Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ono sto se kaze najvaznije je da igra,mada opet prelazak u Partizan bi bio stagniranje u karijeri po meni..Nije Srbijanska liga Bog zna cemu,kao i sve ex Yu lige na kraju krajeva.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ako bude dobar, lako će se prodat' iz Partizana, barem to nije problem 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne potcjenjujte Partizan, klub koji je sila kada je naš region u pitanju. Imaju pare, rezultate, armiju navijača iza sebe. Igrače prodaju za milionske cifre, nezamislive za naše prostore, izuzetno su praćeni od strane menadžera. Možda to i nebi bilo loše s obzirom na trenutnu Ogijevu situaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Partizan je jos uvijek gigant na EX-YU prostorima! A Ogi je mlad. Moze se prodati u bolji klub ako pocne derati guzove za Partizan. Sam naprijed!
shandrlike-tandrlike
meni je najsmješnije od svega kako ogi sve informacije potvrđuje, odbacuje i objavljuje na svom fb profilu

Pričajte sta hoćete ali ako ode u Partizan, veliki korak unazad..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kupus army
- Kontakt:
Ljudi da budemo realni,Partizan i jest mjera za Ogija,druga je stvar sto ga mi dizemo u nebesa na osnovu dvije utakmice u reprezentaciji,a uzgred receno Partizan je gigant za sve klubove u kojima je Ogi igrao,naravno sem Zvezde,ako se vratimo na te dane on i nije bio standardan u Zvezdi.Ako odigra dobru sezonu u Partizanu eto mu prilike da se proda u lige petice,jer svakako prednost mu je i sto ce vjerovatno opet biti reprezentativac,pa ce vrlo lako iz Partizana vani.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Ognjen Vranješ
Ma vidi se da je zafrkant i da samo potpaljuje maloviKK je napisao/la:meni je najsmješnije od svega kako ogi sve informacije potvrđuje, odbacuje i objavljuje na svom fb profilu![]()
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
kako god, partizan je trenutno jači od dosta klubova u kojima igraju neki od trenutnih reprezentativaca.. vranješ ima potencijala i nema razloga da se momak tek odbacuje.
uhh Partizan 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne je8ite sa Partizanom, gledao sam ih protiv Lidogoreca i onih Azrrbejdzanaca, dno dna...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Ognjen Vranješ
Potpuno se slazem. Ako ode u Partizan ili Crvenu Zvezdu - tamo se nece dugo zadrzati. Brzo ce se izboriti za bolji angazman.viKK je napisao/la:kako god, partizan je trenutno jači od dosta klubova u kojima igraju neki od trenutnih reprezentativaca.. vranješ ima potencijala i nema razloga da se momak tek odbacuje.
Mozda bi cak i bilo bolje da ode u jedan od ta dva kluba. Sigurno bi vise igrao i brze se vratio u formu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
A Ludogorec je inace losa ekipa?! Ekipa koja je prezimila u evropi i koja zavrsi ubjedljivo prva u grupi ispred Dinama, PSV-a i Cernomoreca...Batko je napisao/la:Ne je8ite sa Partizanom, gledao sam ih protiv Lidogoreca i onih Azrrbejdzanaca, dno dna...
Dalje, Partizan je promijenio trenera i doveo za nase prilike odlicnog Nikolica, koji je sa Vojvodinom jesenas pravio solidne rezultate u evropi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evien ceka..Head je napisao/la:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja ti kazem prije ce nakon sezone u Partizanu otic u veci klub (ako je odbradi da valja) nego sto ce u Evianu uopce dobiti priliku da se dokaze..
na stranu ta mrznja prema srbima i njihovoj ligi i svemu sto njihovom, ali iz JSL se svake godine par igraca proda u lige petice ili u jake klubove..to je liga koja se prati i koja vri od skauta.
JSL ako hoce na SP i ako hoce da se vrati na pravi nacin nakon onakve povrede i pola godine ne igranja mu je 10x bolji izbor nego Evian.
na stranu ta mrznja prema srbima i njihovoj ligi i svemu sto njihovom, ali iz JSL se svake godine par igraca proda u lige petice ili u jake klubove..to je liga koja se prati i koja vri od skauta.
JSL ako hoce na SP i ako hoce da se vrati na pravi nacin nakon onakve povrede i pola godine ne igranja mu je 10x bolji izbor nego Evian.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Al pisete o Partizanu kao da je BVB. Svi ovi klubovi sa balkana su dno dna. Hebiga zalosno jeste ali je realnost. Pa cak mu i rodeni brat koji igra u Vojvodini govori da je bilo kakav klub u inostranstvu bolji od Jelen Lige
Njegov brat Ognjen Vranješ u posljednje vrijeme dovodi se u vezu sa klubovima iz Jelen Superlige, a to su prije svega vječiti rivali, Zvezda i Partizan. Još jedan potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović dovodi se u vezu sa bivšim klubom, Vojvodinom.
"Ne znam koliko su realne te priče i to što se piše po novinama. Ja bi lično volio da on pronađe neki inostrani angažman i mislim da je tome mnogo bliži u ovom trenutku. Kada je Miroslav u pitanju, nismo u kontaktu u posljednje vrijeme, ali isto tako mislim da nije realno da se on vrati u ovom trenutku," riječi su Vranješa.
Njegov brat Ognjen Vranješ u posljednje vrijeme dovodi se u vezu sa klubovima iz Jelen Superlige, a to su prije svega vječiti rivali, Zvezda i Partizan. Još jedan potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović dovodi se u vezu sa bivšim klubom, Vojvodinom.
"Ne znam koliko su realne te priče i to što se piše po novinama. Ja bi lično volio da on pronađe neki inostrani angažman i mislim da je tome mnogo bliži u ovom trenutku. Kada je Miroslav u pitanju, nismo u kontaktu u posljednje vrijeme, ali isto tako mislim da nije realno da se on vrati u ovom trenutku," riječi su Vranješa.
Pa nije sad da je i on Subotić ili Hummels...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Al pisete o Partizanu kao da je BVB.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Savic,Nastasic - City,Firenca (pa obrni
) random stoperi koji odose direkt iz crno belih
Ima Partizan dobre menadjerske veze , ako se pokaze lako ce naci unosniji angazman.
Ima Partizan dobre menadjerske veze , ako se pokaze lako ce naci unosniji angazman.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
barem bi, koliko-toliko bio siguran u prvih 11ultrasstyle_tz je napisao/la:ja ti kazem prije ce nakon sezone u Partizanu otic u veci klub (ako je odbradi da valja) nego sto ce u Evianu uopce dobiti priliku da se dokaze..
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.