Rođeni, sretna Nova godina i sve najljepše i da nas naši najdraži obraduju i nekako do Evrope dobace. Kako bi tek tada ljeto bilo uzbudljivo, prvo repku ispratiti i onda uz Rođene na put.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kao da se dižemo malo. Vidjet ćemo uskoro šta rade ovi u Upravi.
Rođeni, sretna Nova godina i sve najljepše i da nas naši najdraži obraduju i nekako do Evrope dobace. Kako bi tek tada ljeto bilo uzbudljivo, prvo repku ispratiti i onda uz Rođene na put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Kao prvo Mostar više nema jaku privredu kao nekada, tipa SOKO, ĐURO SALAJ, FDM, APRO, UNIS, GP HERCEGOVINA, ALUMINIJSKI i dr. To su bile firme koje su VELEŽ finansirale, a uz to imali ste jake ljude u privredi kao što je bio pokojni Jole Musa, a uz to bila je jaka država. Samo da dodam da se nekada svim radnicima od plata odbijalo 2% koje je išlo za sport i kulturu, pa zamisli 23 miliona stanovnika SFRJ, nek svako da 1 marku, to je 23 miliona maraka, i eto zašto je sport bio jak nekada.gost je napisao/la:Aleme, nemoj da bude kao pred sami rat.....ima boljih usporedbi.....recimo kao Velež između 84-88.....bogati, đe nađe pred sam ratAlemC85 je napisao/la:čini mi se da fali još jedan mali korak, pa da Velež bude organizacijski kao pred sami rat tj.1991/92, možda griješim, ali je jako blizu.
Danas svi klubovi, pa i Velež, moraju na druge načine pronalaziti novac, ali i proizvodit ga. Sve drugo je šuplja priča.
Ja neznam da je ikad i igdje u svijetu propala fabrika duhana,samo kod nasAlemC85 je napisao/la:Kao prvo Mostar više nema jaku privredu kao nekada, tipa SOKO, ĐURO SALAJ, FDM, APRO, UNIS, GP HERCEGOVINA, ALUMINIJSKI i dr. To su bile firme koje su VELEŽ finansirale, a uz to imali ste jake ljude u privredi kao što je bio pokojni Jole Musa, a uz to bila je jaka država. Samo da dodam da se nekada svim radnicima od plata odbijalo 2% koje je išlo za sport i kulturu, pa zamisli 23 miliona stanovnika SFRJ, nek svako da 1 marku, to je 23 miliona maraka, i eto zašto je sport bio jak nekada.gost je napisao/la:Aleme, nemoj da bude kao pred sami rat.....ima boljih usporedbi.....recimo kao Velež između 84-88.....bogati, đe nađe pred sam ratAlemC85 je napisao/la:čini mi se da fali još jedan mali korak, pa da Velež bude organizacijski kao pred sami rat tj.1991/92, možda griješim, ali je jako blizu.
Danas svi klubovi, pa i Velež, moraju na druge načine pronalaziti novac, ali i proizvodit ga. Sve drugo je šuplja priča.
SalePD je napisao/la:
Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.
Ovaj isti Danijel Stojanovic,kao da su braca !

HSK Zrinjski Mostar.
Ne prljaj nam temu s tim vašim jazavcima.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Bice da ga je Vukoje napravio nekad na gostovanju.saskograd je napisao/la:SalePD je napisao/la:
Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.
More biti bidne!
Inace gdje mi je rodjak,kaze Kajkut se mislio izmedju ponude Veleza i ovih iz Hong vonga onga!
Presudila ljubav i opsesija Kajkuta prema ljepotama Azije!
Inace gdje mi je rodjak,kaze Kajkut se mislio izmedju ponude Veleza i ovih iz Hong vonga onga!
Presudila ljubav i opsesija Kajkuta prema ljepotama Azije!
HSK Zrinjski Mostar.
Tako je brato. Daj domestosaGoodison je napisao/la:Ne prljaj nam temu s tim vašim jazavcima.
Kakva je god tema gradska je raja na njoj i normalno se diskutuje. Ne idemo na teme mlađih klubova jer imamo svoju. Haj bokićsaskograd je napisao/la:Jake teme u p.m!
Evo nece vise pisat na temi ovoga vrapcickog vehlikana!
Aj bok!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bekica se vratio nakon "trajnog" bana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vrlo dobre vijesti u zadnje vrijeme.
Velež se stabilizira,nemamo dugova,dolaze igrači...ide na bolje.
Dolazi lijepo vrijeme za Velež i za sve one koji vole Velež a teško za one koji su mislili da nas neće biti..
Ali...boli nas kita za ostale.
Samo Velež i niko više.
Velež se stabilizira,nemamo dugova,dolaze igrači...ide na bolje.
Dolazi lijepo vrijeme za Velež i za sve one koji vole Velež a teško za one koji su mislili da nas neće biti..
Ali...boli nas kita za ostale.
Samo Velež i niko više.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
edgardavids
- Kontakt:
Nije ovo nimalo loše do sada, nadamo se da će ovi igrači što su došli biti pojačanja u pravom smislu te riječi. Potrebno nam je još jedan-dva igrača da se imamo čemu nadati. FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA!
za ovo bi trebao biti banovan i to trajno, nisi ni bio rođen kada je Rici igrao. Kao muha na g.ovno se lijepiš sa neumjesnim komentarima, pa ti onda kuku kada ti neko replicira. Nemate poštovanja prema starijim ljudima.Kadet91 je napisao/la:Bice da ga je Vukoje napravio nekad na gostovanju.saskograd je napisao/la:SalePD je napisao/la:
Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.
Vasakisa kaže da Vukoje nikad nije igrao u veležu.. A pukotine..
Dolazi golman iz Srbije, mada iskreno mislim da je ostrakovic dobro radi svoj posao. Ali ako coach kaze da treba golman, onda je to tako..
i tito je volio velež :D
Zašto dolaze ovi jazavci na našu temu? Vidim na njihovoj paučine ima dvoje ljudi pišu na njoj i to jednom u 3-4 dana
A evo vidim piše se i tamo, ja kontam evo aktivirali se kad tamo naši im promet prave
Žalost.
Prva ljubav zaborava nema 
Nije lako promjeniti najdraži klub, valja se naviknut na to 
Bogme da je lahko e pa nije, vrijeme uradi svoje.. Nije lahko ni promijeniti posao kuću, grad u kojem si proveo mladost pa eto opet sve se može. A prve ljubavi lijepo se prisjetiti..vm22 je napisao/la:Nije lako promjeniti najdraži klub, valja se naviknut na to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.