New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- invincible1921
- Kontakt:
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Amare svašta uradi u ovo malo vremena na parketu (4skoka,4poena,3 faula i 3 TO ). Još jednom hvala kolegi miki_92 na mogućnošću gledanja HD prenosa 
+12 na poluvremenu, međutim igra u napadu je loša skroz. Nema timske košarke opet se ide na neke solo prodore i izolacije
Sunsi bezopasni, dobro su zatvoreni u napadu jedino Dragic što igra. Melo već duble duble na poluvremenu, on nastavlja u svom ritmu igrati.
+12 na poluvremenu, međutim igra u napadu je loša skroz. Nema timske košarke opet se ide na neke solo prodore i izolacije
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- invincible1921
- Kontakt:
JR za dragicaSheldonCooper je napisao/la:Amare svašta uradi u ovo malo vremena na parketu (4skoka,4poena,3 faula i 3 TO ). Još jednom hvala kolegi miki_92 na mogućnošću gledanja HD prenosa
+12 na poluvremenu, međutim igra u napadu je loša skroz. Nema timske košarke opet se ide na neke solo prodore i izolacijeSunsi bezopasni, dobro su zatvoreni u napadu jedino Dragic što igra. Melo već duble duble na poluvremenu, on nastavlja u svom ritmu igrati.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
- SheldonCooper
- Kontakt:
Felton za 33 minute na parketu dodao jednu jedinu asistenciju
To je playmaker. da li se smijati ili plakati. Pogodio je par šuteva i što se tiče poena sve ok ali kao razigravač
Barbosa i Dragic vratiše Sunse u igru i preokrenuše rezultat u zadnjem periodu
- invincible1921
- Kontakt:
mislim da se ovo moglo i moralo ranije zavrsit jednostavno sunsi umrtvili tekmu i malo po malo vratili se.Jr konacno pokazo znake zivota.SheldonCooper je napisao/la:Felton za 33 minute na parketu dodao jednu jedinu asistencijuTo je playmaker. da li se smijati ili plakati. Pogodio je par šuteva i što se tiče poena sve ok ali kao razigravač
![]()
Shumpert
=\_1921_/=
- SheldonCooper
- Kontakt:
I to nakon odlične odbrane.
Gle ovo Melo asist za Feltona i trojka, prednost Knicksi
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bgm nekad imam osjecaj da bi sami sa sobom izgubili na produzetke ,a nekad da bi dobili USA DREAM TEAM 92 u naponu snage ...Ubila nas je ovu utakmicu volja tj njen nedostak ljudi su imali 3 puta po treci napad,jendom cak i cetvrti pa to se i na basketu ne desava tako cesto a ne u nbaSheldonCooper je napisao/la:I to nakon odlične odbrane.
=\_1921_/=
- SheldonCooper
- Kontakt:
K-Mart usra s ovim faulom skroz,ode ovo u produžetke. Barbosa izdominiro ovu zadnju četvrtinu
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka cast feltonu ,ali mislim da mi moramo imat boljeg playa.Pored woodsona i njegove lose postavke mislim da dosta zasluge za ove silne izolacije ima i felton i njegov pregled igre.Mislim da cemo uzet ovu ne mogu sunsi pobijediti sa 2.5 igraca tekmu...barbosa pokazo sto je bio glavni na nba 2006
ovi komentatori nek se dogovore jel dragic ili je dradzik
ovi komentatori nek se dogovore jel dragic ili je dradzik
=\_1921_/=
Izvukose se Knicksi
- invincible1921
- Kontakt:
kao sto rekoh ne mogu sunsi sa 2.5 igraca.Stigao umor dragica promasio 3 polaganaj u produzetku,sunsi sut iz igre 0/7,mada dosta losa tekma od strane knicksa.alemsa je napisao/la:Izvukose se Knicksi
=\_1921_/=
- BranimirStulic
- Kontakt:
Fina tekma bi.. Mogli su ovo i ranije i mirnije završiti, al' onda vjerovatno Knicksi ne bi bili to što jesu.
Uhvatili su zalet totalno, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Melo opet sjajan, Felton ključnu tricu pogodi, al' nisu imali odgovor za Dragića i Barbosu ludog.
Sjajna tekma, sjajan Melo i samo tako nek' nastave.
Uhvatili su zalet totalno, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Melo opet sjajan, Felton ključnu tricu pogodi, al' nisu imali odgovor za Dragića i Barbosu ludog.
Sjajna tekma, sjajan Melo i samo tako nek' nastave.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Zaspah na poluvremenu, ali hajd pobjeda je pobjeda. Osmi smo, ako sutra pobjedimo idemo na sedmu poziciju 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Knicksi u odlicnoj seriji, gledao sam sinoc prvo poluvrijeme i zaspa
Smithko se malo popravio, ima jos problema u igri, i po meni previse izolacije kad je Melo u pitanju, ma da to sinoci razumijem jer je u rosteru bilo svega 8-9 igraca 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Još da može igrati ovih 36 minuta bilo bi ekstra. Mogao bi on igrati oko 25-30 bez back-to-back utakmica vjerovatno, ali očigledno neće da rizikuju.Tommy Beer @TommyBeer 53s
Amar’e Stoudemire is averaging 20.8 points and 9.4 rebounds per-36 minutes over NY’s last 10 games
http://www.nba.com/video/channels/nba_t ... nicks.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- invincible1921
- Kontakt:
sta je sa ovim mikievim fazonom na VLC,meni nema liste tekmi jel to puko kvar

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
http://assets.nydailynews.com/polopoly_ ... arrell.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
igracina
igracina
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
ne ockujem ovdje pobjedu jer vrijeme je da kiksamo,a i zbog nekog razloga koliko sam upratio radi kladionice u svim amerkicm sportovnima ove srednje ekipe koje nisu bas najveca klasa lige u tom sportu nakon 5pobjeda u 99% slucajva gube 6 utakmicu 
=\_1921_/=