FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emin82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emin82 » 11 jan 2014, 01:01

Ibrakovicu nije mjesto u Sarajevu, a vremenom cemo se svi u to uvjeriti. Covjek je veliki poltron, manipulator i neznalica. Covjek ne zna dvije ciste, ustvari zna ali glumit manekena! Bas se proslavio u Tuzli, Zenici ai kod nad...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 jan 2014, 01:05

sekac je napisao/la:Hvala na razumjevanju Aco znaš koliko sam i ja imao pogrešno mišljenje i o tebi i o pisanju na portalu a sad smo vala baš hajde da ne pretjerujem u OK otišli. Momak ima dosta pravih info jedino malo ga zeza što je dobar i sa svima želi podijeliti a onda se nešto izjalovi i on ostane sam na odstrelu a ovi ubiše sa tim otrovnim strelicama.Vjeruj mi Fare da sam znao za ovog Karamarka ima i više od mjesec a nisam slova napisao jer znam šta bi bilo ako ne bi bilo itd......(Nije za ovu temu ali fakat večeras je bilo fantazija u Zetri a do mene je sjedio Travančić).Laku noć i pozzzz svima!
Brate bas tako,,,mislim nisam ja ni htio nista govoriti ovdje na portalu,,,ali ima jedna osoba ovdje koja me zna licno,,,vidim i ona pise neke stvari,,mislim na tu osobu,,pa sam se malo razocarao,,,ali nebitno to,,,ja svakako nisam ni jednu jedinu rijec htio reci dok se nezavrsi prelazni rok,,ali vidim neka se imena provalila,,,i to je lose,,,jer zbog toga neki igraci su umislili da vrijede milione i dizu cijenu ko da smo Psg.
Uvidio sam ja to da sam pogrijesio sto sam neke info i iznosio jer ovdje nazalost dosta osoba ima koja cita informaciju i pogresno,,,a ima i osoba koje neznaju citati izmedju redova,,,ali mi je drago pa ima osoba poput tebe pa razumiju sve ovo,,,Ali od veceras necu vise ni jednu rijec reci vezano za prelazni rok,,a koje saznam ili vec znam,,,
pozz za sve i cujemo se,,,laku noc :D :D :D :D :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 jan 2014, 01:31

@farukzidane
pusti levate fare i nastavi sa dosadasnjom praksom pisanja :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DenchiNL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2014, 02:20

DukeOfWellington je napisao/la: Ja ti kažem da nisu nikad bile stranice sa 150k i 250k lajkova (ne bilo kakve stranice sa "finom" brojkom), ako postoje daj nam link. A ne postoje, zato se ne trudi džaba.

Nije plaćeno oglašavanje o kojem pričaš nego su neke sumnjive aplikacije u pitanju. Pogledaj grafikon na obje stranice u određenim vremenskim intervalima.

Tako da ti priča "raja voli bordo, a ne plavo" potkrijepljena fb stranicama ne vrijedi ni po' marke, jer je oborena u startu sa preko dvije godine razlike u kreiranju stranice, a posebno ne stoji jer taj kriterijum u ovom konkretnom slučaju ne vrijedi pet para.

Znači sve je ovako kako sam ti rek'o i nemoj džaba ni pokušavat da mi repliciraš jer vjeruj mi nemaš ništa pametno za dodat'.
i ja tebi kazem to sto si ponovio svoj post bez ijednog argumenta ili linka,dokaza ne cini ga istinitim,
znas li sta je debata? forum?

sumnjive aplikacije? na fb? koje ugrozavaju direktnu zaradu fb? O DA! e to sigurno postoji i nesmetano radi :lol:

moja prica da raja voli BORDO je dokazana samom cinjenicom da FCS stranica oficijelna ima vise lajkova,
uprkos sto je startala poslije / lijepa paralela i sa osnivanjem dva kluba

i bas mi je zao sto nista nije kako si ti "REK'O" :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2014, 02:32

terabajt je napisao/la:Joj sad vam price, malo malo dode neko i pise trebala doci dva al necu da kazem ko.Sutra ce opet doci neki sa trecom piricom cccc. Najbolje bi vam bilo da nikako ne pisete ne samo ovdje vec ni na onom vasem infu samo sebe lazete. Cekajte dok se ne rijesi krizaljka oko igraca pa onda pisite. Bgm ste smijesni.
a sto se ti sekiras oko toga oci moje lijepe?
sto ti tjeras navijace SARAJEVA sa nase teme?
bolje ti je da ti malo prosetare sa temare da se nebi toliko sekirao,
svoju ti brigu djecace...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jan 2014, 11:01

arhimed89 je napisao/la:@farukzidane
pusti levate fare i nastavi sa dosadasnjom praksom pisanja :mrgreen:
Potpis brate, kome se sviđa neka čita kome ne neka ignoriše i pustite momka na miru on bar piše o temi a ne lupa gluposti. Pa ako i laže ,neka laže bar je lijepo za pročitati (a ne laže)!
Sarajevo ljubavi moja!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 11 jan 2014, 11:50

[youtube][/youtube]

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jan 2014, 12:10

Uradili ste dobar posao i ja vam mogu samo cestitati na tome.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 11 jan 2014, 13:00

storm_raider je napisao/la:Uradili ste dobar posao i ja vam mogu samo cestitati na tome.
Cestitke i od mene
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 11 jan 2014, 13:29

Forward Nikola Komazec leaves FK Sarajevo. Off to South Korea. Major, major loss for the 'Maroon-Whites'.
Je l' ovo istina ljudi? Pokupih sa Twittera.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2014, 14:03

100% :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 11 jan 2014, 14:07

Nikola ce vjerovatno napustiti klub u ovom prelaznom roku.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2014, 14:13

1L8F9C2 je napisao/la:Nikola ce vjerovatno napustiti klub u ovom prelaznom roku.
Jel ima sigurnu informaciju ili samo nagadjas? :mrgreen:

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 11 jan 2014, 14:13

FK Sarajevo's top scorer this season Nikola Komazec (10 goals) is reportedly on the move to a South Korean outfit. (Via @RunarNordvik.)
Na ovo sam naletio, ne odgovaram za tacnost informacije :mrgreen:
Forward Nikola Komazec leaves FK Sarajevo. Off to South Korea. Major, major loss for the 'Maroon-Whites'.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 11 jan 2014, 14:18

Sarajlijc@ je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Nikola ce vjerovatno napustiti klub u ovom prelaznom roku.
Jel ima sigurnu informaciju ili samo nagadjas? :mrgreen:
Bio sam prisutan kad se prica o njemu i kad ga pojedinci zovu na telefon privatno i nude mu dobre uslove. Sad ne mora znaciti da ce Nikola pristati na to, ali nemoj da nas iznenadi ako se odluci otici.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2014, 14:25

Nikola je pametan momak ;)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 11 jan 2014, 14:35

Pa ne moze on tek tako otici, pa ima ugovor sa nam, i mi se valjda nesto pitamo ??... i koliko mu je obestecenje uopste, neko je spominjao da je smijesno malo, eh sad valjda je to bila neka sala. Stvarno bi bila katastrofa da ostanemo bez takovg spica pred odlucujuce utakmice za titulu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jan 2014, 14:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Nikola je pametan momak ;)
normalno da je pametan, ako dobije bolje uslove, naravno da su 99% sanse da ode :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 11 jan 2014, 14:39

macahz je napisao/la:Pa ne moze on tek tako otici, pa ima ugovor sa nam, i mi se valjda nesto pitamo ??... i koliko mu je obestecenje uopste, neko je spominjao da je smijesno malo, eh sad valjda je to bila neka sala. Stvarno bi bila katastrofa da ostanemo bez takovg spica pred odlucujuce utakmice za titulu
Ne misli on ici a da klub ne dobije sto mu pripada. Nikola je korektan momak ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2014, 14:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nikola je pametan momak ;)
normalno da je pametan, ako dobije bolje uslove, naravno da su 99% sanse da ode :?
Nije sve u parama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []