Po zadatku otišli u Albaniju. Cinkarili ljude iz ostalih klubova kako bi stekli korist. Ukrali tribinu sa Slavijinog stadiona. Igrači su prešli kod nas, niko ih nije natjerao. Ljubav između UDBE i vas nije nikad prestala, prva ljubav zaborava nema.RiverPlate je napisao/la:Zašto je ljubav prestala između UDBE i Željezničara, nemaš argumenata pa pišeš gluposti?Čuj cinkaroši, kradljivci, samo mi još reci da igrači Željezničara nisu prešli u FK Torpedo, da mi ispuniš dan, a ako su prešli, jel to znači da vas je UDBA nagradila?Ovo vrijeđanje majke neću ni komentarisati, ja se na taj nivo ne spuštam, nego tebi direktno kažem da si paglu!Taj dekret postoji samo u vašim glavama. I nigdje više. Lažovi, falsifikatori, cinkaroši, kradljivci....
A za ovo boldirano šta da ti kažem, tvoja stara se nije žalila da sam glup. Mada je nju nešto drugo interesovalo.
Pogase klubove u Sarajevu koji imaju najviše uspjeha i za koje navija 99% stanovništva (ne u smislu današnjeg navijanja). Ostave u životu jedan beznačajan klub kakav je tada bio željezničar. Daju mu igrače tih klubova da bi ovaj bio prvak BiH. Ima neka tajna veza..... Vi bi bili tako beznačajan klub da nije bilo UDBE i komunista.... kakvi tse i bili dok se UDBA nije pojavila