i mene svakim novim clankom sve vise iznenadjuje, jos kad proguglas, zapitas se malo...legenda reala je napisao/la:al je i ovaj Ogi debil teškiCartman je napisao/la:Dobro, jest klempav ovaj Nadj.![]()
Igrač br. 6
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Njegova "najjača" izjava :
Ovu informaciju je za naš portal potvrdio i sam Vranješ, koji je u razgovoru za SportSport.ba kratko rekao:
"Da, imate dobre informacije. Za sada ne bih ništa više o tome, vidjećemo šta će biti",
Naravno radi se o Man Utd.
Ovu informaciju je za naš portal potvrdio i sam Vranješ, koji je u razgovoru za SportSport.ba kratko rekao:
"Da, imate dobre informacije. Za sada ne bih ništa više o tome, vidjećemo šta će biti",
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije imao srece, Ferguson je jos tada bio manager. Da je ovaj trenutni strucnjak mozda bi i zaigrao za United.Saurman je napisao/la:Njegova "najjača" izjava :
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vranjes kad bi potpisao za Manchester United, ja bi licno otisao na pijacu, kupio kopacke zatim nasao managera i cekao transfer u Chelsea. Eto toliko o tome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Znaci Ognjen je nas zmaj i naravno da ga trebamo podrzati u teskoj situaciju, isto kao sve ostale nase reprezentativce, ali to su neke stvari koje nam trebaju da daju do znanja da mi nismo tolika sila kao sto mislimo i da neki igraci nisu tako dobri kao sto ih mi vidimo..Eto znaci i Vranjes ne moze da nadje kako treba klub, tako isto Pandza mjesecima trazio angazman, Ibricica sutali tamo ovamo..da ne kazem koliko ih ima sto kao imaju klubove a daleko su od igranja, a kamoli od prve postave (poznati Rahimic, Zahirovic)..imamo mi tu dosta za poraditi, ustvari to je Susicev zadatak..ja da se pitam, naravno da mi takvi prosjecni ili ispodprosjecni igraci, koji nemaju mjesta u svojoj prosjecnoj ili ispodprosjecnoj ekipi nebi bili na spisku, nego bi zvao druge igrace koji makar igraju redovno u svojim prosjecnim klubovimaGoalgetter je napisao/la:3 mjeseca otkako se oporavio, a on i dalje nema kluba. Fino.
Eto Fergy nije imao bubica gorih od OgnjenaCartman je napisao/la:Nije imao srece, Ferguson je jos tada bio manager. Da je ovaj trenutni strucnjak mozda bi i zaigrao za United.Saurman je napisao/la:Njegova "najjača" izjava :
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li granica kada biro vise ne placa? Koliko fore ima jos doticni gospodin? Treba li prebaciti kakav novac na neki konto da moze dalje pisati po Facebook-u? Ne bi zelio da mu ukinu internet.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
vidjet ćemoSaurman je napisao/la:Njegova "najjača" izjava :
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako Ogi fakat ode u ManU ovu temu treba izbrisati i napraviti novu. Previse se smrada sakupilo sa komentarima.
Dado je napisao/la:Ako Ogi fakat ode u ManU ovu temu treba izbrisati i napraviti novu. Previse se smrada sakupilo sa komentarima.
Ako ode treba ukinuti internetAko Ogi fakat ode u ManU ovu temu treba izbrisati i napraviti novu. Previse se smrada sakupilo sa komentarima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas bi trebao potpisati za Zvezdu. Ipak je Zvezda bila odlucnija od Manchester Uniteda i ponudila Ogiju bolje uslove.
Ostavite na stranu njegove izjave u javnosti, privatni život & ostalo koje se ne tiče zelenog terena.
Imao je dobrih i loših partija u reprezentaciji, to svi znamo, bio je tu, dio je generacije koja je otišla na SP, nije bio statista, nije bio igrač koji je igrao samo kada nije bilo igrača koji igra njegovu poziciju.
To se treba cijeniti. Kako bilo, Ogi sretno !
Imao je dobrih i loših partija u reprezentaciji, to svi znamo, bio je tu, dio je generacije koja je otišla na SP, nije bio statista, nije bio igrač koji je igrao samo kada nije bilo igrača koji igra njegovu poziciju.
To se treba cijeniti. Kako bilo, Ogi sretno !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Fol ponude iz Francuske i Njemacke su tu
Pa da ga ej trazio neki tim iz pomenutih liga davnih dana bi presao sto bi odugovlacio, jel ceka ponudu nekog tima koji igra LŠ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Cautinho
- Kontakt:
Neka njega,neka igra,Crvena Zvezda nije dno klub.Mislim da je možda za stepenicu niže od njegove trenutne kvalitete,ali igranje u Ruskoj drugoj ligi,ozljeda koja je dugo trajala...
Bilo kako bilo,neka mu je sretno,pratit ćemo ga i tamo,a ako se dobro pokaže bolja liga i klub su neminovnost,možda čak i na ljeto.
Bilo kako bilo,neka mu je sretno,pratit ćemo ga i tamo,a ako se dobro pokaže bolja liga i klub su neminovnost,možda čak i na ljeto.
Keep walking.
C.Zvezda je pokvarila posao Man Utd,već na ljeto će mnogi klubovi stajati u redu za Ogijev potpis.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Komentar sa monda.
Ovog ubaciti na derbiju da pojede, izore i teren i loptu i pustiti ga na Nadja posle utakmice da vecera momak![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
neroazzuro
- Kontakt:
...a toliko sam nada polagao u njega 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Slobodan igrac mlad imao je i inostrane klubove odduše ruske ali imao je angazman vani sigurno se culo za njega plus reprezentativac i nista e jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.