odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

iVar
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 13:34

LenBias je napisao/la:ne smrde patike ni kada se noge peru :mrgreen:
a ni kad se glava pere? :mrgreen: tak'a ti je konstrukcija rečenice :lol: :lol: ne smrde patike ni kad se ruke peru :P

smrde buraz, operi ih ti eto ujutro, odi na sarajevsku žegu, cijeli dan hodaj, tamo vamo, još obuci te svoje debele tene u sred jula pa da vidiš, "osafunja" se nona unutra :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 13:38

konstrukcije recenice, ne pisem velika slova isto, obrati na to paznju isto :(

pa ne govorim na osnovu pretpostavke jer inace nosim papuce i sandale nego patike i ni jedne jedine od silnih koje imam ne smrde, doduse takodje nemam patika sintetickom postavom unutra, takve se usmrde nevezano koliko i kada ih nosis, mozes prati sve zivo takve smrde ali normalna patika, kada odrzavas higijenu kako treba, peres noge poslije svakog nosenja tj kada nisi lijen za takvo nesto nema sanse da smrdi, kada ne peres onda ne ides u goste i kraj price, sve ima svoje prednosti i mane :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 13:47

pa đe si ti kupov'o patike, u Sarajevu gdje god uletiš nađeš te sa sintetikom, osim ako ne bude nešto extra ludo a jeftino u sportlife, sve smrde :) im'o sam i ja adidaske iz njemačke, kad sam bio manji, ekstra su bile, al' vjerovatno je to skupo, doduse meni je bio poklon :) al kad odem na ebay, vidim cijene...huh :D
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 13:51

eto odmah mi naumpadaju ove air jordan 4 sto imam, ne znam koja je verzija istih (iz koje godine itd) ali kod njih unutra nije ona smrdljiva sintetika, mekane, udobne, ma milina ih nositi i njih ko kupi pa ih uspije usmrdit stvarno svaka mu cast, kakav li to pesin moras biti stvarno me zanima :lol: sve ima svoju cijenu naravno, te patike nisu jeftine ali tako je kako je, vjerovatno ima jos malo more patika koje svojim sastavom nisu podlozne smradu (cuj podlozne smradu, haha) samo se treba malo procunjati :D

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 13:56

jbg nema svako preko 150 KM za obuću :mrgreen: msm nije da nemam lovu za to, al uvijek bude nešto preće, jeftinije me izađe kupit starke i ostane mi za to nešto :)
kad budem im'o pos'o, hodaću u nečem skupljem logično :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2014, 14:25

Donnie Darko je napisao/la:Nije najudobnija, tacnije nije nikako udobna, ali je najlaksa i zato mi se svidja.

Neki dan ih obuo, poslije par mjeseci kanadjanki osjecas se kao da u raju hodas.
nije bas toliko ni lagana zbog svog specificnog djona. Moja sestra za trcanje kupila neke Nike oko 250 KM, lagane ko papir, mogu misliti tek osjecaja kad hodas/trcis u njima, ko po zraku :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 jan 2014, 16:41

Ma ja ih volim zbog tog nekog lezernog (pomalo i retro) look-a, a ako imate nekog smisla za kombinovanje, moze se nositi uz mnogo sta. Ali mrzim kad' su ofucane ili kad muskarac nosi neke girly boje. Sto se tice ovih letecih kosarkasko-reperskih nije moj stil, to mi je nekako za raju do 20, nije nesto sto bi nosao u grad. A za oko kuce je skupo jbg.

Inace okacit cu nekih slika kad uđem preko compa, ko ima para lako moze izabrati nesto za sebe. Jedino tu ima nekog izbora. Sto se tice odjece nisam prezadovoljan, makar u SA. Ako neko zna neke manje poznate radnje nek baci info.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jan 2014, 17:12

Skuplja se keš za ovo 8-)

slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 17:14

prve su prilicno loseg kvaliteta kada se radi o air jordan seriji (koja je inace veoma kvalitetna), druge nema sanse da nabavis original

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jan 2014, 17:34

LenBias je napisao/la:prve su prilicno loseg kvaliteta kada se radi o air jordan seriji (koja je inace veoma kvalitetna), druge nema sanse da nabavis original
kako mislis loseg kvaliteta ? patike ko patike. Ne moraju mi ni sekunde bit duze neko ove prethodne Jordan IV.. Godina i po' dosta. a na izgled su Bogovske ..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 jan 2014, 17:38

slika
8-)
Ja te volim, volim Željo..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 17:48

IlPrincipe je napisao/la:
LenBias je napisao/la:prve su prilicno loseg kvaliteta kada se radi o air jordan seriji (koja je inace veoma kvalitetna), druge nema sanse da nabavis original
kako mislis loseg kvaliteta ? patike ko patike. Ne moraju mi ni sekunde bit duze neko ove prethodne Jordan IV.. Godina i po' dosta. a na izgled su Bogovske ..
pa tako sto ta serija inace nije kvalitetna kao neki prosjek air jordan modela, doduse ja kada uzimam patike gledam da mi mogu stvarno dugi vremenski period jer ih imam pozamasnu kolekciju, ako ih koristis tako kako si napisao onda nemas problema, izdrzati ce ti toliko vjerovatno bez ikakvih problema i cuvanja :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 jan 2014, 18:00

slika
slika
slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jan 2014, 20:17

druge su bolje, ali kao sto rece len, nikad ih neces pronaci. yeezys 8-)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jan 2014, 20:22

Donnie Darko je napisao/la:druge su bolje, ali kao sto rece len, nikad ih neces pronaci. yeezys 8-)
ma i htio sam reć da skupljam za prve a druge čisto radi reda stavio .. zamisli tek ove Nike Air Mag .. :D

slika
slika
slika

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 jan 2014, 20:24

Dodaš točkiće na ovo i eto ti role
Ja te volim, volim Željo..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 jan 2014, 20:24

'Bte ove druge farove imaju :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jan 2014, 20:28

Imaju li duga svijetla?
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jan 2014, 20:29

odavno nešto ružnije nisam vidio
DRUG NEBI TI PUNCA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 20:33

te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznali :D naravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti :(

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.