Nije kolegi @amarosimu lako, svi ga uvijek pratimo!
Islandski kup:
Leiknir Reykjavik - KR Reykjavik / over 2,5 @1,44
Međusobni omjeri sve govore, vole islanđani golove, nema razloga da i danas ne bude sličan scenario.
I u prvenstvu ove dvije momčadi dosta golova primaju i zabijaju. Gost u zadnjih 20-ak utakmica, samo 2 puta nije išao u over, domaćini slična stvar. Uglavnom, kad se sve rezimira - odličan tečaj za pokušati.
UAE:
Bani Yas - Ajman / gost daje gol @1,35
Evo opet Arapa, jučer su mi donijeli lovu, nadam se i nekome od vas pošto sam ovdje postavio dva para na golove. Red bi bio i da danas ispoštuju. Odlučujem se za ovaj tip jer Ajman na strani jako dobro igra. U zadnjih 21 susret samo 3 puta nisu došli do pogotka. Čisto sumnjam da i danas neće zatresti mrežu barem jednom protiv slabašnih domaćina koji su na začelju tablice (ali onom pozitivnom, tj. daleko su od zone ispadanja) dok je kod Ajmana druga priča, hitno im treba pobjeda. Trenutno su predzadnji sa samo bodom više od zadnjeg na tablici. Zadnjih par kola stvarno uživam igrajući ovakve tipove, rijetko kad se desi pad, pogotovo kad su u pitanju ekipe sa Bliskog istoka.
Snooker:
Judd Trump - Neil Robertson / 2 @1,75
Nemam običaj miješat snooker sa drugim sportovima. Zapravo, nikad to ne radim. Ali upravo me jedan forumaš pitao savjet na pp, pa sam mu rekao da mi se dotični par čini nekako najpristupačniji za odigrat danas. Pokušavam koliko mogu izbjegavat ovu snooker ligu, al jbg.. Teško je
Neil je trenutni "numero uno" u svijetu i favorit je protiv koga god igrao. S druge strane, Judd je strašan talent i u dobroj formi trenutno, ali ove sezone mi se čini da igra kako vjetar puše.. A ne može se takav ulazit u meč protiv konstantnog i uvijek opasnog Robbe. Uzimam dvojku čisto zato što se rijetko viđa kvota na njega da je veća od 1.50, nadam se da neću požalit.. U prošlosti nisam imao puno sreće sa championshipom, ne preporuča se uzimat na jači ulog.
Ukupna kvota:
3,402
Eto nekih mojih viđenja za danas, tko odluči uzet sva 3, nek je sa srećom!