FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 11 jan 2014, 19:20

adc je napisao/la:Hrvat na klupi tuzlanske Slobode. Respect. Ovaj potez bi napokon mogao smanjiti tenzije među etničkim grupama na području Tuzlanskog kantona tj. Solske županije.
druze izvini moguce da znas nesto sto mi ne znamo al kojisu to problemi u nasoj zupaniji/kantonu? nikad niko nije pravio razlike izmedju Tuzlaka! ja imam jarana svih mogucih nacionalnosti i jedni drugima po praznicima idemo. sve zajedno radimo 8-)
Sloboda Tuzla

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 11 jan 2014, 19:20

zlajci je napisao/la:Nama treba šok koji će vratiti ljude na stadion, a boljeg šoka od njega nema. ;)

p.s. travnk81, hvala na lijepim rijecima
ma treba biti realan, kad bi se forumaši i navijači više cijenili i liga i forum bi puno ljepše izgledali. ;)

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 11 jan 2014, 19:22

fanatic je napisao/la:
adc je napisao/la:Hrvat na klupi tuzlanske Slobode. Respect. Ovaj potez bi napokon mogao smanjiti tenzije među etničkim grupama na području Tuzlanskog kantona tj. Solske županije.
TK i etnicke tenzije ? Ako ih gdje nema, onda je to u TK..
Ako igdje ima tenzija onda je to u TK, puno doseljenika iz Podrinja se okomilo na Hrvate tuzlanskog predgrađa. Znaš i sam da je tako. Ali ovo nije forum politika, ovo je forum sport. Ja samo kažem nadam se da će Ćiro koji je Hrvat pridonijeti smanjenju tenzija i povjerenju, kao i pomirenju među narodima u TK. I zbog ovog poteza Slobode mogu samo reći respect.

BlagojeBratic

Post Postao/la BlagojeBratic » 11 jan 2014, 19:24

:lol: :lol:

Ako postoji i jedan grad u ovoj drzavi gdje nema etnickih tenzija to je onda Tuzla i to kazem ja kao Sarajlija, prije rata Tuzla je bila grad sa najvise mijesanih brakova u ex. YU., a da ne govorim o pravima drugih u Tuzli, tvoj post je vise provokacija po mom misljenju nego iznosenje misljenja i stava.

Nakon Tanana :mrgreen: i Ćire da se vidjeti da se fudbal u BIH dize na stepenicu dvije vise, samo da Ćiro ne ode za mjesec dva, posto ima taj običaj, nigdje se nije zadrzao dugo kao trener.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 11 jan 2014, 19:27

BlagojeBratic je napisao/la:

Ako postoji i jedan grad u ovoj drzavi gdje nema etnickih tenzija to je onda Tuzla i to kazem ja kao Sarajlija, prije rata Tuzla je bila grad sa najvise mijesanih brakova u ex. YU., a da ne govorim o pravima drugih u Tuzli, tvoj post je vise provokacija po mom misljenju nego iznosenje misljenja i stava.

Nakon Tanana :mrgreen: i Ćire da se vidjeti da se fudbal u BIH dize na stepenicu dvije vise, samo da Ćiro ne ode za mjesec dva, posto ima taj običaj, nigdje se nije zadrzao dugo kao trener.
Nije to bila Tuzla. Tuzla je bila treća. Prvi je bio Mostar, pa onda Rijeka, pa tek onda Tuzla. Ne provociram, samo sam iskren. Ne treba pred tim stvarima zatvarati oči. Nadam se da će Ćiro pridonijeti pomirenju. Ali i dobrim rezultatima tuzlanske Slobode. Ja im želim sve najbolje ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jan 2014, 19:29

adc je napisao/la:
BlagojeBratic je napisao/la:

Nije to bila Tuzla. Tuzla je bila treća. Prvi je bio Mostar, pa onda Rijeka, pa tek onda Tuzla. Ne provociram, samo sam iskren. Ne treba pred tim stvarima zatvarati oči. Nadam se da će Ćiro pridonijeti pomirenju. Ali i dobrim rezultatima tuzlanske Slobode. Ja im želim sve najbolje ;)
ne lupaj gluposti druze ziv bio! tuzla je imala najveci procenat mijesanih brakova u yugi! i dosao si da provociras dzaba. fuck off
Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 11 jan 2014, 19:33

NKJ je napisao/la:Sjetite se da ste prije nekoliko mjeseci nama govorili da se spustimo kad smo doveli Katalinića, Šarbinija, Nadarevića.. Gle sve neka imena. Eto i Miroslav Blažević je veliko ime, veće i od ovih, ali ne igra on. Teeško će vam biti ponovo, sada će se svi htjeti dokazati protiv vas. Mislite što vas Ćiro vodi da će ljudi vas puštati, sad ćete još teže doći do pobjede.
Vi ste imali sve na pocetku sezone, Janjos je to sve poslozio, kao veliki ljubitelj kluba i trener, i da je ostao ovdje bi vec sve gotovo bilo i sigruno bi vec imali plus 10, 12. Poslije odlaska Janjosa htjeli ste da to velikim imenima prebrodite i dobro ste do kraja izgurali, al Janjosa vam ni 5 Nadarevica i Sarabinija ne moze nadknaditi, on je stvorio trenutnu ekipu i vratio vas u vrh borbu za PL. Mi sem nazor i nabrzinu bez neke koncepcije i cudnim Smajlovim odlukama smo sastavili ekipu, i kad se sve sabere dobro je da imamo samo -5. Sad sa Cirom se pokusaje dici grad i vratiti euforija posto je ovdje duboko nepovjerenje svega vezanog za Slobodu, tako zbog toga svi mi koji pratimo Slobodu i koja nam je bitna bez obzira na ligu i koliko lose igramo smo euforicni i nadamo se da ce krenuti neki val pozitivizma i da cemo sa vama zargonski receno potuci se za Pl. Uvijek je bilo postovanje i prijateljstvo izmedu nasi klubova i ko bude bolji zasluzit ce sve cestitke.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 jan 2014, 19:36

ma fura nas lik :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 11 jan 2014, 19:36

Mostar 33 posto mješanih brakova u SFRJ - najviše. Rijeka 27 posto. Tuzla 23 posto. Onda neka dva grada s Kosova. Dalje ne znam.

slika

Al aj nećemo o tome.

Forza Sloboda, sve najbolje vam želim.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 jan 2014, 20:06

IMA BOGA !

Sad ako se ne digne cijeli kanton neće nikad. Sad treba **** mame svima !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 20:39

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 jan 2014, 20:50

Eto vam Huseinbasic. :D Ne bih imao nista protiv da vam dodje i Osmanagic.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 20:55

Ćiro Blažević: Osvojilo me što u Tuzli imaju visoke ambicije, pametnog predsjednika, podršku grada

slika

Nepoderivi Ćiro Blažević našao je novi izazov. Nakon predstave u Solinu čiju je ponudu odbio, skrasio se u BiH ligi, u Slobodi iz Tuzle. Vijest je prvi javio predsjednik Azmir Husić:

"Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! S njim smo dogovorili saradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu"

Ćirino predstavljanje organizirano je za 17. januara, dan uoči početka priprema za proljetni dio sezone. Vitalni Ćiro preuzeo je 18. klub u karijeri, a trenirao je reprezentacije Hrvatske, BiH, Švicarske, Irana te U23 ekipu Kine.

"Tek 18. klub? Mislim da je 20. u mojoj karijeri, morat ćemo ponovo prebrojati...", javio se Ćiro, sretan zbog novog izazova.

"Naravno da sam zadovoljan, ispostavilo se da teško živim bez rada. Ne idem tamo zbog novca, da je to u pitanju otišao bih u Kinu. Imao sam još dvije jako dobre ponude, vjerujte mi"

U BiH je deset puta bolje nego u Hrvatskoj

Kada kažete da u BiH ne idete zbog novca, to razumijemo. No, koji je motiv, ponovo želite ujediniti zemlju?

"Slušaj ti mene, u BiH je situacija deset puta bolja nego u Hrvatskoj. U svemu! Oni ne osjećaju recesiju jer su cijeli život u recesiji. Naučili su na to, drže se zajedno i od najveće tragedije naprave najbolji humor. Jako me veseli što idem u Tuzlu"

S kojim ciljem?

"Biti prvi! Osvojilo me kada sam vidio da predsjednik kluba i gradonačelnik grada rade u ogromnom zajedništvu. To jedinstvo je rijetkost, imamo jako pametnog predsjednika. Čim su mene odabrali, jasno je koliko su ambiciozni. Cilj nam je vratiti Slobodu u elitno društvo. Uvjeti rada su fantastični, imaju potrebnu infrastrukturu, osigurani su novci za pripreme... Sve pet"

tuzlanski .ba

BlagojeBratic

Post Postao/la BlagojeBratic » 11 jan 2014, 21:08

Čitam na jednom hr. forumu da ce Ćiro za tri mjeseca boravka u Slobodi dobiti oko 150.000 eura, i to iz dva dijela, primjerice za godinu provedenu u Kini dobio je milion eura.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 21:09

BlagojeBratic je napisao/la:Čitam na jednom hr. forumu da ce Ćiro za tri mjeseca boravka u Slobodi dobiti oko 150.000 eura, i to iz dva dijela, primjerice za godinu provedenu u Kini dobio je milion eura.

To su samo nagađanja ;)

BlagojeBratic

Post Postao/la BlagojeBratic » 11 jan 2014, 21:16

Gorki je napisao/la:
BlagojeBratic je napisao/la:Čitam na jednom hr. forumu da ce Ćiro za tri mjeseca boravka u Slobodi dobiti oko 150.000 eura, i to iz dva dijela, primjerice za godinu provedenu u Kini dobio je milion eura.

To su samo nagađanja ;)
Sto bi bila nagadjanja bgt? ako taj vas el presidente ima para onda je tako, nije Ćiro sigurno dosao za sicu ili platu od par hiljada maraka, zna se kako i na koji nacin jedan takav trener moze da se dovede.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 21:21

BlagojeBratic je napisao/la: Sto bi bila nagadjanja bgt? ako taj vas el presidente ima para onda je tako, nije Ćiro sigurno dosao za sicu ili platu od par hiljada maraka, zna se kako i na koji nacin jedan takav trener moze da se dovede.

Zato što se to samo komentariše na nekom od HR Foruma,kada to bude rekao neko iz kluba ili gospodin Azmir e onda je OK.Mada mislim da nas navijače/simpatizere previše ne zanima koliko će mu naš Azmir davati keša,bitno je da napravi dobru ekipu i da idemo u PL BiH i aBd da ostane u Slobodi.slika

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 jan 2014, 21:31

nisam bio kuci cijeli dan,citam i nevjerujem jbt :shock:
znao sam da je luckast,da ima para,ali da je ovako potitivno lud,ciro znaci.. :)
azmire,ziv bio,sta da ti kazem...hvala ti..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 11 jan 2014, 21:31

Koji paradox jbte...drugoligaš će imati najboljeg/najtrofejnijeg trenera u državi! Ovako nešto je moguće samo u BiH, zemlji čudesa... :P :mrgreen: :D

Svaka čast, ogromni potez Slobode i Bosanskog Salt Lake Citya! :)

p.s. jedva čekam prvu domaću utakmicu da čujem provale sa tribina! :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 21:46

Ljudi moji šta je sve Azmir uradio za godinu dana :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.