Borielo,Matri...
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Mislim da bi vam trebala anketa tipa:"Na koga najcesce drvite majmuna?"
Borielo,Matri...
Borielo,Matri...
Emma WatsonDzoni je napisao/la:Mislim da bi vam trebala anketa tipa:"Na koga najcesce drvite majmuna?"
Borielo,Matri...
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
sudeci prema ovim raspravama o frizuricama prije ce biti neki Emman WatsonDex je napisao/la:Emma WatsonDzoni je napisao/la:Mislim da bi vam trebala anketa tipa:"Na koga najcesce drvite majmuna?"
Borielo,Matri...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Upravo.LenBias je napisao/la:
sudeci prema ovim raspravama o frizuricama prije ce biti neki Emman Watson
Pusaci marketinga.
Zapad ih feminizira iz dana u dan a oni to neprimjecuju.
Pa ne brijem noge bgteDzoni je napisao/la:Upravo.LenBias je napisao/la:
sudeci prema ovim raspravama o frizuricama prije ce biti neki Emman Watson![]()
Pusaci marketinga.![]()
Zapad ih feminizira iz dana u dan a oni to neprimjecuju.
Aha,ne brijes nikad,osim ako nisi sam kod kuce. 
Dzoni je napisao/la:Mislim da bi vam trebala anketa tipa:"Na koga najcesce drvite majmuna?"
Borielo,Matri...
Majmuna otresem na njihove žene
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bit će da obrve čupam 
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 25 dec 2013, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Neka neka.Dex je napisao/la:Bit će da i obrve čupam
Vidis da nam ovi ne daju da udjemo u EU,dok ne postanemo liberalniji.
Mislim da bi ti i jos par vas sa ove teme mogli ciniti okosnicu tog liberalizma.
Dex=Apolon za predsjednika Liberalne BIH 
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Ja sam svoje dobio iz Njemacke,i 100 % orginal mrzim kod Ray Bana sto se poslje par puta nosanja deformisu(nije bukvalno) al idu previse u sirinu tako isto sarafi se iskrive i nema sanse zategnuti.Monolog je napisao/la:Da. Zimi su potrebnije negoli ljeti.Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko suncane naocale zimi?
Zašto bi ih izbjegavao? Recimo, mene su odlično služile (i dan danas služe, ako ćemo biti potpuno iskreni) wayfarerke i aviatorke. Zavisi kakve i odakle nabavljaš. Moram priznati da sam se kod nas najviše susretao sa "prvim replikama", al' su iste i te kako bile na cijeni. Ljudi su se zalijetali, pa su možda zbog tog zalijetanja i "poglabali".SiggiSmallz je napisao/la:Ako budes kupovao izbjegni ta Ray Ban sranja a ja sam ima lose iskustvo,ako budes uzimao uzmi Police,Bikkembergs ili Oakley i neces imati problema.Gorki je napisao/la:momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?
Ja imam Police i pravo sam zadovoljan ovaj je model.
Zar je to vrijedno tolikog novca ? Ako nesto platim zelim i kvalitet,i stakla me strasno nerviraju uvijek masna i prljavo izgledaju koliko god cistio.
I zato su meni bolje ove navedene marke nego Ray Sranje.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
-
katalinskiosim
- Kontakt:
Zdravo. Kupio sam prije par dana ovakve cizme, pa me zanima kako da ih odrzavam zbog njihove boje ? Neko mi je rekao da kupim sprej u konzumu, al ne znam koji jer do sad sam nosio crne cizme.
Hvala
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Kupi ovaj sprej ili slican,prije nego sto obuces cizmu naprskas ili ako si vec nosio cekaj da se dobro osuse odprilike 12 sati.Neces imati problemkatalinskiosim je napisao/la:![]()
Zdravo. Kupio sam prije par dana ovakve cizme, pa me zanima kako da ih odrzavam zbog njihove boje ? Neko mi je rekao da kupim sprej u konzumu, al ne znam koji jer do sad sam nosio crne cizme.
Hvala
http://willax.com/download/CY6093abe3X1 ... 0_zoom.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Strasne cizme,koliko para?
Nisu ispod 200 KM garantujem zivotom.Jedino ako nisu ispod ruke.I tad su oko 100-150 KM 
BHF Bosanska Krajina!
Znam da nisu,ove zute cizme su bas na cjeni.apocalyps je napisao/la:Nisu ispod 200 KM garantujem zivotom.Jedino ako nisu ispod ruke.I tad su oko 100-150 KM
Al su prejake.
Samo ja nebi nikad uzeo Timberland jer ih svaki dziber poceo furat.
Vidio sam slicne nedavno Nike 220 maraka.
Puno,znam.Al **** ako hoces kvalitet moras i uletit.
Jedino mi za obucu nije zao dat pare,odjeca manje vise j3bat je nebitno.
Meni su HH bolje one smedje i tamno plave,ekstra su.Al je cijena preko 250 KM.Dzoni je napisao/la:
Znam da nisu,ove zute cizme su bas na cjeni.
Al su prejake.
Kao da su lakirane,ekstra majke mi.Al eto ja uze neke druge.
Ma za obucu mi nikad nije zao al za zimsku jest.Pa to nosis najvise 20 dana,ostalo je sve suho i mozes patike,al eto.
P.S na ovaj fazon samo boja ljepsa.

BHF Bosanska Krajina!
Ja ih nosam po 3-4 sezone.apocalyps je napisao/la:Meni su HH bolje one smedje i tamno plave,ekstra su.Al je cijena preko 250 KM.Dzoni je napisao/la:
Znam da nisu,ove zute cizme su bas na cjeni.
Al su prejake.
Kao da su lakirane,ekstra majke mi.Al eto ja uze neke druge.![]()
Ma za obucu mi nikad nije zao al za zimsku jest.Pa to nosis najvise 20 dana,ostalo je sve suho i mozes patike,al eto.
Libo mene tuki sto ce neki pacenik iduce godine primjetit da ja nosim lanjske cizme al bas.
A to jest vecinu zime furam u patikama.
Ma joj boli me briga vjeruj.Imam 3 jakne od toga ova jedna HH je od ove zime i to vjeruj nju najmanje nosam.Ne mogu spavat vjeruj sto neki govore da nosam od prosle godine jaknu ahhahaDzoni je napisao/la: Ja ih nosam po 3-4 sezone.
Libo mene tuki sto ce neki pacenik iduce godine primjetit da ja nosim lanjske cizme al bas.![]()
A to jest vecinu zime furam u patikama.
A prvi put da uzmem neke cizme vjeruj dosad uvijek u patikama,al eto baci pare niz rijeku,tako ja kazem ahahha
BHF Bosanska Krajina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.