FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2014, 20:44

Rule_hz je napisao/la:Mega Mega

Kad ce vise dragi Rule. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jan 2014, 20:53

simon je napisao/la:Ovaj Ahmad Kallasi na videu zvjer :)
ako je to taj desni bek, evo i ja bas gledam, brz momak pravo...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 07 jan 2014, 20:58

ou ou ouuuuuuuuuu :D ako ispadne sve kako treba :D ouuuuuuuuuuuuuuu ovdje niko nije normalan :twisted:

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 07 jan 2014, 21:18

Ako Sarajevo dovede ovog beka, nece se ni sekunde zahebati..upravo ovo i traze..prodoran brz i da igra vise i bolje naprije..a evo sudeci po videu ima i dobar centarsut..ubacuje se u napad, uporan borben.Al opet ko ce mu ga znati svi su na ovim klipovima maestralni :D iskreno se nadam da je i bolji nego sto video pokazuje.Ako je to taj uopste o kojem se suska.

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 07 jan 2014, 21:24

amin..mada je moglo i bolje..npr dobiti ispisnicu.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 jan 2014, 21:27

Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 21:27

Nigdje nista, pa onda odjednom UUuuuuuuuuuuuuUUUUUUU AAAAAAAAAAaaaaaaaa OOOOOOOOOOoooooooooo...
prestaviste me, hajde malo nesto konkretnije od toga ako moze

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 21:31

janini je napisao/la:Ako Sarajevo dovede ovog beka, nece se ni sekunde zahebati..upravo ovo i traze..prodoran brz i da igra vise i bolje naprije..a evo sudeci po videu ima i dobar centarsut..ubacuje se u napad, uporan borben.Al opet ko ce mu ga znati svi su na ovim klipovima maestralni :D iskreno se nadam da je i bolji nego sto video pokazuje.Ako je to taj uopste o kojem se suska.
Ma pusti ti klipove, Melunovic ih ima i boljih vjeruj mi. Inace, da sam jucer ujutro umro, pojma ne bih imao da postoji sirijac koji igra lopte, i to jos da ga ganjamo po Jordanu :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jan 2014, 21:32

Meni je dosta više te priče o novim imenima...pa ubi ova neizvjesnost i čekanje, a ne znam šta radi više uprava.

Zato ja više neću o ovom, interesuje me jedna druga stvar: da li neko zna koje je dimenzije ona mreža ispred sjevera i koji je promjer kockica. (otprilike) ;) ;) ;) Danke

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jan 2014, 21:32

Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja

jesu jedan je sad u ovim trenucima, u klubu vrsi se zavrsni pregovori za potpis
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 jan 2014, 21:34

Rule_hz je napisao/la: jesu jedan je sad u ovim trenucima, u klubu vrsi se zavrsni pregovori za potpis
A imas li ti izvor za te navode? Bojim se da je to samo bomba koja se prenosi po forumima.
#divovi

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 jan 2014, 21:41

Svi na izvoru informacija, a niko pojma nema.

Jedino Faruku treba vjerovati, ako je tu neka se oglasi.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 07 jan 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 21:42

Rule_hz je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja

Aha, a predstavljanje veceras, tacno 5 do 12...dajte majke vam ako je nesto kako treba recite, poludjese svi a oni se zajebavaju

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 jan 2014, 21:48

Rule_hz je napisao/la:

Ne moze nikako biti,ne radi klub u to doba.
1946

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 07 jan 2014, 21:49

Ne kontam vas, ocete svi nesto bolje sve nesto nervozu unosite, nemir lupaju neki ne znaju sta ce od dosade i nervoze isl.. a ovi sto hejtaju i sole tim pamet jos gori..ako ocete bolje igrace od trenutnih znaci i pregovori su zahtjevniji ..nije to bas ajde kontaktiras igraca to je to das mu papir da potpise koja slikica jes mozda s ovim domacim "zvijezdama" sto ne mogu dalje od obarske , celika itd (lupio sam klubove da se ko ne naljuti, ocu reci dalje od PL) ako uprava radi na tome znaci rade na tome, strpite se sta vam je isto na iglama de malo idite citajte neku knjigu, film pregledajte,ucite za ispite il odspavajte pobogu..

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 jan 2014, 21:52

lafomamone je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Aha, a predstavljanje veceras, tacno 5 do 12...dajte majke vam ako je nesto kako treba recite, poludjese svi a oni se zajebavaju
Posto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozz

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 21:57

Posto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozz
Prijatelju, ja stvarno ne zelim biti naporan( mada pretjerujem znam), ali kako je uopste doslo do toga da se dovede ovaj igrac. Ko ga je pratio, preporucio i sl. kakve su mu referense, gdje je igrao do sad uopste, ako je vec sve gotovo nema sad potrebe da se krije...google o njemu izgleda zna manje nego ja :roll:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 jan 2014, 21:59

Prijatelju, ja stvarno ne zelim biti naporan( mada pretjerujem znam), ali kako je uopste doslo do toga da se dovede ovaj igrac. Ko ga je pratio, preporucio i sl. kakve su mu referense, gdje je igrao do sad uopste, ako je vec sve gotovo nema sad potrebe da se krije...google o njemu izgleda zna manje nego ja :roll:
Mislim da ga je Alispahic preporucio, jer je tamo bio trener
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jan 2014, 22:00

Ma kakav ba sirijac, ovo je naš novi desni bek...
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... Swd4mrmtog" onclick="window.open(this.href);return false;

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 jan 2014, 22:01

Preporuku o ovom igracu dao je ,,,Kemal Alispahic,,,igra za jedan sirijski klub i trenutno je u jordanu,,,,ja sam gledao nekoliko video klipova,,i ono sto sam vidio,,mislim da je momak jako dobar,,,po meni do sada najbolji igrac,,,dugo se pregoovaralo,,jer jednostavno je tesko nekog dovesti u nasu ligu,,
i zbog svakakvih novinara,,,koji su uglavnom zlonamjerni,,,dosta je mogucih pojacanja i propalo,,jer su im samo dizali cijenu,,,a realno nisu toliko vrijedili,,,,

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, NazorUso, PeppermintSA, Rule_hz, Vanja8, Varijantas8, Velo6, ŠTA_JE i 95 gostiju.