Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

blazer13
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la blazer13 » 31 dec 2013, 02:47

Leonard je izgubljen u vremenu i prostoru :roll: a stotts ga konstantno forsira

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 31 dec 2013, 03:08

Davis nam radi najvise problema. Obrambeno pogotovo. Ali lik ima strasan prvi korak i jos da ruku bolje namjesti... Lopez vec 3 faula.

Batum racionalan, a Lillard previse zeli. Pusti Holidaya, hocu da lopta kruzi. Ovo se sigurno moze uzet uz malo vise koncentracije. Leonard prvo shebe napad, onda u obrani ga lome, sheban igrac.
RIP CITY!

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 31 dec 2013, 04:24

opet u zadnjoj sekundi ... ali realno vcrs nismo ni zasluzili pobjedu

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 31 dec 2013, 04:27

Opet sokantna zavrsinca :mrgreen: .

Lillard ubaci tricu 14 sec prije kraja, Evans 1.2 sec prije kraja zabije dvojku i kraj price... Steta, cini mi se da nismo bili na razini danas. Holiday poludio jednostavno, Davis uobicajno. Treba bolja obrana. Los obranjen zadnji napad...

Opet kazem, steta, cestitke Pelikanima, a nama slijedi Oklahoma sutra, jedva cekam 8-) !
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 dec 2013, 07:17

svaka cast stottsu na svemu sto je napravio u ovoj sezoni ali ovih zadnjih par losih utakmica idu njemu na dusu. jednostavno poceo se igrati sa pobjednickom formulom i to je po defaultu pocelo lose uticati na ekipu. ove zadnje utakmice me neodoljivo podsjecaju na proslosezonske blazerse - ista prica, iste greske, ista nerviranja s moje strane. elem, dobra stvar je sto se ne radi o krizi nego o par sitnih greskica koje se lahko mogu ukloniti i cim to stotts uradi vraticemo se na pobjednicke staze, ubijedjen sam to.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 jan 2014, 03:06

jos je dobar rezultat na poluvremenu kako igramo...

znaci sutamo trice iako ne idu nikako, jedva 20% mislim. stotts zatrazi u minuti 2 timeouta, ali se nista ne mijenja. zar nemamo plan b? dobro, ne mislim bukvalno vec ako te vec trice ne idu ne sutaj ih pun qurac. s tim da durant zabija sve zivo, unisti nas covjek, lamb odlican.

wright i ovo poluvrijeme nije nista pogodio, kao ni protiv pelicansa. leonarda da ne spominjem. moze bit da je i umor, ali ovo tesko da mozemo okrenut.
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 jan 2014, 04:26

POBJEDA!

ali opet ludjacka zavrsnica - uobicajno rekli bismo :) ...

jbemu, al' cesto sumnjam u ovu ekipu i ove momke na terenu. a bome i samo stottsa. potpuno drukcije drugo poluvrijeme. obrana znatno bolja, turnoveri svedeni na minimum, a nisu se forsirale trice. lijepo je to izgledalo. freeland se dosta bori, valjalo bi da vise suta jer cesto ostane sam i s poludistance opet vraca lillardu. wiliams promasi 2 bacanja, lovi lamarcus loptu, baca wesu, a ovaj je zadrza i zabi oba. tako se to radi mo :P .

igrac utakmice po meni - nikola batum 8-) . iako je durant bio jako dobar, on je svoj dio odradio odlicno, u napadu pogotovo, pogodio jako bitne suteve. makar i lamarcus i lillard imaju bolje brojke.

sada slijedi laksi raspored: bobcatsi, sixersi, magic i kingsi...
RIP CITY!

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 01 jan 2014, 04:28

Lillard0 je napisao/la:POBJEDA!

ali opet ludjacka zavrsnica - uobicajno rekli bismo :) ...

jbemu, al' cesto sumnjam u ovu ekipu i ove momke na terenu. a bome i samo stottsa. potpuno drukcije drugo poluvrijeme. obrana znatno bolja, turnoveri svedeni na minimum, a nisu se forsirale trice. lijepo je to izgledalo. freeland se dosta bori, valjalo bi da vise suta jer cesto ostane sam i s poludistance opet vraca lillardu. wiliams promasi 2 bacanja, lovi lamarcus loptu, baca wesu, a ovaj je zadrza i zabi oba. tako se to radi mo :P .

igrac utakmice po meni - nikola batum 8-) . iako je durant bio jako dobar, on je svoj dio odradio odlicno, u napadu pogotovo, pogodio jako bitne suteve. makar i lamarcus i lillard imaju bolje brojke.

sada slijedi laksi raspored: bobcatsi, sixersi, magic i kingsi...
ako sam nesto naucio ove sezone, to je da nikad ne gasim prijenos Portlanda :D zadnji put sam to uradio protiv Pistonsa i pokajao se . Kakva velika pobjeda !

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 02 jan 2014, 00:35

Trail Blazers Assign CJ McCollum To Idaho Stampede
mozda je ovako i najbolje, pitanje je koliku bi minutazu dobio i kako bi se uklopio ove sezone
ovdje ce dobit priliku da se vrati u formu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jan 2014, 12:12

nisam gledao zadnju tekmu ali drago mi je zbog pobjede, i to opet nad rivalima iz oklahome.
blazer13 je napisao/la:Trail Blazers Assign CJ McCollum To Idaho Stampede
mozda je ovako i najbolje, pitanje je koliku bi minutazu dobio i kako bi se uklopio ove sezone
ovdje ce dobit priliku da se vrati u formu
odlican potez. neka se lagano vrati u formu i siguran sam da ce uci u rotaciju cim prije.

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 03 jan 2014, 04:44

Kakva tricaska vecer Portlanda, ovo je uzivanje gledat :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 jan 2014, 10:26

Pa ne mozemo reci da ih s.ere nakon vise od trecine sezone. Stalo bi valjda jednom :mrgreen: ...

Mo double-double, prva trecian 7/8 trica, na poluvremen 11/12 :o . Briljantna utakmica Lillarda. Ocekivao sam ovo, doduse ne ovakvu sutersk uvecer, ali pobjedu svakako.

Sljedeci su Sixersi, i to bez vecih problema nadam se.
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 jan 2014, 10:36

nakon svih srcanih i mozdanih udara koje sam prezivio u zadnjih par utakmica ova mi je bila cak i dosadna pa mi se nije dalo komentarisati. jednostavno, jedan od 'onih' utakmica.

a i mene zanima kad ce prestati sa tom pricom o tome kako smo sretna ekipa koju ceka nagli pad od januara :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 jan 2014, 10:42

I bas smo Sixersima dali 20+ trica..Bit ce zanimljivo u nedjelju :mrgreen: .
RIP CITY!

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 03 jan 2014, 12:38

Lillard0 je napisao/la:I bas smo Sixersima dali 20+ trica..Bit ce zanimljivo u nedjelju :mrgreen: .
Nisu slučajno baš te dvije ekipe u pitanju. Sixersima jer prihvataju run&gun košarku bez obzira na protivnika i rezultat, a Bobcatsima jer pick igru brane skupljanjem svih 5 igrača u reket i time ostavljajući puno prostora na perimetru. Protiv Blazersa se to ne radi 8-)

Inače, odlična sezona za dragu mi ekipu. Prije sezone sam ih vidio na osmom, eventualno sedmom mjestu i bilo mi je čudno da ih recimo Avdić stavio tamo negdje tek na 12. ili 13. dok je Pelikane stavio na osmo. Ali ovo što rade momci je fantastično i iznad i najoptimističnijih očekivanja. Nadam se da će da potraje što duže, ali je činjenica da ne možeš biti ovako vruć 82 utakmice :)
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 04 jan 2014, 13:28

Dobro je poceo McCollum u..13 poena, 6 skokva i 6 asista za 17 minuta :) .
RIP CITY!

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 04 jan 2014, 16:45

Lillard0 je napisao/la:Dobro je poceo McCollum u..13 poena, 6 skokva i 6 asista za 17 minuta :) .
Vrlo je dobro to izgledalo, vidi se da mu fali fizicke spreme sto je i normalno, svidja mi se inteligencija u igri i racionalne odluke, trebao bi bit pun pogodak sto ce igrat u razvojnoj ligi

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 05 jan 2014, 20:07

Očajna utakmica sinoć, prva četvrtina katastrofa no onda smo se lagano vratili i sa plus 7 ušli u zadnju četvrtinu međutim izrazito loša šuterska večer i stvarno neočekivan poraz, očito nismo ozbiljno shvatili ovu utakmicu i to nam se obilo u glavu, Robin Lopez najbolji s 14 poena i 15 skokova (od čega 9 napadačkih). Slijede Kingsi vani i nadam se vraćanje pobjedama.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 05 jan 2014, 23:48

Batum s prstom me zabrinuo, ali vjerovatno igra protiv Kingsa. Ove sezone niti jedan igrac iz petorke nije propustio niti jednu utakmicu..
RIP CITY!

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 06 jan 2014, 00:04

Lillard0 je napisao/la:Batum s prstom me zabrinuo, ali vjerovatno igra protiv Kingsa. Ove sezone niti jedan igrac iz petorke nije propustio niti jednu utakmicu..
za Batuma nemamo dostojnu zamjenu

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.