Stvarno nisam shvatio kao repliku, i napisao sam u jednom djelu da sam uvijek zelio to napisati jer se stvarno pretjeruje s tim losim pojimanjem sjevera, kao legla pljuvaca i psovaca. Kada sam vec pisao osjetio sam da moram i to "objasniti"
Shvatio sam jako dobro o cemu ti pises i vjerovatno si upravu. Zeljo kao Zeljo uvijek treba teziti ka tituli, to je jednostavno tako. Ime kluba i tradicija sama od sebe namece taj pritisak.
Pisao sam prije da smo izgubili jedan ciklus zbog loseg administrativnog djela kluba. Amar i igraci su redali uspjehe i trofeje, ali uprava ih nije pratila, uslijedila je smjena generacija, a mi smo ostali "finansijski sakati." Otisli su nam ponajbolji igraci, mora se sada sve ponovo. Druga ekipa, drugi trener, sve drugacije i ja mislim da je ispravno sto se pritisak sklonio s ove sasvim nove ekipe. Nekako su ovi momci pokazali da mogu i prvi su, sada se samo mozemo nadati da ce uprava uraditi svoj dio posla, i da konacno napravimo taj krupan korak ka stabilizaciji u svakom smislu.
Znam da sve ovo nekog "obicnog" simpatizere kluba ne bi trebalo uopste zanimati, njih zanimaju rezultati. Slozio bih se za ovo krpljenje, i primjetio sam da ti evo vec dvije-tri godine pises o tome, a mi se i dalje krpimo. Sreca pa imamo Stanica, bukvalno nam je pola ekipe, jos sada i igra odlicno. Moramo svi svhatiti da su momci dali sve od sebe i donjeli nam mnoge trofeje, i ovi sada daju sve od sebe i prvi su, a klub im nije osigurao normalne uvijete za rad. Tako da bih ja, nraravno samo u svoje ime govorim, oprostio i 4. ili 5. mjesto na kraju sezone. Moramo rizikovati, moramo napraviti nekog igraca od ovih mladica da bi ga prodali.
Opet ja tebi repliciram, ali ne jer se ne slazem, samo jer mi je drago da procitam tvoje misljenje. Nekako te tjeram da pises da se ima sta citati osim ovih padobranaca sa svih strana.