Koji je cigan povrijedio Pjanića jel on?ElLoco7 je napisao/la:kud mu DDR nije slomio nogu makar
ako jest baš mi je vokri što mu je nije iščupo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Koji je cigan povrijedio Pjanića jel on?ElLoco7 je napisao/la:kud mu DDR nije slomio nogu makar
Jao jel dotlen doslo da se ide na neciju familjuElLoco7 je napisao/la:kako god bolje od nekog tvog smo prosliAvantiSignora je napisao/la:Popravili ste se mogu vam reci, sad ste ga samo tri puta dobili negdje![]()
e jesi me i zajebao sa ignoromAvantiSignora je napisao/la:Jao jel dotlen doslo da se ide na neciju familjuElLoco7 je napisao/la:kako god bolje od nekog tvog smo prosliAvantiSignora je napisao/la:Popravili ste se mogu vam reci, sad ste ga samo tri puta dobili negdje![]()
ides na ignore...
Uz pivu Loco pusti sebi i opusti se.ElLoco7 je napisao/la:
e jesi me i zajebao sa ignorom
Svaka ti castEvil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece
Evil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece
za razliku od navijaca juventusaYucca je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece
Vidi se da ima i normalnih navijaca Rome
brate prihvatio sam ja poraz i cestitao ga normalnim Juventinima Avoccatu i slicnim. ostale ko J**+Evil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece
dodao bih samo:Zeman je napisao/la: 1. Treba nam lijevi bek jer se ne možemo kockati s Balzakovim ozljedama više.
2. Očigledno je da je ključni igrač u ovoj postavci igre Pjanić. Ali, njegove staklene noge bi nas mogle izluditi. Znači, još jedan veznjak koji je solidan i prema nazad i prema naprijed nam je potreban.
vezano za fizicku spremu, roma nije izlazila iz 16m milana u sudijskoj nadoknadi, propustila brat bratu 2-3 poluprilike, tako da nije da nemaju snage. al definitivno nešto treba raditi po pitanju doziranja snage, da umjereno odigraju svih 90min, a ne ko danas prvih 20 extra, a onda 10min te nema nigdjeultrasstyle_tz je napisao/la:potrebna je fizicka sprema i siri roster...neki kazu voljni momenat nakon drugog gola, al bgm ko je gledao tekmu protiv Milana pa od 75.-80. min pa gore vidi da oni silni izgubljeni dueli i pad u drugom dijelu nisu samo voljni momenat protiv Juventusa (jer toga nije bilo protiv Milana) nego cisti nedostatak snage...
Garsija je odlican trener- to sam rekao cim je dosao... pozitivno me iznenadila Roma (do ovog ciganluka na kraju), ali treba tu jos najmanje 3-4 igraca + fizicka sprema da se dobije Juventus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.