Rule_hz je napisao/la:Mega Mega
Kad ce vise dragi Rule.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rule_hz je napisao/la:Mega Mega
ako je to taj desni bek, evo i ja bas gledam, brz momak pravo...simon je napisao/la:Ovaj Ahmad Kallasi na videu zvjer
Ma pusti ti klipove, Melunovic ih ima i boljih vjeruj mi. Inace, da sam jucer ujutro umro, pojma ne bih imao da postoji sirijac koji igra lopte, i to jos da ga ganjamo po Jordanujanini je napisao/la:Ako Sarajevo dovede ovog beka, nece se ni sekunde zahebati..upravo ovo i traze..prodoran brz i da igra vise i bolje naprije..a evo sudeci po videu ima i dobar centarsut..ubacuje se u napad, uporan borben.Al opet ko ce mu ga znati svi su na ovim klipovima maestralniiskreno se nadam da je i bolji nego sto video pokazuje.Ako je to taj uopste o kojem se suska.
Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja
A imas li ti izvor za te navode? Bojim se da je to samo bomba koja se prenosi po forumima.Rule_hz je napisao/la: jesu jedan je sad u ovim trenucima, u klubu vrsi se zavrsni pregovori za potpis
Aha, a predstavljanje veceras, tacno 5 do 12...dajte majke vam ako je nesto kako treba recite, poludjese svi a oni se zajebavajuRule_hz je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja
jesu jedan je sad u ovim trenucima, u klubu vrsi se zavrsni pregovori za potpis
Ne moze nikako biti,ne radi klub u to doba.Rule_hz je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja
Posto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozzlafomamone je napisao/la:Aha, a predstavljanje veceras, tacno 5 do 12...dajte majke vam ako je nesto kako treba recite, poludjese svi a oni se zajebavajuRule_hz je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem farukzidane da su se dogovorila dva pojacanja
Prijatelju, ja stvarno ne zelim biti naporan( mada pretjerujem znam), ali kako je uopste doslo do toga da se dovede ovaj igrac. Ko ga je pratio, preporucio i sl. kakve su mu referense, gdje je igrao do sad uopste, ako je vec sve gotovo nema sad potrebe da se krije...google o njemu izgleda zna manje nego jaPosto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozz
Mislim da ga je Alispahic preporucio, jer je tamo bio trenerlafomamone je napisao/la:Prijatelju, ja stvarno ne zelim biti naporan( mada pretjerujem znam), ali kako je uopste doslo do toga da se dovede ovaj igrac. Ko ga je pratio, preporucio i sl. kakve su mu referense, gdje je igrao do sad uopste, ako je vec sve gotovo nema sad potrebe da se krije...google o njemu izgleda zna manje nego jaPosto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozz
Preporuku o ovom igracu dao je ,,,Kemal Alispahic,,,igra za jedan sirijski klub i trenutno je u jordanu,,,,ja sam gledao nekoliko video klipova,,i ono sto sam vidio,,mislim da je momak jako dobar,,,po meni do sada najbolji igrac,,,dugo se pregoovaralo,,jer jednostavno je tesko nekog dovesti u nasu ligu,,lafomamone je napisao/la:Prijatelju, ja stvarno ne zelim biti naporan( mada pretjerujem znam), ali kako je uopste doslo do toga da se dovede ovaj igrac. Ko ga je pratio, preporucio i sl. kakve su mu referense, gdje je igrao do sad uopste, ako je vec sve gotovo nema sad potrebe da se krije...google o njemu izgleda zna manje nego jaPosto vec svi znaju o kome je rijec,,,samo da kazem,,,igrac iz sirije,,AHMAD KALASI,,,rijec je o igracu koji je bek,,snazan,,brz,,dobar centarsut ima,,,uglavnom do sada najace pojacanje sigurno,,,,pregovori su trajali jako dugo,,,preko mjesec,,,ali je bar uspjelo,,,,,,razlog zasto nije danas prestavljen je zato sto nije na vrijeme dobio visu,,ali ce i taj prolem biti rijesen,,,pozz
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, ASD, bvsic, Dadox, Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitar6785, Rodman, Rule_hz, SamoDaKazeem, Sazg, Sinfoc1986 i 86 gostiju.