odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kontam sebi uzet, šta mislite?

Ssta velite na ovo ? 30eura. Da uzmem hmm- anonymousHD
- Kontakt:
79km.Lillard0 je napisao/la:Meni se bas svidjaju, cijena?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@burza
Izbjegavaj jacques leman ja imam jedan ne znam jel proslo mjesec kako mu je garancija istekla pokvario se , pa mi podrosio pa jos bruku kvarova eno ga stoji u ladici pokvaren... U importaneu daju tri godine garancije na diesel i stvarno vec evo godina i 45 dana kako sam ga kupio ne kvari se , jedina mana sto se kozna narukvica vraski usmrdi ...
Izbjegavaj jacques leman ja imam jedan ne znam jel proslo mjesec kako mu je garancija istekla pokvario se , pa mi podrosio pa jos bruku kvarova eno ga stoji u ladici pokvaren... U importaneu daju tri godine garancije na diesel i stvarno vec evo godina i 45 dana kako sam ga kupio ne kvari se , jedina mana sto se kozna narukvica vraski usmrdi ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da. Zimi su potrebnije negoli ljeti.Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko suncane naocale zimi?
Zašto bi ih izbjegavao? Recimo, mene su odlično služile (i dan danas služe, ako ćemo biti potpuno iskreni) wayfarerke i aviatorke. Zavisi kakve i odakle nabavljaš. Moram priznati da sam se kod nas najviše susretao sa "prvim replikama", al' su iste i te kako bile na cijeni. Ljudi su se zalijetali, pa su možda zbog tog zalijetanja i "poglabali".SiggiSmallz je napisao/la:Ako budes kupovao izbjegni ta Ray Ban sranja a ja sam ima lose iskustvo,ako budes uzimao uzmi Police,Bikkembergs ili Oakley i neces imati problema.Gorki je napisao/la:momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?
Ja imam Police i pravo sam zadovoljan ovaj je model.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vakve plave, u Robertu imaju, oko 80 suanonymousHD je napisao/la:Kontam sebi uzet, šta mislite?![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Gareth Balejasmin10 je napisao/la:raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
jasmin10 je napisao/la:raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan

Nešto ovako?
Uključiš neku utakmicu Serie A i na terenu ćeš vidjeti više ovakvih frizura nego igrača
Ja te volim, volim Željo..
- the scouser
- Kontakt:
Zna se kako ide sa sunčanim, ako hoćeš kvalitet odeš kod optičara, izvališ masne pare i imaš cvike za sljedećih deset godina. Sve ostalo je prije zajeb nego rješenje.Monolog je napisao/la:
Zašto bi ih izbjegavao? Recimo, mene su odlično služile (i dan danas služe, ako ćemo biti potpuno iskreni) wayfarerke i aviatorke. Zavisi kakve i odakle nabavljaš. Moram priznati da sam se kod nas najviše susretao sa "prvim replikama", al' su iste i te kako bile na cijeni. Ljudi su se zalijetali, pa su možda zbog tog zalijetanja i "poglabali".
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno. Mislim, krajnje je neozbiljno (da ne upotrijebim drugi termin) uzimati ove replike i forsirati ih ljeti i zimi. Možda na prvu ne vidiš razliku, al' oči sigurno "vide"/ili će vidjeti u dogledno vrijeme.the scouser je napisao/la:Zna se kako ide sa sunčanim, ako hoćeš kvalitet odeš kod optičara, izvališ masne pare i imaš cvike za sljedećih deset godina. Sve ostalo je prije zajeb nego rješenje
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
anonymousHD je napisao/la:Kontam sebi uzet, šta mislite?![]()
Ja sam skoro uzeo slične ovima u Deichmann-u 60 km.Sviđaju mi se i ove
Pobjeda je bolja od orgazma!
jasmin10 je napisao/la:raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan

Visca el Barça ! Mes que un club !
nesto slicnoDesimaL je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan
![]()
-
gojzerica
- Kontakt:
Na keca.
Probaj i vidjet cesjasmin10 je napisao/la: nesto slicnosamo ne znam kako ce meni stajati jer nemam bas nesto dugu kosu za ovu frizuru, a glupo mi da se prospem za novu i dodjem s nakardnom frizurom
I ja sam prije imao jako kratku kosu.Ja sad imam ovako ko u Reusa.Samo su kod njega šiške malo duze nego moje.
Visca el Barça ! Mes que un club !
i ja furam nesto toga tipa, samo mi je do sada sa strane uvijek bilo samo malo krace, ali ovaj put zelim ovo sa strane dobro skratiti a ovo gore ostaviti, pa sta Bog daDesimaL je napisao/la:Probaj i vidjet cesjasmin10 je napisao/la: nesto slicnosamo ne znam kako ce meni stajati jer nemam bas nesto dugu kosu za ovu frizuru, a glupo mi da se prospem za novu i dodjem s nakardnom frizurom
![]()
I ja sam prije imao jako kratku kosu.Ja sad imam ovako ko u Reusa.Samo su kod njega šiške malo duze nego moje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljeti, vazdagojzerica je napisao/la:Na keca.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lijepo je vidjeti da ima onih koji furaju firiz na suprotni smijer, malo u lijevom pravcu, inace meni bas dobro ispadne kad mi ide na lijevu stranu nego na desnugio10 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan
Nešto ovako?![]()
Uključiš neku utakmicu Serie A i na terenu ćeš vidjeti više ovakvih frizura nego igrača