odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ja sam uzeo onu stylingpaste isto baleinu i zadovoljan sam. pa eto mozete probat 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Imam jednu riječ za ogromnu većinu postova na ovoj temi:
gay.

gay.

Gay lobi said that
Btw. gdje ima kaputa uzet, u Zenici
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ElLoco7 je napisao/la:ja sam uzeo onu stylingpaste isto baleinu i zadovoljan sam. pa eto mozete probat

Imam je i ja,odlicna samo brzo izlapi miris
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš? 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Covjece sta radis od svoje mladostiKawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Mladost iskorištavam na najbolji način.Pitanje je šta radim od svoje odjećeemir18 je napisao/la:Covjece sta radis od svoje mladostiKawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?![]()

Ja sam svoju unistio za proslu novu godinu ispovracao dusuKawhi je napisao/la:Mladost iskorištavam na najbolji način.Pitanje je šta radim od svoje odjećeemir18 je napisao/la:Covjece sta radis od svoje mladostiKawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?![]()

A mislio sam da jos uvijek ima nade za tebe.Kawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:

Probat cu ovako nesto

Đasvi mi se vopra.Lokijeva.
Ma nema.Greivis je napisao/la:A mislio sam da jos uvijek ima nade za tebe.Kawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?
Ja sam očistio odmahemir18 je napisao/la: Ja sam svoju unistio za proslu novu godinu ispovracao dusu,samo nek nije fleka ostala valjda miris ispari
![]()

- sagitarius
- Kontakt:
Springfield tebra, 100-120 KMDex je napisao/la:Gay lobi said that
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Dobra je. Evo da naucis pravo ime Lokija.Kawhi je napisao/la:
Đasvi mi se vopra.Lokijeva.
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
baci odmah, cak i kada smrad nestane imati ces osjecaj da je i dalje tuKawhi je napisao/la:Koliko treba da se spere smrad s odjeće na koju povratiš?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[img]http://nk_wp_media.s3.amazonaws.com/files/2014/01/nike-air-force-1-hi-downtown-gum-3-620x381.jpeg[/img]

jedva čekam proljeće

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ne postoje ruznije patike od starki, nema sanse znaci 

bjaži baa, ne bi ja to nosio što ti nosiš..noga teretna bude 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.