FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
Željeznicar za život cijeli !
i ja kazem, al ovako ti stoje stvari sto se tice Zelje o sarajevu necu da pricam ono sto ne znam al za Zelju znam da je ovako, pogotovo kad je porez u pitanju imaju izvjestaji nadjes i vidis..aS_Roma je napisao/la:e vala da Bogda se i vi i mi izvukli pa po 10 miliona u plusu bili i ganjali se ko ce prije nekog boljeg igraca dovestiMrRiccoli je napisao/la:ne ne... nasi su dugovi bili tu negdje kad su u pitanju dugovi prema poreznoj upravi, a o ostaki dugovi su druga pricaaS_Roma je napisao/la:Ne znam ja kako stoje, al bilo si svi dugovi fudbalskih klubova medju kojim i vas i tu je negdje bio sa nasim oko 5-6 miliona, a da ga je vratio ili sve na minimum ili nesto ne vjerujem mu vala da je jos onoliki
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni
Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni

aBd da se opametimo u 2014....likusa je napisao/la:Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni,ovo ne moze biti dosadno
moglo se dosta sa ovom lovom
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
nemoj samo spominjati moglo se popraviti na sjevernoj tribini WC i ostala sranje... to su nikakve pare sto se fudbala tice... Prelomi vise u sebi da ce tih kazni biti nekad vise nekad manje...likusa je napisao/la:Kakve to veze imaAlleenn je napisao/la:likusa je napisao/la:Kada su u pitanju kazne, Gredić navodi da je samo Nogometnom savezu BiH u protekloj godini plaćeno 95.000 KM.
ako vec to spominjes to je u kalendarskoj godini a ne takmicarskoj... i vise ste dojadili sa spominjanjem kazni,ovo ne moze biti dosadno
moglo se dosta sa ovom lovom
nemoj samo spominjati moglo se popraviti na sjevernoj tribini WC i ostala sranje... to su nikakve pare sto se fudbala tice... Prelomi vise u sebi da ce tih kazni biti nekad vise nekad manje...[/quote][/quote][/quote]
nisu nama baklje problem koliko je sto nam je realno posjeta slaba... na tome trebamo raditi da s to poveca
nisu nama baklje problem koliko je sto nam je realno posjeta slaba... na tome trebamo raditi da s to poveca

1000 ljudi vise na utakmici bi rijesilo problem baklji znaci to bi pokrile ulaznice i jos bi u plusu bili koju milju haha.
@Alleenn
izvini ali za Želju ovo nisu "nikakve" pare
suvišno je vise pisati bilo sta
izvini ali za Želju ovo nisu "nikakve" pare

-
- Kontakt:
Puno,puno toga je Greda pricao,a nista nije uradio i dalje se ne zna ko pije,a ko placa.I ja sam ovakav izvjestaj mogao podnijeti(sve super,sve bajno,u plusu smo,sace pare od transfera,nismo jos dobili,kad dobijemo bicemo debelo u plusu itd).Na jugu isto rulja kakva ulazimo,stolice se nisu cistile ima deset godina,pred utakmicu nijedna reklama nema i jos more stvari da sad ne nabrajam.Nazalost jos uvijek nije ovako bajno k'o sto se prica na sjednicama i tv emisijama.Baklje su najmanji problem i prica za malu djecu.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
nisam mislio tako... i sam sam veliki protivnik baklji, ali opet trebamo se vise okrenuti prici kako da privucemo raju na stadion, a nadam se i da ce se navijaci opametiti pa da necemo morati placati ovoliko kazniterabajt je napisao/la:1000 ljudi vise na utakmici bi rijesilo problem baklji znaci to bi pokrile ulaznice i jos bi u plusu bili koju milju haha.
Sjatili se Tanovci
Nisam mogao ranije do racunara. Ma nista ono danas. Bezveze. Svaka cast Gredi sto je prozvao Sipovica i Bukija. Neka se zna. Ja sam mislio da je Buki dobio parnicu 10.000 KM a ne 15.000KM. Ja sam govorio da je Sipovic **** Dautbasic kaze mi smo sretni da takvog covjeka imamo. Onda ona pravnica lafo odgovorna a novi pravnik je vec bio tad u klubu. Sto Greda ne rece da je Dzelo kriv sto je Buki ekspresno dobio parnicu. Greda samo pricao ono sto se njemu svija.
Malo je davio koliko je kantonalnom savezu isplace, koliko vatrogasnoj sluzbi, koliko zastitarskoj agenciji. Savezu je ispaceno preko 170.000 i to kazni za dvije godine ne samo 90 hiljada.
Mrsko mi pisati vise. Malo mi poglupo da se vadi kako ne zeli igrace sa strane domaci su jeftiniji. Jos se 150.000 duguje strucnom stabu sto me iznenadilo. Pozitivno sam iznenadjen da su plate isplacene igracima sto je po meni jedino bitno.
Drago mi je takodjer da je rekao zasto se investitorima ne moze ponuditi pomocni iako ga on traze jer se u katastru vodi kao zelena povrsina. I znaci tu samo moze par ili pomocni nista vise. A to je normalno Koldzo nastimao i neda da se promjeni jer ce mu svaka veca gradjevina sjebati pogled. Da hoce neko neboder dici. Glasajte opet za su.p.k.a
Danas ce se valjda znati sta je sa Dzelom, da li ostaje ili ide iz kluba.
Laka vam noc, tj. sto je od nje ostalo.

Nisam mogao ranije do racunara. Ma nista ono danas. Bezveze. Svaka cast Gredi sto je prozvao Sipovica i Bukija. Neka se zna. Ja sam mislio da je Buki dobio parnicu 10.000 KM a ne 15.000KM. Ja sam govorio da je Sipovic **** Dautbasic kaze mi smo sretni da takvog covjeka imamo. Onda ona pravnica lafo odgovorna a novi pravnik je vec bio tad u klubu. Sto Greda ne rece da je Dzelo kriv sto je Buki ekspresno dobio parnicu. Greda samo pricao ono sto se njemu svija.
Malo je davio koliko je kantonalnom savezu isplace, koliko vatrogasnoj sluzbi, koliko zastitarskoj agenciji. Savezu je ispaceno preko 170.000 i to kazni za dvije godine ne samo 90 hiljada.
Mrsko mi pisati vise. Malo mi poglupo da se vadi kako ne zeli igrace sa strane domaci su jeftiniji. Jos se 150.000 duguje strucnom stabu sto me iznenadilo. Pozitivno sam iznenadjen da su plate isplacene igracima sto je po meni jedino bitno.
Drago mi je takodjer da je rekao zasto se investitorima ne moze ponuditi pomocni iako ga on traze jer se u katastru vodi kao zelena povrsina. I znaci tu samo moze par ili pomocni nista vise. A to je normalno Koldzo nastimao i neda da se promjeni jer ce mu svaka veca gradjevina sjebati pogled. Da hoce neko neboder dici. Glasajte opet za su.p.k.a
Danas ce se valjda znati sta je sa Dzelom, da li ostaje ili ide iz kluba.
Laka vam noc, tj. sto je od nje ostalo.
Mirza je veliki Zeljovac, uz sve to.pile87 je napisao/la:I neki je klinac u Zeljialeksandar_veliki je napisao/la:Inace najbolji drug predsjednika FK Zeljeznicar. Za ove koji nisu znalimislim u upravi je
Zelje

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ne razumijem ovakve gluposti pisati, a prvi. Sto bi pisali da ste 2 ili peti.?dimitrijevic je napisao/la:Puno,puno toga je Greda pricao,a nista nije uradio i dalje se ne zna ko pije,a ko placa.I ja sam ovakav izvjestaj mogao podnijeti(sve super,sve bajno,u plusu smo,sace pare od transfera,nismo jos dobili,kad dobijemo bicemo debelo u plusu itd).Na jugu isto rulja kakva ulazimo,stolice se nisu cistile ima deset godina,pred utakmicu nijedna reklama nema i jos more stvari da sad ne nabrajam.Nazalost jos uvijek nije ovako bajno k'o sto se prica na sjednicama i tv emisijama.Baklje su najmanji problem i prica za malu djecu.
Osim se izuzetno uklapa u prilike i okolnosti kakve nosi BH nogomete, te je jedan od ...Osim radi vece stvari sa Zeljom koji nema za porciju kuraca, realno, od Mamica sa Dinamom, da, sa lovom koju ima Mamic Zeljo bi napravio sa Osimom puno vise, 100%. Taj Gredic je vrhunski strucnjak jer da nije ne bi bio na celu uspjesne banke. Banke su zidovstvo i ne trpe prosjek, definitivno. Uvjek se nadje ljudi da seru bez mjere, al' ovakve stvari pisati dok si prvi i nije normalno, jer klub ima rezultat i za prosijecnog gledatelja iskljucivo je mjerilo taj rezultat, bar bi tako trebalo biti u normalnim glavama.?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
-
- Kontakt:
Majko moja šta ljudi ispisaše. NE znam više šta je pametno ignorisati ih ili odgovarati jer ako ne odgovoriš ispadne to kao istina. Sve sam više ubjeđen da imaju ljudi zaduženi da bacaju koske po forumima, da lažu petljaju i slično. Zamolio bi Acu da se više uključuje jer vrlo često njegova rečenica prekine rasparvu kao što je sada bilo za Mirzu Ustamujića.Čovjek ganja to i vrlo često bude na svim portalima a ovi ovdje došli prosipati šuplju kako je to DIno pokrenuo. Naravno MIrza je te prijedloge pravio na način da se konsultovao sa svim klubovima i sl. Zbog svega toga Aco malo više uliječi u rasprave. Laže se na sve strane.
-
- Kontakt:
Ma jarane tako ti je to u Sarajevu. Svi znaju sve. Vjeruj mi toliko puta su mi ljudi solili pamet za jedan klub u kojem sam bio. Ja bio dio toga a on čita novine, nikad se sportom nije bavio i on pametuje lopov ovaj onaj i sl. Moraš crtat ljudima vjeruj mi, ali njima je nekoliko komšija reklo istu mahalsku i to je tako nema šanse da ga razuvjeriš. **** to što je čovjek završio faks, što je na čelu jedne internacionalne kompanije ništa to komšo zna bolje.MaiBlajdri je napisao/la:Ne razumijem ovakve gluposti pisati, a prvi. Sto bi pisali da ste 2 ili peti.?dimitrijevic je napisao/la:Puno,puno toga je Greda pricao,a nista nije uradio i dalje se ne zna ko pije,a ko placa.I ja sam ovakav izvjestaj mogao podnijeti(sve super,sve bajno,u plusu smo,sace pare od transfera,nismo jos dobili,kad dobijemo bicemo debelo u plusu itd).Na jugu isto rulja kakva ulazimo,stolice se nisu cistile ima deset godina,pred utakmicu nijedna reklama nema i jos more stvari da sad ne nabrajam.Nazalost jos uvijek nije ovako bajno k'o sto se prica na sjednicama i tv emisijama.Baklje su najmanji problem i prica za malu djecu.
Osim se izuzetno uklapa u prilike i okolnosti kakve nosi BH nogomete, te je jedan od ...Osim radi vece stvari sa Zeljom koji nema za porciju kuraca, realno, od Mamica sa Dinamom, da, sa lovom koju ima Mamic Zeljo bi napravio sa Osimom puno vise, 100%. Taj Gredic je vrhunski strucnjak jer da nije ne bi bio na celu uspjesne banke. Banke su zidovstvo i ne trpe prosjek, definitivno. Uvjek se nadje ljudi da seru bez mjere, al' ovakve stvari pisati dok si prvi i nije normalno, jer klub ima rezultat i za prosijecnog gledatelja iskljucivo je mjerilo taj rezultat, bar bi tako trebalo biti u normalnim glavama.?
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Da, naravno. Covjek odrzava balans rezultata i zadovoljnih igraca, ako uzmes u obzir da je jedino vazno da se igracima ne duguje, sto je jedina istina. I kada kasne primanja igraci su sigurni da ce ih dobiti, to je vazno, a za tu vrstu financijske konstrukcije je odgovoran Gredic i svi zadovoljni.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Maloprije je neko spomenuo te Omladinske pogone izmedju FK Zeljeznicar i FK Sarajevo. Dok te Akademije nebude smatram da donekle Zeljo ima malu prednost u tome. Gledao sam kadete i juniore Zeljo-Sarajevo ovu polusezonu i na federalnom i na drzavnom nivou ( Kadeti 1998-federalni nivo , 1997- Drzavni tj Omladinska Premijer Liga a Juniora 1996-Federalni , 1995. Premijer Liga). Znaci Zeljo ih je na tom Federalnom nivou razbio , ima tu par momaka sa strane u Zelje koji su strasni , ima neki iz Tesnja dobar 1998 igrao i za jedne i druge napadac pravi preko 180 sigurno visina al igra ekstra. Onda pogledam Osmankovic , Gojak isto u svojim kategorijama prejaki. Ima i taj iz Srebrenika u Juniorima al nije sad nesto pretjerano meni bio dobar. U FKS je najbolji meni bio Tarik Handzic on je valjda iz Vakufa doveden i dobar je pravo , nesto tipa Hodzic nije nesto sad gradjom razvijen al ima osjecaj za gol i te neke poteze. Dok u Juniorima FK Sarajeva dominira Radovac Handzic tandem , koji je stvarno vrhunski. Ali po mom ako gledas Sadikovica vs Radovac iskreno Sadikovic za klasu bolji ,medjutim Radovac je zbog odlaska na probu u Zenit malo medijski popraceniji. Tako da je to za nijansu mozda Zelju dosad radio bolji posao , vidjet cemo sad kako ce Sarajevo tu akademiju i suradnju uspijeti , al vjerujem da ce oni odskociti tu sigurno. Al opet moram reci najbolji mladi igrac u BIH za mene Faris Handzic , koji rastura nazalost ima nekih malo poteza viska malo sebican. Al ako se bude radilo sa njim moze postati jedan od najbolji poslijeratnih igraca BIH. A Zeljo opet na drugoj strani izbacio Armina Hodzica koji je takodjer majstor svoje vrste. Sve su to nijanse... U Sarajeva je dosad bilo (mislim na te 4 tekme sto pricam) puno vise igraca iz Sarajeva u pocetnih 11 , dok u Zelje dosta ima "stranaca" sto odprilike pokazuje da je ZELJO imao bolji scouting (po BIH).
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bravo za realan komentar 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Za sve navijače u ostalim gradovima jedna dobra vijest. Dogovorena je prodaja članskih karti putem interneta sa dostavom na kućnu adresu.
Hajde sad da vidimo koliko nas je i koliko volimo svoj klub.
Hajde sad da vidimo koliko nas je i koliko volimo svoj klub.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.