ne znam zbog čega ovolika halabuka oko ovog momka Behrama

. Nek ide, sretno mu bilo. niko se ne može silom zadržati.
znam da postoje anomalije u radu omladinske škole, ali ljudi moji, svi mi znamo da je Velež krenuo od nule, kao što neko reče, bez ičega, ali hvala uzvišenom, klub se vraća u normalu. @MostaracVelezovac je rekao pravu istinu, zašto se trenutno ne okreće ka omladinskoj školi, zato što je cilj da se konačno klub finansijski stabilizira, i da mu ne prijeti ne dobivanje licenci zbog dugovanja, što se i uspjelo. Tek nakon toga se napada najveći problem mostarskog giganta - OMLADINSKA ŠKOLA. Tako je i sam Tanović jednom rekao, da je uz infrastrukturu glavni i prioritetni cilj upravo omladinska škola koja je dosta zapuštena. Reći da će se sve urušiti ako oda NN je nigdje veze, iz razloga što je klub konačno prodisao punim plućima zahvaljujući timu ljudi (tu je i pomenuti Tanović, bez obzira kakvo mišljenje mi imali), koji su se očigledno maksimalno žrtvovali da ovo uspije, a naravno i sam NN je dio tima, koji je to uradio.
Pa kako ne kontate jednu stvar. Dolazak na saldo 0 je konačni cilj, za daljnja ozbiljnja ulaganja u klub. Ako mislite da nema ljudi, koji bi htjeli ulagati u klub, kao što je TAN uradio, varate se, jer je upravo ovo jedna od inicijalnih kapsila koja će sigurno odjeknuti ovim prostorima, da je konačno i Velež postao ozbiljan klub. Pa šta mislite da ona saopštenja koja se napišu nakon skupština kluba, da je to to. Ne, nevjerujem, iz razloga što mi ne znamo koje planove UO prave za jačanje kluba, i koje su smjernice donešene, jer bi to bilo smiješno da se sve objelodani javnosti. To vrijeme curenja informacija konačno je prošlo. Samo polako i treba sabura, nije bilo lako oživiti mrtvaca koji je 20 godina bio u komi.