Sad dali ce svako malo imati problema sa istom povr. pitanje...
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Da nije imao ovu povr. prodao bi se bolje od Zahirca a sigurno bi i igrao vise steta bas nije imao srece ali stas.. i Pandza bi sada igrao u Arsenalu da nije bilo teske povr.
sta bi sa Unitedom?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
zapelo oko plate. united nudio 100k tjedno, a ogi trazio 120k.Kaunas je napisao/la:sta bi sa Unitedom?
sad se u posao ukljucili inter i monaco
ako se tu prikljuci i PSG, koji je spreman da ogiju da ovih 120 k sedmicno, sumnjam da inter i monaco imaju sansevelo60 je napisao/la:zapelo oko plate. united nudio 100k tjedno, a ogi trazio 120k.Kaunas je napisao/la:sta bi sa Unitedom?
sad se u posao ukljucili inter i monaco
15.10.2013.
Ne razumijem, ali evo nek čita ko zna.?
Evian TG serait sur la piste du défenseur bosniaque Ognjen Vranjes, 24 ans, libre de tout contrat. Le club savoyard, qui cherche à renforcer son secteur défensif, aurait été séduit par le profil polyvalent du joueur qui souhaite se relancer en vue de la prochaine coupe du monde. Evian cherche également à assurer la succession de Brice Dja Djedje, très courtisé et qui pourrait quitter la Haute Savoie.
Sent from my iPad using Tapatalk
Evian TG serait sur la piste du défenseur bosniaque Ognjen Vranjes, 24 ans, libre de tout contrat. Le club savoyard, qui cherche à renforcer son secteur défensif, aurait été séduit par le profil polyvalent du joueur qui souhaite se relancer en vue de la prochaine coupe du monde. Evian cherche également à assurer la succession de Brice Dja Djedje, très courtisé et qui pourrait quitter la Haute Savoie.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Daj @Hendersona da prevede ovo 
Ogi doktor za Avdu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Principatus
- Kontakt:
http://europe-mercato.com/mercato-un-bo ... ian-52823/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle kao zainteresovan je Evian i prati Ognjena, koji bi mogao biti igrac na SP. Isto spominju da je slobodan od ugovora, to znaci nemoraju nista placati za njega. Defenzivac Brice Dja Djedje ih napusta, pa to moraju kompenzirati.
Daj boze da bude istina.
Dakle kao zainteresovan je Evian i prati Ognjena, koji bi mogao biti igrac na SP. Isto spominju da je slobodan od ugovora, to znaci nemoraju nista placati za njega. Defenzivac Brice Dja Djedje ih napusta, pa to moraju kompenzirati.
Daj boze da bude istina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vranješ: Niko iz Crvene Zvezde me nije kontaktirao
Ma sta kazes a Manchester United jeste
'Ajd nađi sebi neku žensku, ili posao, zar ti ne dosadi trollati non-stop na forumu?Gumenix je napisao/la:Vranješ: Niko iz Crvene Zvezde me nije kontaktirao
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Cuj njega..SalePD je napisao/la:'Ajd nađi sebi neku žensku, ili posao, zar ti ne dosadi trollati non-stop na forumu?Gumenix je napisao/la:Vranješ: Niko iz Crvene Zvezde me nije kontaktirao
Zenska je trenutno kod svoji otisla a ja sam na poslu
Uzivaj.
Evo Ogi lijepo izjavio da nema kontakata sa Zvezdom i da ce ubrzo potpisati za novi klub.
Sretno momcino.
Sretno momcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Potvrdio je da još uvijek pregovara sa Evianom, te sa još jednim klubom čije ime ne želi da otkriva.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
SalePD je napisao/la:Potvrdio je da još uvijek pregovara sa Evianom, te sa još jednim klubom čije ime ne želi da otkriva.
- velez_mostar
- Kontakt:
Kad se sjetim kako ga je Samaras otresao...hmm..k'o da ga nema nikako..ne znam koliko nam je ikako od koristi, mozda kao neki backup za desnu stranu, i bez noga je bolji od Avdije.
Zato je u Zenici Ogi bio taj koji je otresao.velez_mostar je napisao/la:Kad se sjetim kako ga je Samaras otresao...hmm..k'o da ga nema nikako..ne znam koliko nam je ikako od koristi, mozda kao neki backup za desnu stranu, i bez noga je bolji od Avdije.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Mogao bi on i u Vovodini kod brata da zavrsi,vec im dva stopera idu u tursku ligu
Daj ba budi realan, sta ce on trest' jadan ne bio Samarasa koji je realno klasa u Dzekinom rangu. Ljudi su skroz lose odigrali, sto se tice Ogija odigrao je korektno u Zenici a u Grckoj je bio katastrofa blago receno. Po meni, kvalitetom sigurno iza Zukana, Pandze i Bicakcica.SalePD je napisao/la:Zato je u Zenici Ogi bio taj koji je otresao.velez_mostar je napisao/la:Kad se sjetim kako ga je Samaras otresao...hmm..k'o da ga nema nikako..ne znam koliko nam je ikako od koristi, mozda kao neki backup za desnu stranu, i bez noga je bolji od Avdije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ogi je imao losih utakmica, to je nesumljivo, ali je isto pokazao da se moze popraviti. S druge strane tipovi kao sto su Avdija ili Sunjic su konsistentno losi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.