Zlatna lopta 2013

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko osvaja zlatnu loptu?

1. Ribery
37
26%
2. Ronaldo
74
51%
3. Messi
16
11%
4. Ibrahimović
7
5%
5. Neko peti
10
7%

Ukupno glasova: 144

adnan24
Kontakt:

Re: Zlatna lopta 2013

Post Postao/la adnan24 » 13 jan 2014, 14:48

Greivis je napisao/la:Sta ovaj Ribery vise kuka po medijima. Zar mu je toliko stalo?
Dajte mu, sevap je.
Ne volim Messija i mislim da ne treba dobiti nagradu ove godine,ali bas zbog ovog kukanja od strane Ronalda i Ribery-ja,volio bi' da on opet pokupi ovu nagradu a da u trenutku proglasenja kamere u stilu indijskih serija maksimalno isprate reakcije dvojice navedenih...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 14:51

slika

Sta ce mu zlatna lopta 8-)

Dominacija je neminovnost!

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 13 jan 2014, 14:53

aj nađi gdje to ronaldo plakao, sigurno mu puno znaci ova nagrada ali ne znam da je po medijima davao izjave kako treba dobiti nagradu, kako je uzeo vitrinu gdje ce ostaviti nagradu, druga stvar je sto ga je blatter javno sramotio pa mu se kasnije ulizivao, ne vidim tu nikakvo kukanje, uglavnom jedino nezasluzeno ce biti da messi osvoji

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jan 2014, 15:14

geoxx je napisao/la:Brate opra ti sa Messijem. Niko ni ne porice da je covjek najbolji svih vremena.
let3 je napisao/la: [youtube][/youtube]

ma jarane, ovo je sveta četvorka :mrgreen: najvecih majstora fudbala... a Messi i tu odskace 8-)
Cuj sveta cetvorka. :lol:
Zasto me ne cudi sto su sva 4 igrala/igraju u Barci. :P Npr. Zidane je bolji i veci igrac i od Ronalda i od Ronaldinha. Ova dva su ispred.
De ba uozbilji se brate.
Ono što su Dinho i Ronaldo radili sa loptom na terenu, Zidane nije mogao ni sa svojom djecom na playstationu.
Mi ne pricamo ovdje o trofejima, nije to bila poenta ovog klipa, to razdvoji....jer shodno takvoj logici razmišljanja su i Navas ili Cazorla veci igraci od Messija ili CR7, što je apsurd složit ces se ;)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 jan 2014, 15:22

Zidane je najbolji veznjak svih vremena i mozda najveci tehnicar ikad , meni licno najelegantniji igrac kojeg sam gledao. Ako pricamo o najvecim igracima ikad tu je onda Zidane sigurno ispred Ronaldinha. Koliko je Ronaldinho sezona odigrao na top levelu , dok ga zene i alkohol il' ko zna sta vec , nisu unazadili? Oko Ronalda je opet stvar licnog ukusa, ja bi uvijek odabrao Zidanea.
A to da Zidane te stvari nije mogao ni na igrici je gluposti , yebote uozbilji se ne pricamo o Fellainiju pobogu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jan 2014, 15:24

geoxx je napisao/la:Zidane je najbolji veznjak svih vremena i mozda najveci tehnicar ikad , meni licno najelegantniji igrac kojeg sam gledao. Ako pricamo o najvecim igracima ikad tu je onda Zidane sigurno ispred Ronaldinha. Koliko je Ronaldinho sezona odigrao na top levelu , dok ga zene i alkohol il' ko zna sta vec , nisu unazadili? Oko Ronalda je opet stvar licnog ukusa, ja bi uvijek odabrao Zidanea.
A to da Zidane te stvari nije mogao ni na igrici je gluposti , yebote uozbilji se ne pricamo o Fellainiju pobogu.
Bilo bi preglupo da pobijam ove tvoje tvrdnje koje su zapravo opšte-poznate cinjenice.
Nisam lud da osporavam jednog Zidana, ali izgleda da nisi ti shvatio poentu onog klipa i posta ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jan 2014, 15:42

Mandrakče ne možeš poredit Messijevo umijeće s Ronaldinhovim i Debelim.Maradonu nisam gledao pa ne znam,al ova dvojica su za njega ono što je Balić za Karabatića naprimjer.Iako je on uspješniji od njih i vjerovatno ima veću ulogu u historiji fudbala,ali elegancija,ponašanje na terenu(Ronaldinho mi nikad nije bio antipatičan iako nas je redovno bušio),talenat,tehnika etc. su daleko na njihovoj strani.
Iniesta je dosta bolji tehničar od Messija,ali ni on se ne može porediti s njima.Ne vjerujem da ćemo ikada vidjeti talentovanije fudbalere,koji su rođeni samo za to da se igraju s loptom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jan 2014, 15:47

Kawhi je napisao/la:Mandrakče ne možeš poredit Messijevo umijeće s Ronaldinhovim i Debelim.Maradonu nisam gledao pa ne znam,al ova dvojica su za njega ono što je Balić za Karabatića naprimjer.Iako je on uspješniji od njih i vjerovatno ima veću ulogu u historiji fudbala,ali elegancija,ponašanje na terenu(Ronaldinho mi nikad nije bio antipatičan iako nas je redovno bušio),talenat,tehnika etc. su daleko na njihovoj strani.
Iniesta je dosta bolji tehničar od Messija,ali ni on se ne može porediti s njima.Ne vjerujem da ćemo ikada vidjeti talentovanije fudbalere,koji su rođeni samo za to da se igraju s loptom.
:shock: a jbt nevjerovatno šta si napisao :o :o
Messi je bolji tehnicar od navedenih, njemu se lopta doslovno zalijepu za nogu.
Samo Maradona je mogao tako verglati loptu i donekle debeli Ronaldo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 15:48

adnan24 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Sta ovaj Ribery vise kuka po medijima. Zar mu je toliko stalo?
Dajte mu, sevap je.
Ne volim Messija i mislim da ne treba dobiti nagradu ove godine,ali bas zbog ovog kukanja od strane Ronalda i Ribery-ja,volio bi' da on opet pokupi ovu nagradu a da u trenutku proglasenja kamere u stilu indijskih serija maksimalno isprate reakcije dvojice navedenih...
Kakvo ba kukanje ? :? Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 13 jan 2014, 15:52

Saurman je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
Dajte mu, sevap je.
Kakvo ba kukanje ? :? Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
Biti bolji od Ronalda, a on to nije bio ni prosle god., a pogotovo ne prije toga... A nesto ne vjerujem ni da ce je dobiti i u buducnosti pored Rone i Argentinca...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jan 2014, 15:54

Možeš napisati da je Messi najveći ikad o tome se da raspravljat.Sgurno je u top 3.
Ali ne možeš zdrave pameti napisati da je talentovaniji i bolji tehničar od ovog.
[youtube][/youtube]

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 13 jan 2014, 15:55

Don Andres je za mene najveci tehnicar na planeti ovog trenutka, ma koliko Messi izgledao dobro. Jednostavno ima ono nesto kao i Dinho :) .
RIP CITY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 15:56

MrMuscle je napisao/la: Biti bolji od Ronalda, a on to nije bio ni prosle god., a pogotovo ne prije toga... A nesto ne vjerujem ni da ce je dobiti i u buducnosti pored Rone i Argentinca...
U čemu, možda broju golova.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jan 2014, 15:58

Saurman je napisao/la: Kakvo ba kukanje ? :? Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
Dao je 100 istih izjava zadnja 3 mjeseca...ako je toliko dobar ljudi ce to prepoznati i glasati za njega.Isto vazi i za ostale igrace...nema potrebe da sam sebe favorizuje i casti komplimentima jer si samo cini medvjedju uslugu.

Ne znam sta je on mogao uraditi vise,ali ne znam ni sta su vise mogli uraditi Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,pa cak i jedan Robben koji po meni nije uopste daleko iza Ribery-ja.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jan 2014, 15:59

Lillard0 je napisao/la:Don Andres je za mene najveci tehnicar na planeti ovog trenutka, ma koliko Messi izgledao dobro. Jednostavno ima ono nesto kao i Dinho :) .
+1
Ribery mu je najbliži što se tiče toga.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 13 jan 2014, 16:00

adnan24 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kakvo ba kukanje ? :? Čovjek lijepo kaže da je prošle godine odigrao najbolju sezonu u životu bio ključni igrač Bayerna osvojio sve trofeje, ne znam šta je više potrebno uraditi za ZL.
Ne znam sta je on mogao uraditi vise,ali ne znam ni sta su vise mogli uraditi Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,pa cak i jedan Robben koji po meni nije uopste daleko iza Ribery-ja.
Meni je isti ako ne i bolji. Samo sto njega vecina ne voli i misli da je sebican, ovo, ono, ali Bayern bez nejga ne bi osvojio LP. Ma ni blizu...
RIP CITY!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 jan 2014, 16:00

ja bi kao i mnogi ovdje najvise volio da zlatan dobije zlatnu.....al izgleda lose mu stoje sanse za to :(

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jan 2014, 16:00

Kawhi je napisao/la:Možeš napisati da je Messi najveći ikad o tome se da raspravljat.Sgurno je u top 3.
Ali ne možeš zdrave pameti napisati da je talentovaniji i bolji tehničar od ovog.
[youtube][/youtube]
to su jarane drblinzi onako više za raju i podizanje publike na noge :mrgreen: da se tako izrazim....a ovo su ozbiljni driblinzi koji su po pravilu gotovo uvijek prijetnja za gol protivnika

[youtube][/youtube]

kao što rekoh lopta uvijek zalijepljena za nogu, uvijek pod kontrolom i to u punoj brzini prema golu :o izvini, to nije mogao raditi ni takav velemajstor kakav je sigurno bio Ronaldino.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jan 2014, 16:03

u koliko sati i na kom tv kanalu se moze gledati dodjela zlatne lopte ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jan 2014, 16:03

let3 je napisao/la: kao što rekoh lopta uvijek zalijepljena za nogu, uvijek pod kontrolom i to u punoj brzini prema golu :o izvini, to nije mogao ni velemajstor kakav je sigurno bio Ronaldino.
Razlika je u lucidnosti :D Al hajd da se složimo da se ne slažemo :mrgreen:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja bi kao i mnogi ovdje najvise volio da zlatan dobije zlatnu.....al izgleda lose mu stoje sanse za to :(
Ma Ronaldo uzima.
Inače ako iko osim njega zaslužuje onda je to Ibra.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []