Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Leonard je izgubljen u vremenu i prostoru
a stotts ga konstantno forsira
Davis nam radi najvise problema. Obrambeno pogotovo. Ali lik ima strasan prvi korak i jos da ruku bolje namjesti... Lopez vec 3 faula.
Batum racionalan, a Lillard previse zeli. Pusti Holidaya, hocu da lopta kruzi. Ovo se sigurno moze uzet uz malo vise koncentracije. Leonard prvo shebe napad, onda u obrani ga lome, sheban igrac.
Batum racionalan, a Lillard previse zeli. Pusti Holidaya, hocu da lopta kruzi. Ovo se sigurno moze uzet uz malo vise koncentracije. Leonard prvo shebe napad, onda u obrani ga lome, sheban igrac.
RIP CITY!
opet u zadnjoj sekundi ... ali realno vcrs nismo ni zasluzili pobjedu
Opet sokantna zavrsinca
.
Lillard ubaci tricu 14 sec prije kraja, Evans 1.2 sec prije kraja zabije dvojku i kraj price... Steta, cini mi se da nismo bili na razini danas. Holiday poludio jednostavno, Davis uobicajno. Treba bolja obrana. Los obranjen zadnji napad...
Opet kazem, steta, cestitke Pelikanima, a nama slijedi Oklahoma sutra, jedva cekam
!
Lillard ubaci tricu 14 sec prije kraja, Evans 1.2 sec prije kraja zabije dvojku i kraj price... Steta, cini mi se da nismo bili na razini danas. Holiday poludio jednostavno, Davis uobicajno. Treba bolja obrana. Los obranjen zadnji napad...
Opet kazem, steta, cestitke Pelikanima, a nama slijedi Oklahoma sutra, jedva cekam
RIP CITY!
-
Evil Genius II
svaka cast stottsu na svemu sto je napravio u ovoj sezoni ali ovih zadnjih par losih utakmica idu njemu na dusu. jednostavno poceo se igrati sa pobjednickom formulom i to je po defaultu pocelo lose uticati na ekipu. ove zadnje utakmice me neodoljivo podsjecaju na proslosezonske blazerse - ista prica, iste greske, ista nerviranja s moje strane. elem, dobra stvar je sto se ne radi o krizi nego o par sitnih greskica koje se lahko mogu ukloniti i cim to stotts uradi vraticemo se na pobjednicke staze, ubijedjen sam to.
jos je dobar rezultat na poluvremenu kako igramo...
znaci sutamo trice iako ne idu nikako, jedva 20% mislim. stotts zatrazi u minuti 2 timeouta, ali se nista ne mijenja. zar nemamo plan b? dobro, ne mislim bukvalno vec ako te vec trice ne idu ne sutaj ih pun qurac. s tim da durant zabija sve zivo, unisti nas covjek, lamb odlican.
wright i ovo poluvrijeme nije nista pogodio, kao ni protiv pelicansa. leonarda da ne spominjem. moze bit da je i umor, ali ovo tesko da mozemo okrenut.
znaci sutamo trice iako ne idu nikako, jedva 20% mislim. stotts zatrazi u minuti 2 timeouta, ali se nista ne mijenja. zar nemamo plan b? dobro, ne mislim bukvalno vec ako te vec trice ne idu ne sutaj ih pun qurac. s tim da durant zabija sve zivo, unisti nas covjek, lamb odlican.
wright i ovo poluvrijeme nije nista pogodio, kao ni protiv pelicansa. leonarda da ne spominjem. moze bit da je i umor, ali ovo tesko da mozemo okrenut.
RIP CITY!
POBJEDA!
ali opet ludjacka zavrsnica - uobicajno rekli bismo
...
jbemu, al' cesto sumnjam u ovu ekipu i ove momke na terenu. a bome i samo stottsa. potpuno drukcije drugo poluvrijeme. obrana znatno bolja, turnoveri svedeni na minimum, a nisu se forsirale trice. lijepo je to izgledalo. freeland se dosta bori, valjalo bi da vise suta jer cesto ostane sam i s poludistance opet vraca lillardu. wiliams promasi 2 bacanja, lovi lamarcus loptu, baca wesu, a ovaj je zadrza i zabi oba. tako se to radi mo
.
igrac utakmice po meni - nikola batum
. iako je durant bio jako dobar, on je svoj dio odradio odlicno, u napadu pogotovo, pogodio jako bitne suteve. makar i lamarcus i lillard imaju bolje brojke.
sada slijedi laksi raspored: bobcatsi, sixersi, magic i kingsi...
ali opet ludjacka zavrsnica - uobicajno rekli bismo
jbemu, al' cesto sumnjam u ovu ekipu i ove momke na terenu. a bome i samo stottsa. potpuno drukcije drugo poluvrijeme. obrana znatno bolja, turnoveri svedeni na minimum, a nisu se forsirale trice. lijepo je to izgledalo. freeland se dosta bori, valjalo bi da vise suta jer cesto ostane sam i s poludistance opet vraca lillardu. wiliams promasi 2 bacanja, lovi lamarcus loptu, baca wesu, a ovaj je zadrza i zabi oba. tako se to radi mo
igrac utakmice po meni - nikola batum
RIP CITY!
ako sam nesto naucio ove sezone, to je da nikad ne gasim prijenos PortlandaLillard0 je napisao/la:POBJEDA!
ali opet ludjacka zavrsnica - uobicajno rekli bismo...
jbemu, al' cesto sumnjam u ovu ekipu i ove momke na terenu. a bome i samo stottsa. potpuno drukcije drugo poluvrijeme. obrana znatno bolja, turnoveri svedeni na minimum, a nisu se forsirale trice. lijepo je to izgledalo. freeland se dosta bori, valjalo bi da vise suta jer cesto ostane sam i s poludistance opet vraca lillardu. wiliams promasi 2 bacanja, lovi lamarcus loptu, baca wesu, a ovaj je zadrza i zabi oba. tako se to radi mo.
igrac utakmice po meni - nikola batum. iako je durant bio jako dobar, on je svoj dio odradio odlicno, u napadu pogotovo, pogodio jako bitne suteve. makar i lamarcus i lillard imaju bolje brojke.
Trail Blazers Assign CJ McCollum To Idaho Stampede
mozda je ovako i najbolje, pitanje je koliku bi minutazu dobio i kako bi se uklopio ove sezone
ovdje ce dobit priliku da se vrati u formu
mozda je ovako i najbolje, pitanje je koliku bi minutazu dobio i kako bi se uklopio ove sezone
-
Evil Genius II
nisam gledao zadnju tekmu ali drago mi je zbog pobjede, i to opet nad rivalima iz oklahome.
odlican potez. neka se lagano vrati u formu i siguran sam da ce uci u rotaciju cim prije.blazer13 je napisao/la:Trail Blazers Assign CJ McCollum To Idaho Stampede
Kakva tricaska vecer Portlanda, ovo je uzivanje gledat 
Pa ne mozemo reci da ih s.ere nakon vise od trecine sezone. Stalo bi valjda jednom
...
Mo double-double, prva trecian 7/8 trica, na poluvremen 11/12
. Briljantna utakmica Lillarda. Ocekivao sam ovo, doduse ne ovakvu sutersk uvecer, ali pobjedu svakako.
Sljedeci su Sixersi, i to bez vecih problema nadam se.
Mo double-double, prva trecian 7/8 trica, na poluvremen 11/12
Sljedeci su Sixersi, i to bez vecih problema nadam se.
RIP CITY!
-
Evil Genius II
nakon svih srcanih i mozdanih udara koje sam prezivio u zadnjih par utakmica ova mi je bila cak i dosadna pa mi se nije dalo komentarisati. jednostavno, jedan od 'onih' utakmica.
a i mene zanima kad ce prestati sa tom pricom o tome kako smo sretna ekipa koju ceka nagli pad od januara
a i mene zanima kad ce prestati sa tom pricom o tome kako smo sretna ekipa koju ceka nagli pad od januara
I bas smo Sixersima dali 20+ trica..Bit ce zanimljivo u nedjelju
.
RIP CITY!
Nisu slučajno baš te dvije ekipe u pitanju. Sixersima jer prihvataju run&gun košarku bez obzira na protivnika i rezultat, a Bobcatsima jer pick igru brane skupljanjem svih 5 igrača u reket i time ostavljajući puno prostora na perimetru. Protiv Blazersa se to ne radiLillard0 je napisao/la:I bas smo Sixersima dali 20+ trica..Bit ce zanimljivo u nedjelju.
Inače, odlična sezona za dragu mi ekipu. Prije sezone sam ih vidio na osmom, eventualno sedmom mjestu i bilo mi je čudno da ih recimo Avdić stavio tamo negdje tek na 12. ili 13. dok je Pelikane stavio na osmo. Ali ovo što rade momci je fantastično i iznad i najoptimističnijih očekivanja. Nadam se da će da potraje što duže, ali je činjenica da ne možeš biti ovako vruć 82 utakmice
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Dobro je poceo McCollum u..13 poena, 6 skokva i 6 asista za 17 minuta
.
RIP CITY!
Vrlo je dobro to izgledalo, vidi se da mu fali fizicke spreme sto je i normalno, svidja mi se inteligencija u igri i racionalne odluke, trebao bi bit pun pogodak sto ce igrat u razvojnoj ligiLillard0 je napisao/la:Dobro je poceo McCollum u..13 poena, 6 skokva i 6 asista za 17 minuta.
Očajna utakmica sinoć, prva četvrtina katastrofa no onda smo se lagano vratili i sa plus 7 ušli u zadnju četvrtinu međutim izrazito loša šuterska večer i stvarno neočekivan poraz, očito nismo ozbiljno shvatili ovu utakmicu i to nam se obilo u glavu, Robin Lopez najbolji s 14 poena i 15 skokova (od čega 9 napadačkih). Slijede Kingsi vani i nadam se vraćanje pobjedama.
Batum s prstom me zabrinuo, ali vjerovatno igra protiv Kingsa. Ove sezone niti jedan igrac iz petorke nije propustio niti jednu utakmicu..
RIP CITY!
za Batuma nemamo dostojnu zamjenuLillard0 je napisao/la:Batum s prstom me zabrinuo, ali vjerovatno igra protiv Kingsa. Ove sezone niti jedan igrac iz petorke nije propustio niti jednu utakmicu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.