Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
stavrno su vam isprani mozgovi....ne citate , samo svoje ko tokmaci......vidis ono pored RVP OK,OK,OK......
daj ba ukljucis se malo.........
daj ba ukljucis se malo.........
Realno, Dzeko je klasa za Eduarda i Bendtnera ma koliko pojedinci ovdje pricali price i bajke o ovoj dvojici.ljubav je napisao/la:Zasto smatras da bi nam Dzeko dobro dosao kad imamo najbolji napad u ligi, a i sire?
Oni su za Dzeku niža klasa u svemu...snaga,brzina,probojnost,skok,igra glavom,duel igra,desnom ili lijevom nogom dati gol -to je nebitno za Džeku jer sa obje daje,visok procenat realizacije,igranje bez lopte,njuh (nos) za gol,cak je bolji i asistent od ove dvojice...itd itd,mnogo je parametara koji stavljaju Džeku za klasu ispred doticnih.
Van Persie je druga prica...on je ipak klasan napadac sigurno,dok su ova dvojica poprilicno ograniceni što fizicki (Eduardo) što inteligencijom (Bendtner).
Zadnja izmjena: drop, dana/u 17 jan 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Pa o RVP bi se moglo pricat.....al kratko....brzo ce to Dzeko prosisat....samo dok predje u jaci klub...Cescinho4 je napisao/la:jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki Ako nisi znao i RVP je nas napadacPIRKE33 je napisao/la:stavrno su vam isprani mozgovi....ne citate , samo svoje ko tokmaci......vidis ono pored RVP OK,OK,OK......
daj ba ukljucis se malo.........![]()
daj ba Pirky ukljucis se malo.........
Kao sto ti je @Cesc rekao, kako se nas napad ne moze porediti sa napadom Chelskog kad smo postigli visePIRKE33 je napisao/la: Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,
sa Drogbom i Anelkom......smijesno.......i jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki.....
samo sto ovaj ima nesrecu pa je u Wolfsburgu.....dosta je lakse igrat sa Fabregasom, Arshavinom...
golova od Chelskog?
Ne znam zasto se ova polemika vodi svaka dva dana?
Ovo mi, navijaci Arsenala na ovom forumu, ne zelimo Dzeku u naasem timu i ne znam zasto navijaci drugih timova
dolaze ovamo i govore da ga trebamo dovesti.
Ako vam se svida, dovedite ga u Milan, Barcu, Inter, Chelski, il' sta ja znam gdje, nama ne treba i tacka.
EDIT
@drop
visok procenat realizacije?
Da li ti je poznato da su njemacki statisticari izracunali da je dzeko napadac koji je promasio najvise, kako
oni kazu, 100% prilika?
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 17 jan 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Džeko je bolji od RVP-a i njih dvojica bi bili odličan par u napadu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebiCescinho4 je napisao/la:Hoces da kazes da je Edin bolji od RVPa????PIRKE33 je napisao/la:Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,ljubav je napisao/la:Zasto smatras da bi nam Dzeko dobro dosao kad imamo najbolji napad u ligi, a i sire?
sa Drogbom i Anelkom......smijesno.......i jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki.....
samo sto ovaj ima nesrecu pa je u Wolfsburgu.....dosta je lakse igrat sa Fabregasom, Arshavinom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada su nam tako losi napadaci, kako onda imamo najvise golova u Engleskoj
P.S. Pirke, ti si ovdje najvise nerealan
najvise golova u Eng. imate zbog Fabregasa i vasih krilnih igraca,a ne zbog Eduarda i Bendya...jedino je RVP jos doprinjeo tome
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko je bolji od svakog vaseg napadaca, jedino je sa RVP u rangu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dovedite ga u Bayern i gotovo, nama ne treba.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav sreca pa nisi ti u upravi arsenala pa se nista ne pitasljubav je napisao/la:Kao sto ti je @Cesc rekao, kako se nas napad ne moze porediti sa napadom Chelskog kad smo postigli visePIRKE33 je napisao/la: Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,
samo sto ovaj ima nesrecu pa je u Wolfsburgu.....dosta je lakse igrat sa Fabregasom, Arshavinom...
golova od Chelskog?
Ne znam zasto se ova polemika vodi svaka dva dana?
Ovo mi, navijaci Arsenala na ovom forumu, ne zelimo Dzeku u naasem timu i ne znam zasto navijaci drugih timova
dolaze ovamo i govore da ga trebamo dovesti.
Ako vam se svida, dovedite ga u Milan, Barcu, Inter, Chelski, il' sta ja znam gdje, nama ne treba i tacka.
EDIT
@drop
visok procenat realizacije?
Da li ti je poznato da su njemacki statisticari izracunali da je dzeko napadac koji je promasio najvise, kako
oni kazu, 100% prilika?
takvog lika ko tebe majka nije rodila u posljednih 37 godina
ps:rvp je nula za dzeku pa lik ima koljena od papira
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
VAma je izgleda 100% svijeta....ljubav i TI....samo ovo 5% neko je od vas dvoje malo nesiguranCescinho4 je napisao/la:To smo ja ljubav i jos 95% svijeta umislili sebi,ahaJameS 23 je napisao/la: jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebi![]()
najvise golova u Eng. imate zbog Fabregasa i vasih krilnih igraca,a ne zbog Eduarda i Bendya...jedino je RVP jos doprinjeo tome![]()
Dobro,onda imamo najbolju sredinu u Engleskoj i svijetu. Vidis koliki smo mi majstori.Sa tako jadnim napadacima opet imamo najvise golova. Niko nam nije ravan![]()
P.S. I meni je drag Edin, al mjeriti ga sa jednim RVP, pa ni Dzeko ne misli da je bolji
ma znate sta.....zabio vam ga RVP..........
ko zna .....mozda mi i nemate nista protiv pa mi i ne zamjerite na ovome .....
ko zna .....mozda mi i nemate nista protiv pa mi i ne zamjerite na ovome .....
Ja stvarno ne znam zasto @Pirke insistira na tome da Dzeko dode u Arsenal.
Ako navijas za Milan, valjda bi zelio da Dzeko dode u Milan.
Nisi mi jasan.
Nama ne treba, ako se Milanu svida nek' ide i svi sretni.
Nisi mi jasan.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
RVP jest u rangu sa Dzekom,al rekao sam da nije bolji iako vi to tvrdite...Dzeku trazi pola evrope,RVP bgm slabo nesto jos pogotovo odkako je u bolnici provodi svoje daneCescinho4 je napisao/la:To smo ja ljubav i jos 95% svijeta umislili sebi,ahaJameS 23 je napisao/la: jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebi![]()
najvise golova u Eng. imate zbog Fabregasa i vasih krilnih igraca,a ne zbog Eduarda i Bendya...jedino je RVP jos doprinjeo tome![]()
Dobro,onda imamo najbolju sredinu u Engleskoj i svijetu. Vidis koliki smo mi majstori.Sa tako jadnim napadacima opet imamo najvise golova. Niko nam nije ravan![]()
P.S. I meni je drag Edin, al mjeriti ga sa jednim RVP, pa ni Dzeko ne misli da je bolji
iako imate najbolju sredinu,niste jos uvjek ravni Chelseau
od tog ste RVP-a napravili najboljeg napdaca na svjetu,a ja vam sad mogu nabrojati 7,8 napdaca kojima RVP ne moze okrenuti papuca
ne insistiram ja da dodje, vec vodimo raspravu o tome kako je Edin bolji igrac od svih vasih napadaca......ljubav je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto @Pirke insistira na tome da Dzeko dode u Arsenal.
Nisi mi jasan.
od Persy-a staklenih nogu,.....vazda..........Dzeko , Drogba , Ibra.....nema mjesta za cetvrtog.....100%....
zivi bili pa vidjeli.....samo da predje u jaci klub.....
zivi bili pa vidjeli.....samo da predje u jaci klub.....
Jucer je bio bolji od Benzeme, danas od RvP, sutra ce od Van Bastena, a prekosutra od Bergkampa.
Niko se ovdje ne protivi tome da Dzeko prede u jaci klub.
Evo, sto se mene tice, nek igra za Real Madrid i nek ima najvecu platu u historiji fudbala.
Da hoce milijarder postat, eto!
Samo mi ga necemo u svom klubu i ne znam zasto nas tusite sa tom pricom da nam treba.
Idite tamo na temu o Milanu i govorite kako je bolji od Boriela i kako vam treba.
Niko se ovdje ne protivi tome da Dzeko prede u jaci klub.
Evo, sto se mene tice, nek igra za Real Madrid i nek ima najvecu platu u historiji fudbala.
Da hoce milijarder postat, eto!
Samo mi ga necemo u svom klubu i ne znam zasto nas tusite sa tom pricom da nam treba.
Idite tamo na temu o Milanu i govorite kako je bolji od Boriela i kako vam treba.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
porediti dzeku i papirnatog smjesno pa ovaj nas bi ga pojeo u 3 sekundi i raznio mu ono jadno koljeno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
njegov menadzer je rekao da Dzeko ne ide nigdje prije ljeta...ne radi se vise o parama nego o tome da Dzeko zeli da ostane do ljeta,a onda moze da bira samo ti to ne kontas izgledaCescinho4 je napisao/la:Kada Dzeku trazi cijela Evropa sto ga niko ne dovede? Mislis da bi se Wolfsburg bunio u ovoj situaciji u kakvoj se nalaze? Jednostavno svi cekaju da mu cijena padne.Niko nece dati 30mil za njegaJameS 23 je napisao/la: RVP jest u rangu sa Dzekom,al rekao sam da nije bolji iako vi to tvrdite...Dzeku trazi pola evrope,RVP bgm slabo nesto jos pogotovo odkako je u bolnici provodi svoje dane![]()
iako imate najbolju sredinu,niste jos uvjek ravni Chelseau![]()
od tog ste RVP-a napravili najboljeg napdaca na svjetu,a ja vam sad mogu nabrojati 7,8 napdaca kojima RVP ne moze okrenuti papuca
Sta mislis bi li Robina trazili da igra u jednom Wolfsburgu, a bi li Edina da igra u Arsenalu?
Haj nabroj te napadace
@Pirke
Od Persia????![]()
![]()
Drogba,Anelka,Torres,Villa,Ibra,Higuain,Etto,Rooney
@JameS 23
Onako, cisto informativno, kad si poceo pratiti fudbal?
(Higuain,Ibra,Anelka, Et'o)?
@tax
Ko su nasi?
Onako, cisto informativno, kad si poceo pratiti fudbal?
(Higuain,Ibra,Anelka, Et'o)?
@tax
Ko su nasi?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ma sta ja sa djecurlijom vodim rasparavu, .......pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.