FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jos jedan igrac iz Sarajeva
Sloboda stvara "dream team"
Huseinbašić dolazi na Tušanj
Piše: E. Skokić Danas,
Vijest o novom treneru Slobode Miroslavu Blažević zasula je regionalne medije. O Slobodi se priča i piše kao u neka davna i sretnija vremena kada su crveno-crni kao od šale rušili klubove velike četvorke.
Kako vrijeme prolazi tako i nove informacije konstantantno dopiru iz Rudarske 2. Posljednja govori kako će u redove Slobode na šestomjesečnu posudbu doći Ermin Huseinbašić iz FK Sarajevo.
"Poslije Plakala odlučili smo i Huseinbašića poslati na posudbu. Možda je u ovom trenutku potrebniji Slobodi nego nama", kaže Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva.
Prethodno su na Tušanj stigli Plakalo, Nikolić, Moranjkić, Kuduzović i Fejzić, a u planu je dovođenje još nekoliko provjerenih fudbalera.
Sloboda stvara "dream team"
Huseinbašić dolazi na Tušanj
Piše: E. Skokić Danas,
Vijest o novom treneru Slobode Miroslavu Blažević zasula je regionalne medije. O Slobodi se priča i piše kao u neka davna i sretnija vremena kada su crveno-crni kao od šale rušili klubove velike četvorke.
Kako vrijeme prolazi tako i nove informacije konstantantno dopiru iz Rudarske 2. Posljednja govori kako će u redove Slobode na šestomjesečnu posudbu doći Ermin Huseinbašić iz FK Sarajevo.
"Poslije Plakala odlučili smo i Huseinbašića poslati na posudbu. Možda je u ovom trenutku potrebniji Slobodi nego nama", kaže Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva.
Prethodno su na Tušanj stigli Plakalo, Nikolić, Moranjkić, Kuduzović i Fejzić, a u planu je dovođenje još nekoliko provjerenih fudbalera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
OvajGorki je napisao/la:@Probisvjet;
koji portal je objavio to?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:OvajGorki je napisao/la:@Probisvjet;
koji portal je objavio to?
tuzlanska Sloboda
-
wienultras
- Kontakt:
covjek sto kaze,uradi,nismo nikada imali takvog predsjednika..dabogda ostao sa nama dugo,dugo...neka je ziv i zdrav,Gorki je napisao/la:Ljudi moji šta je sve Azmir uradio za godinu dana
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Poslije slaganja ekipe i sl.tome..mislim da je na redu stadion 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ljudi,
večeras mi se javilo što pozivima,što porukama, što na fejs toliko prijatelja i poznanika koji su u pojedinim periodima svojih života dolazili i pratili Slobodu,ali su iz nama svima poznatih razloga odjednom prestali (što naravno i razumijem jer su rijetki koji su ostali dosljedni vjerovali da se stvari mogu promijeniti).
Ljudi pitaju kada počinje sezona,hoće da pomognu,da sudjeluju,da pristupe udruženju...ali ne toliko zbg Čire, ljudima se vrača povjerenje.
Ljudi nisu nikada ni prestali voliti,samo su izgubili povjerenje...i to je naša misija...vračanje povjerenja da stvari zaista mogu funkcionirati.
Ne znam da li sam kome kad rekao,
Sloboda je način života i
Život bez Slobode nije život
večeras mi se javilo što pozivima,što porukama, što na fejs toliko prijatelja i poznanika koji su u pojedinim periodima svojih života dolazili i pratili Slobodu,ali su iz nama svima poznatih razloga odjednom prestali (što naravno i razumijem jer su rijetki koji su ostali dosljedni vjerovali da se stvari mogu promijeniti).
Ljudi pitaju kada počinje sezona,hoće da pomognu,da sudjeluju,da pristupe udruženju...ali ne toliko zbg Čire, ljudima se vrača povjerenje.
Ljudi nisu nikada ni prestali voliti,samo su izgubili povjerenje...i to je naša misija...vračanje povjerenja da stvari zaista mogu funkcionirati.
Ne znam da li sam kome kad rekao,
Sloboda je način života i
Život bez Slobode nije život
tuzlanska Sloboda
Kad pomislim samo da smo u februaru 2013 godine trebali ugasiti se.. .. .. ..a u januaru 2014-te na klupi će da sjedi ĆIRO..
Pobjeda je bolja od orgazma!
To pod hitno, barem istok da se uradi u sto kracem mogucem roku, al tu bez opstine nema nista, pogotovo jer je to gradski stadion.Gorki je napisao/la:Poslije slaganja ekipe i sl.tome..mislim da je na redu stadion
Nije me mrzilo vratiti se 365 dana unazad.Gorki je napisao/la:Kad pomislim samo da smo u februaru 2013 godine trebali ugasiti se.. .. .. ..a u januaru 2014-te na klupi će da sjedi ĆIRO..
Ako koga zanima prvi post 11.januara 2013.godine je postan u 00:48,od lika kojeg btw dlično znam,a između ostalog sadržavao i sljedeći citat
jer bolje vrijeme za nas,stoku sa istoka,ipak mora doci!SLOBODA JE INSTITUCIJA!!!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=28560" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
Samo da pozelim Slobodi i Tuzli sve najbolje od srca, i da nam se vratite u PL!I nadam se da ce vam pomoci dvojica nasih igraca u tome aBd!Sve najbolje s Koševa. 
A sljedeće što sam našao je ludilo

Poruka, nikad ne reci nikadPostPostao/la Probisvjet dana 28 jan 2013, 18:32
To uopste nije dobra vijest. Dao je ostavku jer mu je receno da od opstine i kantona nece dobiti pare, tako da kada neko dodje umjesto njega nece imati nikakve mogucnosti da napravi nesto, osim ako ne dodje neki milioner i ne ulozi svoje pare, a takvoga nece biti.MakeTZ je napisao/la:Evo i jedna dobra vijest, bilo bi dobro kad bi i ostali dali ostavke.Probisvjet je napisao/la:
Meske je dao ostavku!
tuzlanska Sloboda
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tek sad uprati info za Ciru i obradovalo me kao da je u moj Velez dosao. Akobogda prvu subotu u avgustu da igramo jedni protiv drugih. Cestitke i sretno raja iz Tuzle
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Probisvjet
- Kontakt:
Lijepo je to cuti. Hvala. Vi ste dosegli nesto sto je kod nas u BiH bila misaona imenica. Nadam se da idemo i mi tim koracima, samo mnogo sitnijim. Jos jednom hvala.janini je napisao/la:Samo da pozelim Slobodi i Tuzli sve najbolje od srca, i da nam se vratite u PL!I nadam se da ce vam pomoci dvojica nasih igraca u tome aBd!Sve najbolje s Koševa.

dinGospo
Hvalajanini je napisao/la:Samo da pozelim Slobodi i Tuzli sve najbolje od srca, i da nam se vratite u PL!I nadam se da ce vam pomoci dvojica nasih igraca u tome aBd!Sve najbolje s Koševa.
Uvijek ste nam bili draži od onih kopija Charlesa Bronsona
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
A sljedeće što sam našao je ludilo
PostPostao/la Probisvjet dana 28 jan 2013, 18:32
MakeTZ je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Meske je dao ostavku!
Evo i jedna dobra vijest, bilo bi dobro kad bi i ostali dali ostavke.
To uopste nije dobra vijest. Dao je ostavku jer mu je receno da od opstine i kantona nece dobiti pare, tako da kada neko dodje umjesto njega nece imati nikakve mogucnosti da napravi nesto, osim ako ne dodje neki milioner i ne ulozi svoje pare, a takvoga nece biti.
Poruka, nikad ne reci nikad
Mislio sam da nece doci neko ko ima milione i ponuditi ih Mesketu, a da on sa tim parama predsjednikuje i raspolaze.
PostPostao/la Probisvjet dana 28 jan 2013, 18:32
MakeTZ je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Meske je dao ostavku!
Evo i jedna dobra vijest, bilo bi dobro kad bi i ostali dali ostavke.
To uopste nije dobra vijest. Dao je ostavku jer mu je receno da od opstine i kantona nece dobiti pare, tako da kada neko dodje umjesto njega nece imati nikakve mogucnosti da napravi nesto, osim ako ne dodje neki milioner i ne ulozi svoje pare, a takvoga nece biti.
Poruka, nikad ne reci nikad
Mislio sam da nece doci neko ko ima milione i ponuditi ih Mesketu, a da on sa tim parama predsjednikuje i raspolaze.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 jan 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala sarajlijama i momku iz travnika na porukama podrske !
Hajmo Azmire kar.aj i dalje
Hmm Ciro spomenu i nacelnika Imamovica u svom intervju..haman da i on ima umjesane prste u sve ovo i da ce se Opstine pravo ukljuciti u SLobodu ?!
Hajmo Azmire kar.aj i dalje
Hmm Ciro spomenu i nacelnika Imamovica u svom intervju..haman da i on ima umjesane prste u sve ovo i da ce se Opstine pravo ukljuciti u SLobodu ?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Boss

Nevjerovatna vijest, da je ne komentarišem i ja, već su je svi prežvakali.
Ja se nadam dolasku i Saše Vugdalića u klub, jer se nešto i o tome pričalo. Ali nisam siguran pošto Husić izjavi da neće biti sportskog direktora do novog statuta na ljeto. Informacije, ako neko ima ?
Ja se nadam dolasku i Saše Vugdalića u klub, jer se nešto i o tome pričalo. Ali nisam siguran pošto Husić izjavi da neće biti sportskog direktora do novog statuta na ljeto. Informacije, ako neko ima ?