AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

stokton
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la stokton » 05 jan 2014, 22:40

ElLoco7 je napisao/la:kud mu DDR nije slomio nogu makar :D
Koji je cigan povrijedio Pjanića jel on?
ako jest baš mi je vokri što mu je nije iščupo :evil:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 jan 2014, 22:40

Popravili ste se mogu vam reci, sad ste ga samo tri puta dobili negdje ;)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jan 2014, 22:42

Samo da pozdravim jarana Admira.

Dobra Roma bila u prvom poluvremenu, ali vidi se da nisu sazreli za nešto više. Toliko od mene.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 22:44

zasluženo smo izgubili, ipak ekipa na psihološkom planu nikako da se podigne u ovakvim tekmama. Stajali smo dobro na terenu, bili ravnopravni ali dva naivno primljena gola (pogotovo drugi) su odlucili utakmicu, a mora se pohvaliti i dobra takticka postava protivnika, jednostavno su nas procitali i našu ofanzivu sveli na minimalac. al i to dokazuje koliko smo ove godine dobri da se juventus na svom terenu mora prilagodjavati i ne igrati tipicnu svoju igru.

sad ako dvije kuci dobijemo bice to ok, ide lakši raspored i samo treba nastaviti sa ovakvim radom.

crveni ddr je diskutabilan, za istu stvar je kielini prošao sa žutim, još povrijedio igraca, dok kieliniju ništa nije bilo, al to za ovu tekmu nije baš bitno jer nema šanse da bi išta napravili do kraja, jednostavno smo bili nemocni u drugom pol. šteta samo što ce propustiti naredne tekme, al kuci su pa je to olakšavajuca okolnost

igrati do kraja svoju igru, a ovi ako kiksaju ok, ak ne kroz ligu prvaka uciniti extra sezonu

i na kraju onom crnogorskom bogalju ebem macinu majku :evil:
nema potpisa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jan 2014, 22:44

Roma ako izvuče ove godine CL biće premija, fali tu nekoliko igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 jan 2014, 22:50

ElLoco7 je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:Popravili ste se mogu vam reci, sad ste ga samo tri puta dobili negdje ;)
kako god bolje od nekog tvog smo prosli :lol: :lol:
Jao jel dotlen doslo da se ide na neciju familju :mrgreen: ides na ignore...

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 05 jan 2014, 22:51

AvantiSignora je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:Popravili ste se mogu vam reci, sad ste ga samo tri puta dobili negdje ;)
kako god bolje od nekog tvog smo prosli :lol: :lol:
Jao jel dotlen doslo da se ide na neciju familju :mrgreen: ides na ignore...
e jesi me i zajebao sa ignorom :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jan 2014, 22:52

igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece ;)

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 22:56

ElLoco7 je napisao/la:

e jesi me i zajebao sa ignorom :lol:
Uz pivu Loco pusti sebi i opusti se.

[youtube][/youtube]

p.s. Gledati Maicona kako moli sudiju da zavrsi utakmicu-neprocjenjivo za sve ostalo tu je Mario Lanza.
Zadnja izmjena: Lippi, dana/u 05 jan 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2014, 22:57

41% Possession 59%
Ipak velika razlika u posjedu lopte, skoro 20% vise na strani Rome. Ali dzaba kad nije bilo nikoga u kaznenom. Kombinuju na sredini i na krilima, a naprijed nikoga... Garcia daj Destru pravu sansu ili dovedi Dzeku ;)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 05 jan 2014, 23:00

Evil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece ;)
Svaka ti cast :!:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 23:03

Evil Genius II je napisao/la:igraci su pali nakon drugog gola, izgubili su volju i odustali a to je nesto sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne moze i ne smije dozvoliti. apsolutno zasluzen poraz od rivala koji je ovo uzeo sa nekih 80% snage tj cak bih se usudio reci da smo im poklonili pobjedu svojim glupostima. prvo pjanic nije ispratio vidala, kod drugog gola dodo i castan zaboravili na bonuccija, a penal je scena koji samo roma moze izvesti, u prevodu - bruka. sve u svemu, pisao sam i ranije da ovaj poraz ne treba primiti k srcu jer ipak nije sramota izgubiti od boljeg. doduse, ogromna negativna stvar u vezi svega ovoga je likovanje juventina po forumu ali prezivio sam i gore tako da . . . cestitao bih fanovima juventusa na pobjedi ali kako se ovdje nije radilo o derbiju tj ovo je samo jos jedna usputna utakmica za njih onda nema potrebe za tim. isto tako zamolio bih forumasa elloco7 da popusti malo sa ovim komentarima. prihvati poraz i stay classy covjece ;)

Vidi se da ima i normalnih navijaca Rome :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 23:04

Yucca je napisao/la:

Vidi se da ima i normalnih navijaca Rome :D
za razliku od navijaca juventusa :roll:
nema potpisa

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 jan 2014, 23:05

Ništa, nego zahvaliti se ljudima što nam nisu utrpali još 2-3 komada.
Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, a onda neshvatljivo mlak ulazak u drugo. U tri minute smo napravili 16 grešaka, sve do drugog gola Juventusa :evil: Nakon toga po Marfijevim zakonima. Izlazak Pjanića je značio da se predajemo i da najgori igrač na terenu (Ljajić) ostaje do kraja. De Rossija i Castana treba kazniti novčano zbog onih gluposti.

Ova utakmica može izaći na dobro ako naučimo iz grešaka, a možda i uprava skonta da bez pojačanja i CL može doći u pitanje.
1. Treba nam lijevi bek jer se ne možemo kockati s Balzakovim ozljedama više.
2. Očigledno je da je ključni igrač u ovoj postavci igre Pjanić. Ali, njegove staklene noge bi nas mogle izluditi. Znači, još jedan veznjak koji je solidan i prema nazad i prema naprijed nam je potreban.
NAPRIJED NARODE!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 05 jan 2014, 23:06

brate prihvatio sam ja poraz i cestitao ga normalnim Juventinima Avoccatu i slicnim. ostale ko J**+ :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 jan 2014, 23:07

Ne svih Admire.

Taktika pustiti Romi loptu upalila i ovo je sigurno ekipa koja uz još tri pojačanja može da igra kao one generacije 2001 te 2004.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2014, 23:09

potrebna je fizicka sprema i siri roster...neki kazu voljni momenat nakon drugog gola, al bgm ko je gledao tekmu protiv Milana pa od 75.-80. min pa gore vidi da oni silni izgubljeni dueli i pad u drugom dijelu nisu samo voljni momenat protiv Juventusa (jer toga nije bilo protiv Milana) nego cisti nedostatak snage...

Garsija je odlican trener- to sam rekao cim je dosao... pozitivno me iznenadila Roma (do ovog ciganluka na kraju), ali treba tu jos najmanje 3-4 igraca + fizicka sprema da se dobije Juventus.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jan 2014, 23:14

Zeman je napisao/la: 1. Treba nam lijevi bek jer se ne možemo kockati s Balzakovim ozljedama više.
2. Očigledno je da je ključni igrač u ovoj postavci igre Pjanić. Ali, njegove staklene noge bi nas mogle izluditi. Znači, još jedan veznjak koji je solidan i prema nazad i prema naprijed nam je potreban.
dodao bih samo:
3. moramo poceti igrati sa klasicnim napadacem jer totti i adem (koji pruza partije na nivou mirkovih posljednjih tekmi u dresu rome) ne mogu startati zajedno. od toga nemamo apsolutno nikakve koristi. kao sto neko gore napisa: garcia, ili forsiraj destra ili dovedi napadaca.

@ultrasstyle_tz - to je takodje jedan od problema ali veceras smo stali nakon drugog gola. 60. minuta a vec su se predali. sramota.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 05 jan 2014, 23:14

Juventus je izgradjen tim..Mi smo "team in progress"..dati povjerenje Graciji i uz jos par pojacanja , narednih sezona cemo se moci nositi sa njima..Ove sezone cilj: Liga prvaka
Unica grande amore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 23:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:potrebna je fizicka sprema i siri roster...neki kazu voljni momenat nakon drugog gola, al bgm ko je gledao tekmu protiv Milana pa od 75.-80. min pa gore vidi da oni silni izgubljeni dueli i pad u drugom dijelu nisu samo voljni momenat protiv Juventusa (jer toga nije bilo protiv Milana) nego cisti nedostatak snage...

Garsija je odlican trener- to sam rekao cim je dosao... pozitivno me iznenadila Roma (do ovog ciganluka na kraju), ali treba tu jos najmanje 3-4 igraca + fizicka sprema da se dobije Juventus.
vezano za fizicku spremu, roma nije izlazila iz 16m milana u sudijskoj nadoknadi, propustila brat bratu 2-3 poluprilike, tako da nije da nemaju snage. al definitivno nešto treba raditi po pitanju doziranja snage, da umjereno odigraju svih 90min, a ne ko danas prvih 20 extra, a onda 10min te nema nigdje

vecerasnja utakmica se itekako mogla drugacije razvijati da je ljajic zabio ono što je vidal kasnije

i protiv milana i veceras primamo gol nakon što ostajemo bliže golmanu za centimetre od protivnika, pa što smo baš toliko nesretni nikad mi nece biti jasno :evil: :evil:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.