Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

PIRKE33
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:07

stavrno su vam isprani mozgovi....ne citate , samo svoje ko tokmaci......vidis ono pored RVP OK,OK,OK......
daj ba ukljucis se malo.........

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 jan 2010, 23:09

ljubav je napisao/la:Zasto smatras da bi nam Dzeko dobro dosao kad imamo najbolji napad u ligi, a i sire?
Realno, Dzeko je klasa za Eduarda i Bendtnera ma koliko pojedinci ovdje pricali price i bajke o ovoj dvojici.
Oni su za Dzeku niža klasa u svemu...snaga,brzina,probojnost,skok,igra glavom,duel igra,desnom ili lijevom nogom dati gol -to je nebitno za Džeku jer sa obje daje,visok procenat realizacije,igranje bez lopte,njuh (nos) za gol,cak je bolji i asistent od ove dvojice...itd itd,mnogo je parametara koji stavljaju Džeku za klasu ispred doticnih.
Van Persie je druga prica...on je ipak klasan napadac sigurno,dok su ova dvojica poprilicno ograniceni što fizicki (Eduardo) što inteligencijom (Bendtner).
Zadnja izmjena: drop, dana/u 17 jan 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:11

Cescinho4 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:stavrno su vam isprani mozgovi....ne citate , samo svoje ko tokmaci......vidis ono pored RVP OK,OK,OK......
daj ba ukljucis se malo.........
jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki Ako nisi znao i RVP je nas napadac :lol:
daj ba Pirky ukljucis se malo.........
Pa o RVP bi se moglo pricat.....al kratko....brzo ce to Dzeko prosisat....samo dok predje u jaci klub...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 23:11

PIRKE33 je napisao/la: Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,
sa Drogbom i Anelkom......smijesno.......i jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki.....
samo sto ovaj ima nesrecu pa je u Wolfsburgu.....dosta je lakse igrat sa Fabregasom, Arshavinom...
Kao sto ti je @Cesc rekao, kako se nas napad ne moze porediti sa napadom Chelskog kad smo postigli vise
golova od Chelskog?

Ne znam zasto se ova polemika vodi svaka dva dana?

Ovo mi, navijaci Arsenala na ovom forumu, ne zelimo Dzeku u naasem timu i ne znam zasto navijaci drugih timova
dolaze ovamo i govore da ga trebamo dovesti.

Ako vam se svida, dovedite ga u Milan, Barcu, Inter, Chelski, il' sta ja znam gdje, nama ne treba i tacka.

EDIT

@drop

visok procenat realizacije?
Da li ti je poznato da su njemacki statisticari izracunali da je dzeko napadac koji je promasio najvise, kako
oni kazu, 100% prilika?
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 17 jan 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2010, 23:11

Džeko je bolji od RVP-a i njih dvojica bi bili odličan par u napadu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 jan 2010, 23:11

Cescinho4 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Zasto smatras da bi nam Dzeko dobro dosao kad imamo najbolji napad u ligi, a i sire?
Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,
sa Drogbom i Anelkom......smijesno.......i jednostavno mislim da nijedan vas napadac nije do peta Dzeki.....
samo sto ovaj ima nesrecu pa je u Wolfsburgu.....dosta je lakse igrat sa Fabregasom, Arshavinom...
Hoces da kazes da je Edin bolji od RVPa???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada su nam tako losi napadaci, kako onda imamo najvise golova u Engleskoj :roll:

P.S. Pirke, ti si ovdje najvise nerealan ;)
jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebi 8-)

najvise golova u Eng. imate zbog Fabregasa i vasih krilnih igraca,a ne zbog Eduarda i Bendya...jedino je RVP jos doprinjeo tome 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 23:14

Dzeko je bolji od svakog vaseg napadaca, jedino je sa RVP u rangu. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 23:15

Dovedite ga u Bayern i gotovo, nama ne treba.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 jan 2010, 23:17

ljubav je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la: Jednostavno mislim da niste realni......poredit krhkog Eduarda, smotanog Bendy-a, kako mu tepate,..RVP ok,
Kao sto ti je @Cesc rekao, kako se nas napad ne moze porediti sa napadom Chelskog kad smo postigli vise
golova od Chelskog?

Ne znam zasto se ova polemika vodi svaka dva dana?

Ovo mi, navijaci Arsenala na ovom forumu, ne zelimo Dzeku u naasem timu i ne znam zasto navijaci drugih timova
dolaze ovamo i govore da ga trebamo dovesti.

Ako vam se svida, dovedite ga u Milan, Barcu, Inter, Chelski, il' sta ja znam gdje, nama ne treba i tacka.

EDIT

@drop

visok procenat realizacije?
Da li ti je poznato da su njemacki statisticari izracunali da je dzeko napadac koji je promasio najvise, kako
oni kazu, 100% prilika?
ljubav sreca pa nisi ti u upravi arsenala pa se nista ne pitas
takvog lika ko tebe majka nije rodila u posljednih 37 godina
ps:rvp je nula za dzeku pa lik ima koljena od papira
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:17

Cescinho4 je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la: jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebi 8-)

najvise golova u Eng. imate zbog Fabregasa i vasih krilnih igraca,a ne zbog Eduarda i Bendya...jedino je RVP jos doprinjeo tome 8-)
To smo ja ljubav i jos 95% svijeta umislili sebi,aha :mrgreen:

Dobro,onda imamo najbolju sredinu u Engleskoj i svijetu. Vidis koliki smo mi majstori.Sa tako jadnim napadacima opet imamo najvise golova. Niko nam nije ravan 8-) :D

P.S. I meni je drag Edin, al mjeriti ga sa jednim RVP, pa ni Dzeko ne misli da je bolji :mrgreen:
VAma je izgleda 100% svijeta....ljubav i TI....samo ovo 5% neko je od vas dvoje malo nesiguran

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:19

ma znate sta.....zabio vam ga RVP..........
ko zna .....mozda mi i nemate nista protiv pa mi i ne zamjerite na ovome .....

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 23:21

Ja stvarno ne znam zasto @Pirke insistira na tome da Dzeko dode u Arsenal.

Ako navijas za Milan, valjda bi zelio da Dzeko dode u Milan.

Nisi mi jasan.

Nama ne treba, ako se Milanu svida nek' ide i svi sretni.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 jan 2010, 23:22

Cescinho4 je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la: jbo vas taj vise RVP napraviste od njeg silu nebesku,a ima toliko boljih napadaca od njeg...RVP nista nije bolji od Dzeke to ste ti i "ljubav" umislili sebi 8-)

To smo ja ljubav i jos 95% svijeta umislili sebi,aha :mrgreen:

Dobro,onda imamo najbolju sredinu u Engleskoj i svijetu. Vidis koliki smo mi majstori.Sa tako jadnim napadacima opet imamo najvise golova. Niko nam nije ravan 8-) :D

P.S. I meni je drag Edin, al mjeriti ga sa jednim RVP, pa ni Dzeko ne misli da je bolji :mrgreen:
RVP jest u rangu sa Dzekom,al rekao sam da nije bolji iako vi to tvrdite...Dzeku trazi pola evrope,RVP bgm slabo nesto jos pogotovo odkako je u bolnici provodi svoje dane 8-)

iako imate najbolju sredinu,niste jos uvjek ravni Chelseau 8-)

od tog ste RVP-a napravili najboljeg napdaca na svjetu,a ja vam sad mogu nabrojati 7,8 napdaca kojima RVP ne moze okrenuti papuca :lol:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:23

ljubav je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto @Pirke insistira na tome da Dzeko dode u Arsenal.

Ako navijas za Milan, valjda bi zelio da Dzeko dode u Milan.

Nisi mi jasan.

Nama ne treba, ako se Milanu svida nek' ide i svi sretni.
ne insistiram ja da dodje, vec vodimo raspravu o tome kako je Edin bolji igrac od svih vasih napadaca......

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:29

od Persy-a staklenih nogu,.....vazda..........Dzeko , Drogba , Ibra.....nema mjesta za cetvrtog.....100%....
zivi bili pa vidjeli.....samo da predje u jaci klub.....

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 23:32

Jucer je bio bolji od Benzeme, danas od RvP, sutra ce od Van Bastena, a prekosutra od Bergkampa.

Niko se ovdje ne protivi tome da Dzeko prede u jaci klub.

Evo, sto se mene tice, nek igra za Real Madrid i nek ima najvecu platu u historiji fudbala.

Da hoce milijarder postat, eto!

Samo mi ga necemo u svom klubu i ne znam zasto nas tusite sa tom pricom da nam treba.
Idite tamo na temu o Milanu i govorite kako je bolji od Boriela i kako vam treba.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 jan 2010, 23:33

porediti dzeku i papirnatog smjesno pa ovaj nas bi ga pojeo u 3 sekundi i raznio mu ono jadno koljeno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 jan 2010, 23:34

Cescinho4 je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la: RVP jest u rangu sa Dzekom,al rekao sam da nije bolji iako vi to tvrdite...Dzeku trazi pola evrope,RVP bgm slabo nesto jos pogotovo odkako je u bolnici provodi svoje dane 8-)

iako imate najbolju sredinu,niste jos uvjek ravni Chelseau 8-)

od tog ste RVP-a napravili najboljeg napdaca na svjetu,a ja vam sad mogu nabrojati 7,8 napdaca kojima RVP ne moze okrenuti papuca :lol:
Kada Dzeku trazi cijela Evropa sto ga niko ne dovede? Mislis da bi se Wolfsburg bunio u ovoj situaciji u kakvoj se nalaze? Jednostavno svi cekaju da mu cijena padne.Niko nece dati 30mil za njega
Sta mislis bi li Robina trazili da igra u jednom Wolfsburgu, a bi li Edina da igra u Arsenalu?
Haj nabroj te napadace :?
@Pirke
Od Persia???? :lol: :lol: :lol:
njegov menadzer je rekao da Dzeko ne ide nigdje prije ljeta...ne radi se vise o parama nego o tome da Dzeko zeli da ostane do ljeta,a onda moze da bira samo ti to ne kontas izgleda 8-)

Drogba,Anelka,Torres,Villa,Ibra,Higuain,Etto,Rooney 8-)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 23:37

@JameS 23

Onako, cisto informativno, kad si poceo pratiti fudbal?
(Higuain,Ibra,Anelka, Et'o)?

@tax

Ko su nasi?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:41

ma sta ja sa djecurlijom vodim rasparavu, .......pozz

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.