FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Auu pa ovo pjenjenje ko temperatura najvise djeluje u vecernjim satima..
- PehariSuTu
- Kontakt:
Željo po treći put uzastopno prvak BiHbacelonafan je napisao/la:Gradsko djete da tjera dosljo neki kao ti kako da nePehariSuTu je napisao/la:Cijeli dan on sa još par svojih Fočaka samo ovako iritira.Zaista ovakve treba protjerati iz ovog grada,kako se to samo osili nakon što sjedne u tramvajhilmo je napisao/la:@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Što se tiče utrpanog još jednomDobio si ponudu i da se kladimo u vezi ko je odakle,i njegove familije pa bujrum,cim sam to napisao nisi nista vise rekao,jer te strah valjda u licnu kartu pogledat
Bjezi misu maleni nesmijes opkladu da bacis,eto ti Brko idi bacite rostilj! I ovi sto me mole da ih ne prozivam,doce oni i bez toga,dosta ih je bilo,treba ih sad smorit ko i oni nas i to na nasoj temi sto su smarali! PEHARI SU TU daj baci koji "provjeren info"
P.S vrijedjas drugove sa tribine koji su iz Foce pardon pa tebe ni nema na tribini
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
-
bacelonafan
- Kontakt:
Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjeras
Daj reci vise pusti se suplje
Stvarno, pusti ih ba. De da prokomentarišemo normalno..bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjerasDaj reci vise pusti se suplje
4.10.2009.
Fakat jarane. Vas dvojica se uhvatili kao djeca ganjati po temama i jedan drugog prozivati. Ti ovdje nešto napišeš on dođe, on tamo nešto napiše ti se nakačiš. Odmorite malo.koalem je napisao/la:Stvarno, pusti ih ba. De da prokomentarišemo normalno..bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjerasDaj reci vise pusti se suplje
Eto ti imaš o čemu pisati, maštaj, planiraj pojačanja, raduj se, popusti ostale. A i on nek tako postupi i obje teme će biti normalne.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
bacelonafan
- Kontakt:
on danas cijeli dan ovdje pise,ja tamo prvi post danas jer smori tako da odleprsaj i ti i on,idi na svoju temu bolje ti je eno porede Blekica i Tanabagrcavi je napisao/la:Fakat jarane. Vas dvojica se uhvatili kao djeca ganjati po temama i jedan drugog prozivati. Ti ovdje nešto napišeš on dođe, on tamo nešto napiše ti se nakačiš. Odmorite malo.koalem je napisao/la:Stvarno, pusti ih ba. De da prokomentarišemo normalno..bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjerasDaj reci vise pusti se suplje
Eto ti imaš o čemu pisati, maštaj, planiraj pojačanja, raduj se, popusti ostale. A i on nek tako postupi i obje teme će biti normalne.
- PehariSuTu
- Kontakt:
E de ti meni reci ko mi je skinuo ovu sliku sa avatara i zašto.aleksandar_veliki je napisao/la:barcelonafan, ali i ostali. Tema je moja, a ne tvoja ili tamo od nekoga. Imam sad malo vise vremena, što nekako znaci da ce u nraednih par dana nasa zajednica ostati bez nekoliko clanova.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Za avatar provjeri ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1100" onclick="window.open(this.href);return false;PehariSuTu je napisao/la:E de ti meni reci ko mi je skinuo ovu sliku sa avatara i zašto.aleksandar_veliki je napisao/la:barcelonafan, ali i ostali. Tema je moja, a ne tvoja ili tamo od nekoga. Imam sad malo vise vremena, što nekako znaci da ce u nraednih par dana nasa zajednica ostati bez nekoliko clanova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
vincenttan
- Kontakt:
prica se svasta
Bgm lijepo 
Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku 
-
vincenttan
- Kontakt:
pa hoce, cim ih mi otpustimo19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku
dobar je nijaz ...
-
bacelonafan
- Kontakt:
Nekad je to moglo vise ne! Te sto ce on dovoditi kod nas nec eimati mjesta na tribinama,uostalom do sad smo se krpili zbog finansija i dovodili neke igrace koji realno nemaju kvalitet,al od ove sezone se krenulo sa dovodjenjem mladih igraca,a sad cemo dovoditi i super pojacanja za nase uslove polako samo,ima jos do marta!vincenttan je napisao/la:pa hoce, cim ih mi otpustimo19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku![]()
dobar je nijaz ...
Nijaz je meni fenomenvincenttan je napisao/la:pa hoce, cim ih mi otpustimo19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku![]()
dobar je nijaz ...
-
bacelonafan
- Kontakt:
Polako Tan je tek dosao19risha88 je napisao/la:Nijaz je meni fenomenvincenttan je napisao/la:pa hoce, cim ih mi otpustimo19risha88 je napisao/la:Dok se vi prepirete ko je bolji Sarajevo ili Željo,i koga će Tan dovesti od igrača,sve će to Nijaz odvest na Otoku![]()
dobar je nijaz ...Al fkt,on da ima trećinu kapitala Tana,na otoci bi sad bila arena
I grupna faza lige prvaka
Opaaaaaaaaaaa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
vincenttan
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:Opaaaaaaaaaaa![]()
[youtube][/youtube]
-
lucif3R666
- Kontakt:
Kad tan dodje na kosevo i vidi ruglo od svecane loze , ima da zapad pokrije cijeli
ha ja nece covjek da mu puse za ledja kad dodje na kosevo 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Hahahahaha
-
bacelonafan
- Kontakt:
Cudan je nas narod,svaki klub iz nase lige boga moli,da dodje neki milioner,o milijarderima necemo ni pricat,da ulozi nesto u ovaj cemer od drzave i da digne klub iz dna,jer od nasih lopova domacih nema vecih,jer klubovi bukvalno nemaju za kifle,i kad se to desi,kad nam covjek vrati dugove itd. odma pocinu urote,price,lazi,stilovi oblacenja 
-
bacelonafan
- Kontakt:
Vise mu se isplati napraviti novi stadion hehelucif3R666 je napisao/la:Kad tan dodje na kosevo i vidi ruglo od svecane loze , ima da zapad pokrije cijeliha ja nece covjek da mu puse za ledja kad dodje na kosevo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.