehnicki direktor cardifa i jedan povjerioc iz malezije,,,a vi pokvarenjaci koji samo pametujete,,prestanite vise,,,
I jos jedna stvar,,,volio bi da mi se javi,,stalni posjetilac zelje,,, na ovom nasem forumu,,koji mi je prije 20ak dana rekao da iznosim netacne informacije i da je nemoguce kupiti upravljacku strukturu kluba,,,ako je ovdje neka se javi,,znam da je vise na nasoj temi nego na svojoj,,mada ga i razumijem, :D :D :D :D ,eto,,volio bi sada da cujem njegov komentar,,jer je sam rekao da poznaje pravnu strukturu u drzavi,,,toliko od mene :D :D :D :D :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 20:51

farukzidane je napisao/la:nepametujte previse,,,Tan nije jos potpisao ugovor,,,,jer nije kompletirana dokumentiacija,,tj,,fali dio dokumentacije iz porezne koji su zavrsili svoj posao ali nisu jos posalli dokumente,,to ce biti ucinjeno u narednih par dana,,do nove godine sigurno,,i ugoovor ce ubrzo biti poptpisan,,u klubu su vec dva dana,,tehnicki direktor cardifa i jedan povjerioc iz malezije,,,a vi pokvarenjaci koji samo pametujete,,prestanite vise,,,
I jos jedna stvar,,,volio bi da mi se javi,,stalni posjetilac zelje,,, na ovom nasem forumu,,koji mi je prije 20ak dana rekao da iznosim netacne informacije i da je nemoguce kupiti upravljacku strukturu kluba,,,ako je ovdje neka se javi,,znam da je vise na nasoj temi nego na svojoj,,mada ga i razumijem, :D :D :D :D ,eto,,volio bi sada da cujem njegov komentar,,jer je sam rekao da poznaje pravnu strukturu u drzavi,,,toliko od mene :D :D :D :D :D
PL BH-1 javi se :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”