FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma pusti ove menadjere.Vidis imaju tacne informacije, evo ovaj head kako njemu smeta ocito Ibrakovic, tako i on meni smeta..a kako vidim i vecini forumasa.Sto? Jer je kontras i napacen..i naravno KONTRADIKTORAN.e moj strucnjak drugu ces pricu pricati kad krene na dobro.
hvala, valjda će se kod nas pozitivno pokazati.cobefks je napisao/la:Branio je ove sezone u kupu protiv Viteza na Piroti. Gol primio iz penala, kojeg i skrivio.miky_hz je napisao/la:Ako nista imat cete najveceg golmana lige 1.97 ,kucatravnik81 je napisao/la:kod nas je na posudbu došao vaš golman Abdihodžić, pa može li koji insajderski info jer nisam našao da je nešto branioove polusezone nije branio ni jednom ,proslu sezonu branio onu utakmicu u Mostaru protiv 2-2 bilo,i kuci protiv Radnika 5-0 mi dobili ima tome pola godine sigurno...Onako fizicki kad ga pogleda sa tom svojom visinom otprilike mozes znati na koji kalup da ocekujes golmana,mislim da sigurno nije losiji od ovog Bukvica sto vas je napustio
Zadnja izmjena: travnik81, dana/u 10 jan 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa dobro majke vam, ko je rekao da ce pojacanja doci do pocetka priprema, pa poslije nesto spominjao 14. januar? Leti pred rudu i lozi raju, mnogi nisu nocima spavali zbog Abdulahove lozione i rukfaseve suplje na forumu, bog vam dragi vise ne vjeruje
Ljudi moji i prije nego sto je zauzeo ovu poziciju on je najskolovaniji covjek u fudbalskom smislu... Mislim sto pricati nadjite njegovu biografiju i vidjet cete o kakvom se strucnjaku radi. A druga stvar je proslost ljudi radilo se za sitne pare i ako je gdje mogao uzeti lovu uzimao je sigurno isto kao sto bih i ja , npr na igracima i to. Al sad ima vjerujem dovoljno dobru platu i jaku poziciju , da to ne radi... Znaci radio je U celiku , slobodi ( plate kasnile) on ima porodicu , ma ja kazem ako je uzimao , nek je i ja bih ipak je meni moja porodica najpreca. A sad mu nemate sta prigovarati dovodi pojacanja , radi transparentno , covjek bas lici na direktora , prica ko gospodin... zasad mu je 10/10 po mom.. al opet svak ima svoje.. 

Ma ja,ja sam kontras sto kazem da Ibrakovic nije ispunio zacrtano.Najavljuje pojacanja a evo pocele pripreme nigdje nikoga.Doci ce igraci al se mora brze djelovati.I ovaj sto kaze da od Kalassija nema nista,laze,covjek ce doci dok se srede papiri,nije on prekrizen.
1946
-
- Kontakt:
Brate ti ili neznas citati,,,,,ili se pravis da ne znas,,,,o cemu ti pricas,,,ko je rekao da ce doci pojacanja sva do pocetka priprema,,,to niko nije rekao,,,Dva pojacanja su trebala biti prestavljena danas,,,stojcev i Ahmad Kasami,,,vec sam rekao zbog cega ovaj drugi nije dosao,,,do kraja prelaznog roka,,tacnije po zahtjevu jarnija,,,,do odlaska u tursku mora se napraviti konacna krizaljka,,,pored Stojceva u klub ce doci najmanje jos troica igraca,,,da li je to istina,,,,ubrzo cemo vidjeti,,,lafomamone je napisao/la:Pa dobro majke vam, ko je rekao da ce pojacanja doci do pocetka priprema, pa poslije nesto spominjao 14. januar? Leti pred rudu i lozi raju, mnogi nisu nocima spavali zbog Abdulahove lozione i rukfaseve suplje na forumu, bog vam dragi vise ne vjeruje
-
- Kontakt:
Opet me pogresno citirate,,,nisam rekao da nece doci,,,problem je viza,,,,i pod upitnikom je da li ce doci,,,,ukoliko se to neuspije rijesiti u narednih nekoliko dana,,nista od njega,,,,sanse i dalje postoje,,ali su manje nego prije,,i svaki dan su sve manje i manje,,,,i molim vas ako nesto procitate kako treba,,,tako ga i prenesite,Head je napisao/la:Ma ja,ja sam kontras sto kazem da Ibrakovic nije ispunio zacrtano.Najavljuje pojacanja a evo pocele pripreme nigdje nikoga.Doci ce igraci al se mora brze djelovati.I ovaj sto kaze da od Kalassija nema nista,laze,covjek ce doci dok se srede papiri,nije on prekrizen.
Kome se ba Fare pravdaš pusti ih mole Boga da se nešto desi da naopako da bi mogli naći dežurnog mkrivca i onda bla bla bla.farukzidane je napisao/la:Opet me pogresno citirate,,,nisam rekao da nece doci,,,problem je viza,,,,i pod upitnikom je da li ce doci,,,,ukoliko se to neuspije rijesiti u narednih nekoliko dana,,nista od njega,,,,sanse i dalje postoje,,ali su manje nego prije,,i svaki dan su sve manje i manje,,,,i molim vas ako nesto procitate kako treba,,,tako ga i prenesite,Head je napisao/la:Ma ja,ja sam kontras sto kazem da Ibrakovic nije ispunio zacrtano.Najavljuje pojacanja a evo pocele pripreme nigdje nikoga.Doci ce igraci al se mora brze djelovati.I ovaj sto kaze da od Kalassija nema nista,laze,covjek ce doci dok se srede papiri,nije on prekrizen.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
A koji je razlog pa i ti ne drzis usta zatvorena kao i svi ostali koji nesto znaju, ako vec znas nesto naravnofarukzidane je napisao/la:Opet me pogresno citirate,,,nisam rekao da nece doci,,,problem je viza,,,,i pod upitnikom je da li ce doci,,,,ukoliko se to neuspije rijesiti u narednih nekoliko dana,,nista od njega,,,,sanse i dalje postoje,,ali su manje nego prije,,i svaki dan su sve manje i manje,,,,i molim vas ako nesto procitate kako treba,,,tako ga i prenesite,Head je napisao/la:Ma ja,ja sam kontras sto kazem da Ibrakovic nije ispunio zacrtano.Najavljuje pojacanja a evo pocele pripreme nigdje nikoga.Doci ce igraci al se mora brze djelovati.I ovaj sto kaze da od Kalassija nema nista,laze,covjek ce doci dok se srede papiri,nije on prekrizen.
-
- Kontakt:
Pricam samo ono sto su vec svi provalili,,,pogledaj moje postove od prije par dana i nadalje unazad i vidjeces da nijednu rijec o imenima nisam rekao,,osim veceras jer su imena koja su spomenuta provaljena na portalima,,,nazalost,,,,tako je,,,ima jos stvari koje znam,,,ali nepricam i necu,,,do kraja roka,,,vec sam prije rekao kad se zavrsi sve ovo,,,napisacu poduzi post o svemu sto znam a vezano za prelazni rok.lafomamone je napisao/la:A koji je razlog pa i ti ne drzis usta zatvorena kao i svi ostali koji nesto znaju, ako vec znas nesto naravnofarukzidane je napisao/la:Opet me pogresno citirate,,,nisam rekao da nece doci,,,problem je viza,,,,i pod upitnikom je da li ce doci,,,,ukoliko se to neuspije rijesiti u narednih nekoliko dana,,nista od njega,,,,sanse i dalje postoje,,ali su manje nego prije,,i svaki dan su sve manje i manje,,,,i molim vas ako nesto procitate kako treba,,,tako ga i prenesite,Head je napisao/la:Ma ja,ja sam kontras sto kazem da Ibrakovic nije ispunio zacrtano.Najavljuje pojacanja a evo pocele pripreme nigdje nikoga.Doci ce igraci al se mora brze djelovati.I ovaj sto kaze da od Kalassija nema nista,laze,covjek ce doci dok se srede papiri,nije on prekrizen.
Slazem se da netreba govoriti ni o imenima... ni bilo o cemu,,,sto je vezano za klub dok se to sve ne zavrsi,,,ali opet kazem,,,ovo sto veceras diskutujemo,,,vec se zna,,,,i nije tajna vise,,,nazalost
-
- Kontakt:
Zbog nas nece propasti transferi,,,to je sigurno,,,,ali zbog pojedinih novinara sa tracarskih portala,,,hoce,,,ustvari vec je propalo...
Aco da smatra ne bi pisao ovde a ima ih (portala i novinara koji fakat useru sve) koji trče pred rudu sa imenima i onda mi ispadamo konji a to već nije dobra rasprava i nije za forum zato ne žuri sa tim banom.aleksandar_veliki je napisao/la:Ako smatras da je ovaj portal trac portal, bices banovanfarukzidane je napisao/la:Zbog nas nece propasti transferi,,,to je sigurno,,,,ali zbog pojedinih novinara sa tracarskih portala,,,hoce,,,ustvari vec je propalo...
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako smatras da je ovaj portal trac portal, bices banovanfarukzidane je napisao/la:Zbog nas nece propasti transferi,,,to je sigurno,,,,ali zbog pojedinih novinara sa tracarskih portala,,,hoce,,,ustvari vec je propalo...

Zna se koji su to portali,,,i zna se ko su likovi koji to pisu.....ali im dzaba,,,,,biti cemo ono sto treba da budemo,,,igracki i u svakom smislu,,,najbolji klub u drzavi
-
- Kontakt:
napravili smo i do sada dobar posao sto se tice pojacanja ,prije svega svi su ostali jaci smo za bilbiju i stojceva još nam treba bek i Stevanovic da bude šlag na tortu i onda lagano gaziti .mislim da nam sad i treba euforija prije svega medju navijacima ,nema puno utakmica i treba loziti raju da dolaze na utakmice ,stvarno je bila katastrofalna posjeta ovu prvu polusezonu to je ono sto mi navijaci mozemo uraditi znaci ako nas ne bude svaku utakmicu kuci 7-8 hiljada hebo sve ovo
-
- Kontakt:
Bas tako,,,,od rijeci do rijecibordobijeli je napisao/la:napravili smo i do sada dobar posao sto se tice pojacanja ,prije svega svi su ostali jaci smo za bilbiju i stojceva još nam treba bek i Stevanovic da bude šlag na tortu i onda lagano gaziti .mislim da nam sad i treba euforija prije svega medju navijacima ,nema puno utakmica i treba loziti raju da dolaze na utakmice ,stvarno je bila katastrofalna posjeta ovu prvu polusezonu to je ono sto mi navijaci mozemo uraditi znaci ako nas ne bude svaku utakmicu kuci 7-8 hiljada hebo sve ovo

Hvala na razumjevanju Aco znaš koliko sam i ja imao pogrešno mišljenje i o tebi i o pisanju na portalu a sad smo vala baš hajde da ne pretjerujem u OK otišli. Momak ima dosta pravih info jedino malo ga zeza što je dobar i sa svima želi podijeliti a onda se nešto izjalovi i on ostane sam na odstrelu a ovi ubiše sa tim otrovnim strelicama.Vjeruj mi Fare da sam znao za ovog Karamarka ima i više od mjesec a nisam slova napisao jer znam šta bi bilo ako ne bi bilo itd......(Nije za ovu temu ali fakat večeras je bilo fantazija u Zetri a do mene je sjedio Travančić).Laku noć i pozzzz svima!
Sarajevo ljubavi moja!
Ibrakovicu nije mjesto u Sarajevu, a vremenom cemo se svi u to uvjeriti. Covjek je veliki poltron, manipulator i neznalica. Covjek ne zna dvije ciste, ustvari zna ali glumit manekena! Bas se proslavio u Tuzli, Zenici ai kod nad...
-
- Kontakt:
Brate bas tako,,,mislim nisam ja ni htio nista govoriti ovdje na portalu,,,ali ima jedna osoba ovdje koja me zna licno,,,vidim i ona pise neke stvari,,mislim na tu osobu,,pa sam se malo razocarao,,,ali nebitno to,,,ja svakako nisam ni jednu jedinu rijec htio reci dok se nezavrsi prelazni rok,,ali vidim neka se imena provalila,,,i to je lose,,,jer zbog toga neki igraci su umislili da vrijede milione i dizu cijenu ko da smo Psg.sekac je napisao/la:Hvala na razumjevanju Aco znaš koliko sam i ja imao pogrešno mišljenje i o tebi i o pisanju na portalu a sad smo vala baš hajde da ne pretjerujem u OK otišli. Momak ima dosta pravih info jedino malo ga zeza što je dobar i sa svima želi podijeliti a onda se nešto izjalovi i on ostane sam na odstrelu a ovi ubiše sa tim otrovnim strelicama.Vjeruj mi Fare da sam znao za ovog Karamarka ima i više od mjesec a nisam slova napisao jer znam šta bi bilo ako ne bi bilo itd......(Nije za ovu temu ali fakat večeras je bilo fantazija u Zetri a do mene je sjedio Travančić).Laku noć i pozzzz svima!
Uvidio sam ja to da sam pogrijesio sto sam neke info i iznosio jer ovdje nazalost dosta osoba ima koja cita informaciju i pogresno,,,a ima i osoba koje neznaju citati izmedju redova,,,ali mi je drago pa ima osoba poput tebe pa razumiju sve ovo,,,Ali od veceras necu vise ni jednu rijec reci vezano za prelazni rok,,a koje saznam ili vec znam,,,
pozz za sve i cujemo se,,,laku noc

@farukzidane
pusti levate fare i nastavi sa dosadasnjom praksom pisanja
pusti levate fare i nastavi sa dosadasnjom praksom pisanja

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Re: Odg: FK Sarajevo
i ja tebi kazem to sto si ponovio svoj post bez ijednog argumenta ili linka,dokaza ne cini ga istinitim,DukeOfWellington je napisao/la: Ja ti kažem da nisu nikad bile stranice sa 150k i 250k lajkova (ne bilo kakve stranice sa "finom" brojkom), ako postoje daj nam link. A ne postoje, zato se ne trudi džaba.
Nije plaćeno oglašavanje o kojem pričaš nego su neke sumnjive aplikacije u pitanju. Pogledaj grafikon na obje stranice u određenim vremenskim intervalima.
Tako da ti priča "raja voli bordo, a ne plavo" potkrijepljena fb stranicama ne vrijedi ni po' marke, jer je oborena u startu sa preko dvije godine razlike u kreiranju stranice, a posebno ne stoji jer taj kriterijum u ovom konkretnom slučaju ne vrijedi pet para.
Znači sve je ovako kako sam ti rek'o i nemoj džaba ni pokušavat da mi repliciraš jer vjeruj mi nemaš ništa pametno za dodat'.
znas li sta je debata? forum?
sumnjive aplikacije? na fb? koje ugrozavaju direktnu zaradu fb? O DA! e to sigurno postoji i nesmetano radi

moja prica da raja voli BORDO je dokazana samom cinjenicom da FCS stranica oficijelna ima vise lajkova,
uprkos sto je startala poslije / lijepa paralela i sa osnivanjem dva kluba
i bas mi je zao sto nista nije kako si ti "REK'O"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, bosnas_, EastMadness, ErosViverosViv, Evander, HyperOS, iliyaa8, johntravolta123, nedimmmm1337, rukometubih23, SamoDaKazeem, svabonja, Turo, Vanja8 i 171 gost.