Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Civa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Civa » 09 jan 2014, 12:57

mirzatele je napisao/la:
Civa je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:sta mislite kleiza manje od 9.5 posto vidim da je povrijedjen i da cak mozda nece nikako igrat ?
Pa ako ne odigra bude KV.1 i ništa nisi dobio :D
znam brate al mozda bude igrao ali manje od 10 minuta ne znam kakva je povreda u pitanju
Razupitaj se , vidi na stranici kluba , euroliga , pročačkaj malo i saznaš i vidiš isplatil' se ili ne :D
Tako blizu, a tako daleko.

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 09 jan 2014, 13:05

ove kvalifikacije zahebane do bola,svako svakoga uzima...ev za veceras pa nek izdvoji neko ako mu se nesto svidi...

Klizan M. - Couacaud E. Tip:1 10/10 moze i rez 2:0
Kovinic D. - Hozumi E. Tip:1 9/10
Dulgheru A. - Siniakova K. Tip:1 9/10

od iznenadjenja veceras mi je najizgledniji Williams R. - Krajicek A. Tip:2
mozda jos probati na:
Tatishvili A. - Bychkova E. Tip:2
Lim A. - Vrljić A. Tip:2
1921

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 09 jan 2014, 13:14

Nije kolegi @amarosimu lako, svi ga uvijek pratimo! :lol:

Islandski kup:
Leiknir Reykjavik - KR Reykjavik / over 2,5 @1,44

slika

Međusobni omjeri sve govore, vole islanđani golove, nema razloga da i danas ne bude sličan scenario.
I u prvenstvu ove dvije momčadi dosta golova primaju i zabijaju. Gost u zadnjih 20-ak utakmica, samo 2 puta nije išao u over, domaćini slična stvar. Uglavnom, kad se sve rezimira - odličan tečaj za pokušati.

UAE:
Bani Yas - Ajman / gost daje gol @1,35

Evo opet Arapa, jučer su mi donijeli lovu, nadam se i nekome od vas pošto sam ovdje postavio dva para na golove. Red bi bio i da danas ispoštuju. Odlučujem se za ovaj tip jer Ajman na strani jako dobro igra. U zadnjih 21 susret samo 3 puta nisu došli do pogotka. Čisto sumnjam da i danas neće zatresti mrežu barem jednom protiv slabašnih domaćina koji su na začelju tablice (ali onom pozitivnom, tj. daleko su od zone ispadanja) dok je kod Ajmana druga priča, hitno im treba pobjeda. Trenutno su predzadnji sa samo bodom više od zadnjeg na tablici. Zadnjih par kola stvarno uživam igrajući ovakve tipove, rijetko kad se desi pad, pogotovo kad su u pitanju ekipe sa Bliskog istoka.

Snooker:
Judd Trump - Neil Robertson / 2 @1,75

Nemam običaj miješat snooker sa drugim sportovima. Zapravo, nikad to ne radim. Ali upravo me jedan forumaš pitao savjet na pp, pa sam mu rekao da mi se dotični par čini nekako najpristupačniji za odigrat danas. Pokušavam koliko mogu izbjegavat ovu snooker ligu, al jbg.. Teško je :mrgreen:
Neil je trenutni "numero uno" u svijetu i favorit je protiv koga god igrao. S druge strane, Judd je strašan talent i u dobroj formi trenutno, ali ove sezone mi se čini da igra kako vjetar puše.. A ne može se takav ulazit u meč protiv konstantnog i uvijek opasnog Robbe. Uzimam dvojku čisto zato što se rijetko viđa kvota na njega da je veća od 1.50, nadam se da neću požalit.. U prošlosti nisam imao puno sreće sa championshipom, ne preporuča se uzimat na jači ulog.

Ukupna kvota: 3,402

Eto nekih mojih viđenja za danas, tko odluči uzet sva 3, nek je sa srećom! 8-)
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 09 jan 2014, 13:22

bevanda4 je napisao/la:slika

Nek se nađe i jedan narodni.

Kvota: 38,9
slika

Tako blizu, a tako daleko :)
Gol getafea i helmonda za jako dobru lovu.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 09 jan 2014, 14:13

Nesto sam iskemijo za danas , slaba je ponuda al se mora nesto odigrat :lol: :lol:

Adams, M - Montgomery, R 1 @1.28 (Dart)
EA7 Emporio Armani Milano - Olympiakos Pireus - Olympiakos Pireus 3.5 @1.25
Fenerbahçe Ülker - FC Barcelona - Fenerbahçe Ülker 2.5 @1.43

@2.39

Fenerbahçe Ülker - FC Barcelona Under 163.5 @1.38
Maccabi Tel Aviv - Lokomotiv Kuban 1 @1.38
Ukraine - Luxembourg Over 60.5 @1.90
Adams, M - Montgomery, R 1 @1.28
Biathlon 4x7.5km Relay- Germany Men/Austria Men - 1 @1.60

@7.41

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 jan 2014, 14:19

18:00 Roma – Sampdoria 1 @ 1.40

mrsko mi pprevoditi:
http://www.asroma.co.uk/news/match-prev ... -sampdoria

20:00 Švicarska-Slovenija 2 @ 1.50
must win situacija:
...Sloveniji igraju samo pobjede u preostala dva kola, dakle moraju slaviti danas u Schaffhausenu protiv Švicarske a onda i za par dana u Velenju sa Ukrajinom igraju meč odluke... : http://www.rokometna-zveza.si/novice?id=4882

ima jos toga ali nista bitno :mrgreen:
u ovaj dubl sam siguran i on mi je glavni tiket
Semper Fidelis

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jan 2014, 14:20

Svicarska-Slovenija h-2,5 1,85

Svicarska posljednjim porazom izgubila sanse za prvo mjesto i baraz, Slovenija mora danas dobiti da bi zadrzala sanse dva koal prije kraja. Dobili su ih u Sloveniji 33:30.
Slovenci su puno bolji a domaci izgubili sanse... tri gola razlike su dostizna, pogotovo sto Sloveniju zanima danas samo pobjeda.
Ukrajina igra kuci sa Lux. i njih sigurno danas dobija... tako da dans pobjeda za SLO i oda u zadnjem kolu docekuju Ukrajinu.

edit:
tek sad vidjeh za Svicarsku :mrgreen: , ja hendikep igram :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 jan 2014, 14:30

evo jos jedan zicer teniski:

23:55 Copil M.-T.H.Yang 1 @ 1.30

Danas je na rasporedu drugo kolo kvalifikacija na AO: Ja sam se odlučio igrati na rumunja Copila koji je u sezonu ušao jako dobro te je kroz kvalifikacije u Brisbaneu došao do četvrfinala gdje je izgubio od kasnijeg pobjednika Hewitta. Na to turniru je Copil dobio i jednog Simona što je stvarno lijep rezultat. Današnji negov protivnik je manje poznati tajvanđanin Yang, koji je 130 mjesta gore rangirani od rumunja, tako je Copil trenutno 138. na svijetu a Yang 275. Ta razlika bi danas trebala doći do izražaja i Copil bi to trebao odraditi rutinski i kvalificirati se u zadnje kolo.

to je to od mene za danas
možda poslije još Durant over vidjet cemo, nema Westbruka, Ibaka upitan jos tekmu prenosi nacionalna televizija...ali ima vremena do tada.
Semper Fidelis

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 09 jan 2014, 14:31

igras da slovenija uzima 3+ razlike ?
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jan 2014, 14:33

Jest :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Fix1x2
Kontakt:

Post Postao/la Fix1x2 » 09 jan 2014, 14:34

Pozdrav drugovi, za danas sam nanjusio nekoliko parova pa zelim da podijelim sa vama, pa ko je jamio jamio ;)

Real - Osasuna manje od 5 zutih kartona.
Gledajuci ovaj spanski kup rekao bi da suci sa malo rezerve pokazuju zute nego li to rade u spanskom prvenstvu. Danas ocekujemo jednu laganiju pobjedu reala, sa ne pretjerano nervoznom igrom sa obje strane. Sudac je Pedro Perez koji je Realu ove sezone sudio vec jednom kada su igrali Real-Valladolid, rezultat je bio 4-0 i pokazao je 2 zuta kartona, tako da nesto slicno ocekujem i danas.

Hackett (Milano) manje od 11 poena
Ovaj sjajni igrac je prije nekoliko dana presao iz Siene i Milano. Oni koji malo podrobnije prate kosarku znaju da je u Sijeni bio igrac oko kojeg se sve vrtilo, ali je cesto znao odigrati utakmice u kojima zavrsi sa npr 7 poena ali 15 asistencija. Za razliku od Siene Hackett u Milanu nece imati toliko prostora niti za igru niti za suteve. Danas igraju Milano i Olimpiakos u kojoj ocekujem da olimpiakos odigra odbranu na zavidnom nivou te ostavi Hacketta na manje od 11 poena.

Spanoulis vise od 16 poena
Igrac o kojem je suvisno bilo sta reci. Samo cu napomenuti da je u prvom kolu top 16 faze sjajnom Feneru ubacio 28 poena. Danas se u Milanu ocekuje neizvjesna utakmica, pa bi u takvoj, Spanoulis uz zavidnu minutazu i osrednji sut morao proci ovu granicu.

Od ostalih parova koji mogu pomoci bilo za sistema ili neceg slicnog izdvojio bi:
D.Brown (Lok. Kuban) vise od 13 poena
B. Bogdanovic (Partizan) vise od 14 poena
Brayant (Bayern) manje od 9 poena
Bayern - Partizan h2 (9.5)
Erani/Vinci - Babos/Safarova 1
Isner - Bautista Agut 1
Rayo - Levante vise od 10 kornera

Eh eto drugovi, uz parolu zajedno do profita, sretno nam bilo ;)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 09 jan 2014, 14:50

Hoffenheim-Oud Heverlee

mišljenja sam da ova utakmica neće normalno završiti, nekim normalnim tokom barem po kvoti.
E sad probao bih tu sa prelazom 2/1 ili 6+ ako ima negdje

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 09 jan 2014, 14:50

Ne pratim košarku, ali mislim da je greška u Marathonbetu, a i čitao sam jako dobru analizu od mog kolege koji je igrao na 17,5 over Bogdanovica i 13,5 over Navara.
Dakle, prepisujem od kolege, pa vidjet cemo.

Fener - Barsa
Bogdanovic over 15,5 @1,9 6/10

U Will Hill
Navaro over 12,5 @ 1,85 4/10

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 09 jan 2014, 14:55

A.Tomić 10.5 VIŠE
Tomić je u zadnje 4 utakmice protiv Fenera išao preko,pa zašto ne bi opet,a s druge ga strane čekaju Žorić i Vidmar koji su kvalitetom slabiji od njega,a zanimljivo je da je i prošle godine dok je Žorić igrao za Unicaju u obe prvenstvene utakmice Tomić išao preko,i protiv Vidmara na EP-u je također išao preko,očito je da mu oni leže

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 09 jan 2014, 15:00

Preldzic 10,5 over @ 1.90

Po meni ovo je najizgledniji tip danas (nikad ne igram kvote ispod 1,60 tako da se ovo odnosti na te kvote). Preldzic kako odmice sezona postaje sve znacajniji igrac u timu Fenerbahcea... u svim utakmicama gde je igrao oko 30 minuta samo jednom u 8 utakmica nije presao ovu granicu (protiv CSKA u gostima - 5 poena). Kleiza danas neizvestan najverovatnije ne igra i neko ce morati da popuni njegove poene a s obzirom u kakvoj se formi nalazi Preldzic (Barsi da u gostima 20, slabo odigrao protiv CSKA u vec pomenutoj utakmici, pa Partizanu dao 21, protiv Nantera mala minutaza i nije forsirao sut pa onda Olimpijakosu ubacio 17) ako namesti ruku od pocetka i ne bude imao problema sa licnim greskama ovu granicu bi trebao bez vecih problema da prebaci.

P.S. Inace sto malo ljudi zna, Preldzic je i MVP dosadasnjeg dela sezone EL.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 09 jan 2014, 15:06

hvala @nexus, uzeo sam bogdanovica u marathonbeta. Spojio sa slovenijom rukomet i još jednim nadasve zanimljivim parom:

Australija,košarka:

Melbourne Tigers - NZ Breakers (h +4) / 2 @1,91
(Marathonbet)

slika

Sasvim slučajno bacio pogled na njihov h2h i imao sam što i vidjeti. Valjda vam je sve jasno.
Iako su gosti u katastrofalnoj formi trenutno, po međusobnim omjerima ovdje se izgleda igra 3 za 3.
Najviše što su Breakersi izgubili od Melbournea u gostima bilo je 5 razlike.
Ugl. statistika upućuje na pobjedu gosta i isplati se pokušat čak i u glavu na kvotu 2,50.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jan 2014, 15:16

Triumph-Krasnye Krylya, kosarka.... Odavno nisam vidio drasticniji pad kvote na keca, sa 1.40 na 1.08.... Zasto? Pojma nemam....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

winner
Kontakt:

Post Postao/la winner » 09 jan 2014, 15:23

Consigliere je napisao/la:Triumph-Krasnye Krylya, kosarka.... Odavno nisam vidio drasticniji pad kvote na keca, sa 1.40 na 1.08.... Zasto? Pojma nemam....
pazi se dvice samo kazem vidjeces citao sam po nekim njihovim blogovima o namjestanju meceva u zadnje vrijeme i izbjegavam u sirokom luku kao turke ,)

danas preoprucujem hladno ukrajina vs luxembourg over 59,5 golova poklon by premier

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 15:28

Fix1x2 je napisao/la:Pozdrav drugovi, za danas sam nanjusio nekoliko parova pa zelim da podijelim sa vama, pa ko je jamio jamio ;)

Real - Osasuna manje od 5 zutih kartona.
Gledajuci ovaj spanski kup rekao bi da suci sa malo rezerve pokazuju zute nego li to rade u spanskom prvenstvu. Danas ocekujemo jednu laganiju pobjedu reala, sa ne pretjerano nervoznom igrom sa obje strane. Sudac je Pedro Perez koji je Realu ove sezone sudio vec jednom kada su igrali Real-Valladolid, rezultat je bio 4-0 i pokazao je 2 zuta kartona, tako da nesto slicno ocekujem i danas.

Hackett (Milano) manje od 11 poena
Ovaj sjajni igrac je prije nekoliko dana presao iz Siene i Milano. Oni koji malo podrobnije prate kosarku znaju da je u Sijeni bio igrac oko kojeg se sve vrtilo, ali je cesto znao odigrati utakmice u kojima zavrsi sa npr 7 poena ali 15 asistencija. Za razliku od Siene Hackett u Milanu nece imati toliko prostora niti za igru niti za suteve. Danas igraju Milano i Olimpiakos u kojoj ocekujem da olimpiakos odigra odbranu na zavidnom nivou te ostavi Hacketta na manje od 11 poena.

Spanoulis vise od 16 poena
Igrac o kojem je suvisno bilo sta reci. Samo cu napomenuti da je u prvom kolu top 16 faze sjajnom Feneru ubacio 28 poena. Danas se u Milanu ocekuje neizvjesna utakmica, pa bi u takvoj, Spanoulis uz zavidnu minutazu i osrednji sut morao proci ovu granicu.

Od ostalih parova koji mogu pomoci bilo za sistema ili neceg slicnog izdvojio bi:
D.Brown (Lok. Kuban) vise od 13 poena
B. Bogdanovic (Partizan) vise od 14 poena
Brayant (Bayern) manje od 9 poena
Bayern - Partizan h2 (9.5)
Erani/Vinci - Babos/Safarova 1
Isner - Bautista Agut 1
Rayo - Levante vise od 10 kornera

Eh eto drugovi, uz parolu zajedno do profita, sretno nam bilo ;)
Spanoulis je veliki majstor ali ce ga cuvati vjerovatno Hacket veceras koji je izrazito dobar u odbrani. Ove godine su se 2 puta sreli njih dvojica i oba puta ga je Hacket ostavio ispod granice.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.