kakav put-back Amarea
edit . http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;
ja ovdje gledam.. nije loš s obzirom na ostale..

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

wow radi ovo... tnx!miki_92 je napisao/la:DejaNMG je napisao/la:Dajte kakav link da valja (moze i vise), sve sto sam nasao nevaljaju kurcu, a na ovome sto gledam brza zvuk, pa moram mute, nije gledljivo.
.prvo skinete VLC: http://www.videolan.org/vlc/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda ovaj fajl:
http://74.118.195.206/basketball.luac" onclick="window.open(this.href);return false;
(Odaberite sve, copy pa paste u notepad i spremite kao "basketball.luac)
Na mjestu gdje ste instalirali VLC ima folder lua i u njemu folder sd. Ubacite fajl u "sd" folder.
Udjite u VLC, idite na Prikaz (View) pa Lista Izvodjenja (Playlist) i na lijevoj strani izaberite /r/nba.
Pojavice se spisak utakmica, odaberite recimo Brooklyn vs. Toronto onda tim (ponekad za neki tim ne radi stream, samo odaberite drugi stream.)
Odaberite kvalitetu (od 300 do 4800 kbps) i uzivajte
kolko cekam da pocne prenos meni pise GAME will BEGIN SHORTLY :sSheldonCooper je napisao/la:@miki_92
hvala puno,odličan kvalitet. De mi reci jel se ova lista utakmica sama osvježava svaki dan ili... (nemam vremena baš zagledat glledam i NFL i NBA uporedo) ima li šta slično i za ostale sportove
invincible1921 je napisao/la:kolko cekam da pocne prenos meni pise GAME will BEGIN SHORTLY :sSheldonCooper je napisao/la:@miki_92
hvala puno,odličan kvalitet. De mi reci jel se ova lista utakmica sama osvježava svaki dan ili... (nemam vremena baš zagledat glledam i NFL i NBA uporedo) ima li šta slično i za ostale sportove
hvalaJericho je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:kolko cekam da pocne prenos meni pise GAME will BEGIN SHORTLY :sSheldonCooper je napisao/la:@miki_92
idi brate na Philadelphia dole... za Knickse neradi nešto...
Moras updeatovat VLC na najnoviju verziju i meni je isprva tako biloDejaNMG je napisao/la:Kod mene kad otvorim to, samo jedna fasciklica NBA-NFL
Hvala, radi sad.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Moras updeatovat VLC na najnoviju verziju i meni je isprva tako biloDejaNMG je napisao/la:Kod mene kad otvorim to, samo jedna fasciklica NBA-NFL
Nema spavanja kad smo mi u pitanju, lako oni to prokockaju.Carlo je napisao/la:To Dejo![]()
Vala je vrijeme za spavanje. +16, mada kontam pogledati i zadnju četvrtinu jer će sigurno i Tyler dobiti šansu, ali drugi put
lista se svaki dan update-uje a to da li ima za ostale sportove cisto sumnjam(posto za fudbal i ostale sportove koje rade evropske TV kuce imas vec sopcast, acestream...)SheldonCooper je napisao/la:@miki_92
Shump u zadnjih 6 utakmica.14.3 PPG
6.3 RPG
2.5 APG
2.2 SPG
53 FG%
56 3P%
in 33.5 MPG