likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni
aBd da se opametimo u 2014....likusa je napisao/la:Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni,ovo ne moze biti dosadno
moglo se dosta sa ovom lovom
nemoj samo spominjati moglo se popraviti na sjevernoj tribini WC i ostala sranje... to su nikakve pare sto se fudbala tice... Prelomi vise u sebi da ce tih kazni biti nekad vise nekad manje...likusa je napisao/la:Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni,ovo ne moze biti dosadno
moglo se dosta sa ovom lovom
nisam mislio tako... i sam sam veliki protivnik baklji, ali opet trebamo se vise okrenuti prici kako da privucemo raju na stadion, a nadam se i da ce se navijaci opametiti pa da necemo morati placati ovoliko kazniterabajt je napisao/la:1000 ljudi vise na utakmici bi rijesilo problem baklji znaci to bi pokrile ulaznice i jos bi u plusu bili koju milju haha.
Mirza je veliki Zeljovac, uz sve to.pile87 je napisao/la:I neki je klinac u Zeljialeksandar_veliki je napisao/la:Inace najbolji drug predsjednika FK Zeljeznicar. Za ove koji nisu znalimislim u upravi je
Zelje
Ne razumijem ovakve gluposti pisati, a prvi. Sto bi pisali da ste 2 ili peti.?dimitrijevic je napisao/la:Puno,puno toga je Greda pricao,a nista nije uradio i dalje se ne zna ko pije,a ko placa.I ja sam ovakav izvjestaj mogao podnijeti(sve super,sve bajno,u plusu smo,sace pare od transfera,nismo jos dobili,kad dobijemo bicemo debelo u plusu itd).Na jugu isto rulja kakva ulazimo,stolice se nisu cistile ima deset godina,pred utakmicu nijedna reklama nema i jos more stvari da sad ne nabrajam.Nazalost jos uvijek nije ovako bajno k'o sto se prica na sjednicama i tv emisijama.Baklje su najmanji problem i prica za malu djecu.
Ma jarane tako ti je to u Sarajevu. Svi znaju sve. Vjeruj mi toliko puta su mi ljudi solili pamet za jedan klub u kojem sam bio. Ja bio dio toga a on čita novine, nikad se sportom nije bavio i on pametuje lopov ovaj onaj i sl. Moraš crtat ljudima vjeruj mi, ali njima je nekoliko komšija reklo istu mahalsku i to je tako nema šanse da ga razuvjeriš. **** to što je čovjek završio faks, što je na čelu jedne internacionalne kompanije ništa to komšo zna bolje.MaiBlajdri je napisao/la:Ne razumijem ovakve gluposti pisati, a prvi. Sto bi pisali da ste 2 ili peti.?dimitrijevic je napisao/la:Puno,puno toga je Greda pricao,a nista nije uradio i dalje se ne zna ko pije,a ko placa.I ja sam ovakav izvjestaj mogao podnijeti(sve super,sve bajno,u plusu smo,sace pare od transfera,nismo jos dobili,kad dobijemo bicemo debelo u plusu itd).Na jugu isto rulja kakva ulazimo,stolice se nisu cistile ima deset godina,pred utakmicu nijedna reklama nema i jos more stvari da sad ne nabrajam.Nazalost jos uvijek nije ovako bajno k'o sto se prica na sjednicama i tv emisijama.Baklje su najmanji problem i prica za malu djecu.
Osim se izuzetno uklapa u prilike i okolnosti kakve nosi BH nogomete, te je jedan od ...Osim radi vece stvari sa Zeljom koji nema za porciju kuraca, realno, od Mamica sa Dinamom, da, sa lovom koju ima Mamic Zeljo bi napravio sa Osimom puno vise, 100%. Taj Gredic je vrhunski strucnjak jer da nije ne bi bio na celu uspjesne banke. Banke su zidovstvo i ne trpe prosjek, definitivno. Uvjek se nadje ljudi da seru bez mjere, al' ovakve stvari pisati dok si prvi i nije normalno, jer klub ima rezultat i za prosijecnog gledatelja iskljucivo je mjerilo taj rezultat, bar bi tako trebalo biti u normalnim glavama.?
Veliki plus za klub...Avanes je napisao/la:Za sve navijače u ostalim gradovima jedna dobra vijest. Dogovorena je prodaja članskih karti putem interneta sa dostavom na kućnu adresu.
Hajde sad da vidimo koliko nas je i koliko volimo svoj klub.
Odlična info, ali vidim niko da pohvali. Da je kojim slučajm bilo nešto negativno milion komentara bi bilo.Avanes je napisao/la:Za sve navijače u ostalim gradovima jedna dobra vijest. Dogovorena je prodaja članskih karti putem interneta sa dostavom na kućnu adresu.
Hajde sad da vidimo koliko nas je i koliko volimo svoj klub.