Ne volim Messija i mislim da ne treba dobiti nagradu ove godine,ali bas zbog ovog kukanja od strane Ronalda i Ribery-ja,volio bi' da on opet pokupi ovu nagradu a da u trenutku proglasenja kamere u stilu indijskih serija maksimalno isprate reakcije dvojice navedenih...Greivis je napisao/la:Sta ovaj Ribery vise kuka po medijima. Zar mu je toliko stalo?
Dajte mu, sevap je.
Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Zlatna lopta 2013
- anelbavarac
- Kontakt:

Sta ce mu zlatna lopta
Dominacija je neminovnost!
aj nađi gdje to ronaldo plakao, sigurno mu puno znaci ova nagrada ali ne znam da je po medijima davao izjave kako treba dobiti nagradu, kako je uzeo vitrinu gdje ce ostaviti nagradu, druga stvar je sto ga je blatter javno sramotio pa mu se kasnije ulizivao, ne vidim tu nikakvo kukanje, uglavnom jedino nezasluzeno ce biti da messi osvoji
De ba uozbilji se brate.geoxx je napisao/la:Brate opra ti sa Messijem. Niko ni ne porice da je covjek najbolji svih vremena.
Cuj sveta cetvorka.let3 je napisao/la: [youtube][/youtube]
ma jarane, ovo je sveta četvorkanajvecih majstora fudbala... a Messi i tu odskace
![]()
Zasto me ne cudi sto su sva 4 igrala/igraju u Barci.Npr. Zidane je bolji i veci igrac i od Ronalda i od Ronaldinha. Ova dva su ispred.
Ono što su Dinho i Ronaldo radili sa loptom na terenu, Zidane nije mogao ni sa svojom djecom na playstationu.
Mi ne pricamo ovdje o trofejima, nije to bila poenta ovog klipa, to razdvoji....jer shodno takvoj logici razmišljanja su i Navas ili Cazorla veci igraci od Messija ili CR7, što je apsurd složit ces se
Zidane je najbolji veznjak svih vremena i mozda najveci tehnicar ikad , meni licno najelegantniji igrac kojeg sam gledao. Ako pricamo o najvecim igracima ikad tu je onda Zidane sigurno ispred Ronaldinha. Koliko je Ronaldinho sezona odigrao na top levelu , dok ga zene i alkohol il' ko zna sta vec , nisu unazadili? Oko Ronalda je opet stvar licnog ukusa, ja bi uvijek odabrao Zidanea.
A to da Zidane te stvari nije mogao ni na igrici je gluposti , yebote uozbilji se ne pricamo o Fellainiju pobogu.
A to da Zidane te stvari nije mogao ni na igrici je gluposti , yebote uozbilji se ne pricamo o Fellainiju pobogu.
Bilo bi preglupo da pobijam ove tvoje tvrdnje koje su zapravo opšte-poznate cinjenice.geoxx je napisao/la:Zidane je najbolji veznjak svih vremena i mozda najveci tehnicar ikad , meni licno najelegantniji igrac kojeg sam gledao. Ako pricamo o najvecim igracima ikad tu je onda Zidane sigurno ispred Ronaldinha. Koliko je Ronaldinho sezona odigrao na top levelu , dok ga zene i alkohol il' ko zna sta vec , nisu unazadili? Oko Ronalda je opet stvar licnog ukusa, ja bi uvijek odabrao Zidanea.
Nisam lud da osporavam jednog Zidana, ali izgleda da nisi ti shvatio poentu onog klipa i posta
Mandrakče ne možeš poredit Messijevo umijeće s Ronaldinhovim i Debelim.Maradonu nisam gledao pa ne znam,al ova dvojica su za njega ono što je Balić za Karabatića naprimjer.Iako je on uspješniji od njih i vjerovatno ima veću ulogu u historiji fudbala,ali elegancija,ponašanje na terenu(Ronaldinho mi nikad nije bio antipatičan iako nas je redovno bušio),talenat,tehnika etc. su daleko na njihovoj strani.
Iniesta je dosta bolji tehničar od Messija,ali ni on se ne može porediti s njima.Ne vjerujem da ćemo ikada vidjeti talentovanije fudbalere,koji su rođeni samo za to da se igraju s loptom.
Iniesta je dosta bolji tehničar od Messija,ali ni on se ne može porediti s njima.Ne vjerujem da ćemo ikada vidjeti talentovanije fudbalere,koji su rođeni samo za to da se igraju s loptom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Mandrakče ne možeš poredit Messijevo umijeće s Ronaldinhovim i Debelim.Maradonu nisam gledao pa ne znam,al ova dvojica su za njega ono što je Balić za Karabatića naprimjer.Iako je on uspješniji od njih i vjerovatno ima veću ulogu u historiji fudbala,ali elegancija,ponašanje na terenu(Ronaldinho mi nikad nije bio antipatičan iako nas je redovno bušio),talenat,tehnika etc. su daleko na njihovoj strani.
Messi je bolji tehnicar od navedenih, njemu se lopta doslovno zalijepu za nogu.
Samo Maradona je mogao tako verglati loptu i donekle debeli Ronaldo.
Kakvo ba kukanje ?adnan24 je napisao/la:Ne volim Messija i mislim da ne treba dobiti nagradu ove godine,ali bas zbog ovog kukanja od strane Ronalda i Ribery-ja,volio bi' da on opet pokupi ovu nagradu a da u trenutku proglasenja kamere u stilu indijskih serija maksimalno isprate reakcije dvojice navedenih...Greivis je napisao/la:Sta ovaj Ribery vise kuka po medijima. Zar mu je toliko stalo?
Dajte mu, sevap je.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Biti bolji od Ronalda, a on to nije bio ni prosle god., a pogotovo ne prije toga... A nesto ne vjerujem ni da ce je dobiti i u buducnosti pored Rone i Argentinca...Saurman je napisao/la:Kakvo ba kukanje ?adnan24 je napisao/la:Ne volim Messija i mislim da ne treba dobiti nagradu ove godine,ali bas zbog ovog kukanja od strane Ronalda i Ribery-ja,volio bi' da on opet pokupi ovu nagradu a da u trenutku proglasenja kamere u stilu indijskih serija maksimalno isprate reakcije dvojice navedenih...Greivis je napisao/la:Sta ovaj Ribery vise kuka po medijima. Zar mu je toliko stalo?
Dajte mu, sevap je.Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Možeš napisati da je Messi najveći ikad o tome se da raspravljat.Sgurno je u top 3.
Ali ne možeš zdrave pameti napisati da je talentovaniji i bolji tehničar od ovog.
[youtube][/youtube]
Ali ne možeš zdrave pameti napisati da je talentovaniji i bolji tehničar od ovog.
[youtube][/youtube]
Don Andres je za mene najveci tehnicar na planeti ovog trenutka, ma koliko Messi izgledao dobro. Jednostavno ima ono nesto kao i Dinho
.
RIP CITY!
U čemu, možda broju golova.?MrMuscle je napisao/la: Biti bolji od Ronalda, a on to nije bio ni prosle god., a pogotovo ne prije toga... A nesto ne vjerujem ni da ce je dobiti i u buducnosti pored Rone i Argentinca...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dao je 100 istih izjava zadnja 3 mjeseca...ako je toliko dobar ljudi ce to prepoznati i glasati za njega.Isto vazi i za ostale igrace...nema potrebe da sam sebe favorizuje i casti komplimentima jer si samo cini medvjedju uslugu.Saurman je napisao/la: Kakvo ba kukanje ?Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
Ne znam sta je on mogao uraditi vise,ali ne znam ni sta su vise mogli uraditi Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,pa cak i jedan Robben koji po meni nije uopste daleko iza Ribery-ja.
+1Lillard0 je napisao/la:Don Andres je za mene najveci tehnicar na planeti ovog trenutka, ma koliko Messi izgledao dobro. Jednostavno ima ono nesto kao i Dinho.
Ribery mu je najbliži što se tiče toga.
Meni je isti ako ne i bolji. Samo sto njega vecina ne voli i misli da je sebican, ovo, ono, ali Bayern bez nejga ne bi osvojio LP. Ma ni blizu...adnan24 je napisao/la:Ne znam sta je on mogao uraditi vise,ali ne znam ni sta su vise mogli uraditi Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,pa cak i jedan Robben koji po meni nije uopste daleko iza Ribery-ja.Saurman je napisao/la: Kakvo ba kukanje ?Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
RIP CITY!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ja bi kao i mnogi ovdje najvise volio da zlatan dobije zlatnu.....al izgleda lose mu stoje sanse za to 
to su jarane drblinzi onako više za raju i podizanje publike na nogeKawhi je napisao/la:Možeš napisati da je Messi najveći ikad o tome se da raspravljat.Sgurno je u top 3.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kao što rekoh lopta uvijek zalijepljena za nogu, uvijek pod kontrolom i to u punoj brzini prema golu
- IlPrincipe
- Kontakt:
u koliko sati i na kom tv kanalu se moze gledati dodjela zlatne lopte ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Razlika je u lucidnostilet3 je napisao/la: kao što rekoh lopta uvijek zalijepljena za nogu, uvijek pod kontrolom i to u punoj brzini prema goluizvini, to nije mogao ni velemajstor kakav je sigurno bio Ronaldino.
Ma Ronaldo uzima.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja bi kao i mnogi ovdje najvise volio da zlatan dobije zlatnu.....al izgleda lose mu stoje sanse za to
Inače ako iko osim njega zaslužuje onda je to Ibra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.