FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GriFFoNi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GriFFoNi » 25 dec 2013, 23:38

Auu pa ovo pjenjenje ko temperatura najvise djeluje u vecernjim satima..

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 25 dec 2013, 23:39

bacelonafan je napisao/la:
PehariSuTu je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Cijeli dan on sa još par svojih Fočaka samo ovako iritira.Zaista ovakve treba protjerati iz ovog grada,kako se to samo osili nakon što sjedne u tramvaj
Što se tiče utrpanog još jednom :lol:
Gradsko djete da tjera dosljo neki kao ti kako da ne :lol: Dobio si ponudu i da se kladimo u vezi ko je odakle,i njegove familije pa bujrum,cim sam to napisao nisi nista vise rekao,jer te strah valjda u licnu kartu pogledat :lol: Bjezi misu maleni nesmijes opkladu da bacis,eto ti Brko idi bacite rostilj! I ovi sto me mole da ih ne prozivam,doce oni i bez toga,dosta ih je bilo,treba ih sad smorit ko i oni nas i to na nasoj temi sto su smarali! PEHARI SU TU daj baci koji "provjeren info" :lol: P.S vrijedjas drugove sa tribine koji su iz Foce pardon pa tebe ni nema na tribini :lol:
Željo po treći put uzastopno prvak BiH 8-) eto ti info rumenko
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 23:43

Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjeras :lol: Daj reci vise pusti se suplje

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 25 dec 2013, 23:44

bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjeras :lol: Daj reci vise pusti se suplje
Stvarno, pusti ih ba. De da prokomentarišemo normalno..
4.10.2009.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 dec 2013, 23:47

koalem je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjeras :lol: Daj reci vise pusti se suplje
Fakat jarane. Vas dvojica se uhvatili kao djeca ganjati po temama i jedan drugog prozivati. Ti ovdje nešto napišeš on dođe, on tamo nešto napiše ti se nakačiš. Odmorite malo.
Eto ti imaš o čemu pisati, maštaj, planiraj pojačanja, raduj se, popusti ostale. A i on nek tako postupi i obje teme će biti normalne.
DRUG NEBI TI PUNCA

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 23:58

bagrcavi je napisao/la:
koalem je napisao/la:
Fakat jarane. Vas dvojica se uhvatili kao djeca ganjati po temama i jedan drugog prozivati. Ti ovdje nešto napišeš on dođe, on tamo nešto napiše ti se nakačiš. Odmorite malo.
Eto ti imaš o čemu pisati, maštaj, planiraj pojačanja, raduj se, popusti ostale. A i on nek tako postupi i obje teme će biti normalne.
on danas cijeli dan ovdje pise,ja tamo prvi post danas jer smori tako da odleprsaj i ti i on,idi na svoju temu bolje ti je eno porede Blekica i Tana :lol: :lol: :lol:

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 26 dec 2013, 00:17

aleksandar_veliki je napisao/la:barcelonafan, ali i ostali. Tema je moja, a ne tvoja ili tamo od nekoga. Imam sad malo vise vremena, što nekako znaci da ce u nraednih par dana nasa zajednica ostati bez nekoliko clanova.
E de ti meni reci ko mi je skinuo ovu sliku sa avatara i zašto. :?:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2013, 00:18

PehariSuTu je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:barcelonafan, ali i ostali. Tema je moja, a ne tvoja ili tamo od nekoga. Imam sad malo vise vremena, što nekako znaci da ce u nraednih par dana nasa zajednica ostati bez nekoliko clanova.
E de ti meni reci ko mi je skinuo ovu sliku sa avatara i zašto. :?:
Za avatar provjeri ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1100" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 dec 2013, 00:49

prica se svasta :D Bgm lijepo :D

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 dec 2013, 00:58

Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 dec 2013, 01:00

19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku :lol:
pa hoce, cim ih mi otpustimo :D
dobar je nijaz ...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:02

vincenttan je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku :lol:
dobar je nijaz ...
Nekad je to moglo vise ne! Te sto ce on dovoditi kod nas nec eimati mjesta na tribinama,uostalom do sad smo se krpili zbog finansija i dovodili neke igrace koji realno nemaju kvalitet,al od ove sezone se krenulo sa dovodjenjem mladih igraca,a sad cemo dovoditi i super pojacanja za nase uslove polako samo,ima jos do marta!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 dec 2013, 01:02

dobar je nijaz ...
Nijaz je meni fenomen :D Al fkt,on da ima trećinu kapitala Tana,na otoci bi sad bila arena :D I grupna faza lige prvaka :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:05

19risha88 je napisao/la:
dobar je nijaz ...
Nijaz je meni fenomen :D Al fkt,on da ima trećinu kapitala Tana,na otoci bi sad bila arena :D I grupna faza lige prvaka :lol:
Polako Tan je tek dosao ;)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 dec 2013, 01:21

Opaaaaaaaaaaa :D
[youtube][/youtube]

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 dec 2013, 01:25

19risha88 je napisao/la:Opaaaaaaaaaaa :D
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 dec 2013, 01:26

Kad tan dodje na kosevo i vidi ruglo od svecane loze , ima da zapad pokrije cijeli :D ha ja nece covjek da mu puse za ledja kad dodje na kosevo :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 01:27

Hahahahaha

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:27

Cudan je nas narod,svaki klub iz nase lige boga moli,da dodje neki milioner,o milijarderima necemo ni pricat,da ulozi nesto u ovaj cemer od drzave i da digne klub iz dna,jer od nasih lopova domacih nema vecih,jer klubovi bukvalno nemaju za kifle,i kad se to desi,kad nam covjek vrati dugove itd. odma pocinu urote,price,lazi,stilovi oblacenja :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:29

lucif3R666 je napisao/la:Kad tan dodje na kosevo i vidi ruglo od svecane loze , ima da zapad pokrije cijeli :D ha ja nece covjek da mu puse za ledja kad dodje na kosevo :lol:
Vise mu se isplati napraviti novi stadion hehe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []