RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jan 2014, 00:37

Bekica se vratio nakon "trajnog" bana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 jan 2014, 11:00

Vrlo dobre vijesti u zadnje vrijeme.
Velež se stabilizira,nemamo dugova,dolaze igrači...ide na bolje.
Dolazi lijepo vrijeme za Velež i za sve one koji vole Velež a teško za one koji su mislili da nas neće biti..
Ali...boli nas kita za ostale.
Samo Velež i niko više.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 05 jan 2014, 13:29

Nije ovo nimalo loše do sada, nadamo se da će ovi igrači što su došli biti pojačanja u pravom smislu te riječi. Potrebno nam je još jedan-dva igrača da se imamo čemu nadati. FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jan 2014, 14:20

Kadet91 je napisao/la:
saskograd je napisao/la:
SalePD je napisao/la:slika
Evo jedna retro fotka.
Momčilo Vukoje.

Ovaj isti Danijel Stojanovic,kao da su braca !

slika
Bice da ga je Vukoje napravio nekad na gostovanju. ;)
za ovo bi trebao biti banovan i to trajno, nisi ni bio rođen kada je Rici igrao. Kao muha na g.ovno se lijepiš sa neumjesnim komentarima, pa ti onda kuku kada ti neko replicira. Nemate poštovanja prema starijim ljudima. :evil:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jan 2014, 14:28

Vasakisa kaže da Vukoje nikad nije igrao u veležu.. A pukotine..

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 05 jan 2014, 14:54

Dolazi golman iz Srbije, mada iskreno mislim da je ostrakovic dobro radi svoj posao. Ali ako coach kaze da treba golman, onda je to tako..
i tito je volio velež :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jan 2014, 15:18

Zašto dolaze ovi jazavci na našu temu? Vidim na njihovoj paučine ima dvoje ljudi pišu na njoj i to jednom u 3-4 dana

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jan 2014, 15:20

A evo vidim piše se i tamo, ja kontam evo aktivirali se kad tamo naši im promet prave :lol: Žalost.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jan 2014, 15:21

Prva ljubav zaborava nema :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jan 2014, 15:22

Nije lako promjeniti najdraži klub, valja se naviknut na to :lol:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 jan 2014, 15:26

vm22 je napisao/la:Nije lako promjeniti najdraži klub, valja se naviknut na to :lol:
Bogme da je lahko e pa nije, vrijeme uradi svoje.. Nije lahko ni promijeniti posao kuću, grad u kojem si proveo mladost pa eto opet sve se može. A prve ljubavi lijepo se prisjetiti..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 jan 2014, 15:54

Ne obazirite se na ove neumjesne upadice.
Ima i jugovine,Velež se diže...i tako...svašta se tu nakupilo :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 jan 2014, 16:27

miki651 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Nije lako promjeniti najdraži klub, valja se naviknut na to :lol:
Bogme da je lahko e pa nije, vrijeme uradi svoje.. Nije lahko ni promijeniti posao kuću, grad u kojem si proveo mladost pa eto opet sve se može. A prve ljubavi lijepo se prisjetiti..
žalosno je to...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 jan 2014, 17:20

Na oficijelnoj stranici mozete glasati za najboljeg igraca u ovoj polusezoni: http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S cuj zovnic 39 glasova, lik iso od internet kluba do internet kluba i glaso za sebe :lol: :lol: :lol:
Ko li su ove budale sto su glasale Boze dragi...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jan 2014, 17:22

Zvona i dominacija. Kobili rek'o, kobili se nad'o ... :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jan 2014, 18:18

ma pustite prepucavanja, to prelazi u dosadu.

moram priznati po ko zna koji put da mi je drago, što nema curenja info i što se sve radi u miru, zato su i eliminisane šanse za bilo kakve špekulacije.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jan 2014, 18:29

Ma osjećam se k'o riba na suhom bez utakmica naših Rođenih,sve mi nešto fali oko mene :D
Mislim da uprava radi fin posao za sada i ne treba sad tražiti dlaku u jajetu,ovi novi treba da se pokažu pa ćemo ih komentarisati.Za sada su tu jer je Feja tako htio,a on zna dobro kako se nosi crveni dres i sumnjam da će dopustiti nekome da se vuče po terenu.
Sretrne nastupajuće praznike svim navijačima Veleža pravoslavne vjeroispovjesti, i svim pravoslavcima u našoj domovini BiH!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 05 jan 2014, 19:02

emil02in je napisao/la:Ma osjećam se k'o riba na suhom bez utakmica naših Rođenih,sve mi nešto fali oko mene :D
Mislim da uprava radi fin posao za sada i ne treba sad tražiti dlaku u jajetu,ovi novi treba da se pokažu pa ćemo ih komentarisati.Za sada su tu jer je Feja tako htio,a on zna dobro kako se nosi crveni dres i sumnjam da će dopustiti nekome da se vuče po terenu.
Sretrne nastupajuće praznike svim navijačima Veleža pravoslavne vjeroispovjesti, i svim pravoslavcima u našoj domovini BiH!
Kad smo kod Feje i vucaranja po terenu uzela se oprema tj gps pojasi koji prate pređenu kilometrazu svakog igrača pojedinačno koja će veću ulogu imati na treninzima tako da će samo najspremniji igrati. Mane više zaj.ebancije :P

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jan 2014, 19:04

U korak sa vremenom zar ne' :D
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 jan 2014, 19:14

Uprava ne radi fin posao sada - nego ga je radila vec 3 godine i ovo sad je tek rezultat tog 3 godisnjeg rada.

Ja sam tada govorio da je stabilizacija Veleza i alfa i omega za buducnost kluba - a mnogi su me ovdje napadali i ismijavali radi toga. Ali sta ces? Nemozes bilmezima objasnit ekonomiju preko foruma. Ali eto, hvala Bogu, pa sve vise raje to sada shvata i uvidja - to mi je drago.

A ova trenutna situacija u Velezu je i logican rezultat tog 3godisnjeg rada kad se pristupilo Velezu planski i organizovano - a ne na "ho ruk", ili "kako raja trazi" ko sto je bio slucaj ranije (u doba Pashe, Vile i ostalih). Nego planski: otplacivajuci dugove, stabilizirajuci finansije, sredjujuci prenose preko TVa (da bi se skupili prihodi), isplacivajuci FSBiH troskove na vrijeme (da bi se dobila licenca), popravljajuci ugovore igraca (da bi se zaustavio rasip igrackog kadra bez posljedica), sredjivanjem web portala, otvaranjem fan shopa i generalno odradjivanjem posla kako se to radi u vrhunskim klubovima u regiji. Bilo je tu gresaka naravno, kao npr. odlazak Bandovica i Brkovica (mada ovaj drugi sad truhne u Zelji - i neka je kad je glup), i naravno izbacivanje Ibre Rahimica - to su, po meni, sve greske, ali ipak mnogobrojne pozitivne radnje su definitivno prevagnule ovih nekoliko negativnih.

I bez obzira sto ce to naljutiti mnoge pljuvace ovdje - ljudi u Velezu ukljucujuci i Tanovica, i Velagica, i Ajanica, i Popovca, pa do onih u upravi Vuka, i Pajica i jos 15tak njih koji su se lomili tokom nekoliko proslih godina da ovo lici na nesto, su UGLAVNOM jako solidno odradili svoj posao i uspjeli pojacat Velez u ekonomskoj krizi kad je vecina klubova oslabila. A eto Velez je bas u toj krizi krenuo na bolje. Naravno, i premijer je tu odigrao veliku ulogu - ali ne bi ni on radio s bilmezima u Velezu da nije vidio nesto pozitivno u njima - sto je jos jedan dokaz da se radi o ozbiljnoj grupi ljudi.

Opet kazem, bilo je tu gresaka definitivno (po meni Rahimic je najveca jer njega su morali zadrzat na bilo koji nacin, pa barem u Omladinskom pogonu ako nista drugo) ali sve u svemu, ta ekipa je Velez izvukla od kluba pred gasenjem do jednog od 3 najorganizovanija kluba u BiH (zajedno sa Sarajevom i Sirokim), sto je realna situacija danas.

A sada, kad je sve kako treba, lako ce biti Jusufbegovicu (ili bilo kome drugome) sloziti ekipu i probijat se u Evropu iz godine u godinu, i stvarno mislim da ako ne odemo u Evropu ove godine, idemo sljedece definitivno. Zato i ne kupujem kartu za Mostar jos - zamisli crnjaka dodjes u Mostar a Velez hoda po Evropi. 8-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.