VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.
Znaci, na ljeto ili vec sad pokusati dovesti Holtby ili Lestiennea. Dovesti vrhunskog napadaca, desnog beka i jos jednog kvalitetnog stopera u ljetnom roku.
Lestienne, Dzeko, Jung i Ginter. Ovo bi bila fantasticna kupovina.
Znaci, na ljeto ili vec sad pokusati dovesti Holtby ili Lestiennea. Dovesti vrhunskog napadaca, desnog beka i jos jednog kvalitetnog stopera u ljetnom roku.
Lestienne, Dzeko, Jung i Ginter. Ovo bi bila fantasticna kupovina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Prema pisanju Bilda odšteta je 20 mil što je neka i realna cijena.FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda odšteta je 20 mil što je neka i realna cijena.FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura.
Jasta nego realna cijena za lika koji nije odigrao ni cijele 3 takmicarske tekme u posljednjih pola godineU Chelsea se vratio početkom sezone i debitovao je protiv Hulla u prvoj utakmici sezone, ali je od tada na terenu bio samo dva puta.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne znam fakat sta je smjesno. Pratim njihov forum i vecina bi boljela da se Dzeko vrati. A nije ti bilo smjesno kad ste ga popusili 2 :1Prle je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.![]()
![]()
Znas li sta je jos smjesno? Sto su oni doveli De Bruynea, a vi niste mogli. Mogao bih cijeli da o tome sta je zaista smjesno kolega Prle
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reklo bi se da su se zuti malo uprpili, jer im je jasno da bi Wolfsburg uskoro mogao postati drugi najbolji Njemacki klub i tako uzeti to njihovo mjesto.
Nije ni cudo sto toliko negoduju oko novih pojacanja Vukova i sto se toliko podsmijavaju njihovoj rastrosenosti.
Skoro svaka ekipa bi zeljela jednog De Bruynea u ekipi, mladog igraca koji bi uskoro mogao postati prava zvijezda a Wolfsburg ce imati tu cast da za njih igra jedan takav igrac.
Takodjer je i Holtby u opticaju dok je odlazak Diega sve izvjesniji iako bi im on mogao poprilicno puno pomoci u buducnosti ali se vjerovatno zeli osloboditi mjesto za jos jednog novog igraca sa manjim primanjima.
Skoro svaka ekipa bi zeljela jednog De Bruynea u ekipi, mladog igraca koji bi uskoro mogao postati prava zvijezda a Wolfsburg ce imati tu cast da za njih igra jedan takav igrac.
Takodjer je i Holtby u opticaju dok je odlazak Diega sve izvjesniji iako bi im on mogao poprilicno puno pomoci u buducnosti ali se vjerovatno zeli osloboditi mjesto za jos jednog novog igraca sa manjim primanjima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili" 
@Ribery
BvB ga nije ni trazio u ovom prelaznom roku a na proslom nije dosao iskljucivo zbog Mourinha.S druge strane to sto ce Wolfsburg i dovesti igraca kojeg BvB ne moze nije smijesno nego zalosno,i to ne samo za navijace Borusije.
@Ribery
BvB ga nije ni trazio u ovom prelaznom roku a na proslom nije dosao iskljucivo zbog Mourinha.S druge strane to sto ce Wolfsburg i dovesti igraca kojeg BvB ne moze nije smijesno nego zalosno,i to ne samo za navijace Borusije.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 14 jan 2014, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.
a sta on ima da razmislja o navijačima wolfsburga
molim lijepo to se zove podcjenjivanje ekipe žargonski rečeno šprdanje sa ekipom a na to bi trebali reagovati moderatori
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam gdje je svrha smijanja kad ljudi imaju svoje navijace, kakve takve, ali ih imaju. Nisu umjetni klub koji je nastao do prije nekoliko godina.adnan24 je napisao/la:Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili"
A jelde da vas je strah?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Aha, moj je babo jaci od tvogFRANK RIBERY je napisao/la:Ne znam fakat sta je smjesno. Pratim njihov forum i vecina bi boljela da se Dzeko vrati. A nije ti bilo smjesno kad ste ga popusili 2 :1
Znas li sta je jos smjesno? Sto su oni doveli De Bruynea, a vi niste mogli. Mogao bih cijeli da o tome sta je zaista smjesno kolega Prle
To su ti argumenti, mada ti je ovo najjace: niste se smijali kad ste izgubili 2-1. O Boze dragi...
Naravno da nas je strah!Omerbavarac je napisao/la:Ne znam gdje je svrha smijanja kad ljudi imaju svoje navijace, kakve takve, ali ih imaju. Nisu umjetni klub koji je nastao do prije nekoliko godina.adnan24 je napisao/la:Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili"
A jelde da vas je strah?
Vi yayari mislite da se citav svijet vrti oko vas, sta god napises eto vas da ispravljate krivu Drinu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: Naravno da nas je strah!
Ja kao i svaki drugi forumas imam pravo pisati gdje hocu i sta hocu sve dok moji postovi ne prelaze granice dozvoljenog.Vi yayari mislite da se citav svijet vrti oko vas, sta god napises eto vas da ispravljate krivu Drinu
Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.kraljttbvb je napisao/la:Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda odšteta je 20 mil što je neka i realna cijena.FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura.Jasta nego realna cijena za lika koji nije odigrao ni cijele 3 takmicarske tekme u posljednjih pola godineU Chelsea se vratio početkom sezone i debitovao je protiv Hulla u prvoj utakmici sezone, ali je od tada na terenu bio samo dva puta.
Dobar transfer.
To što ga BVB nije doveo je isključivo zbog toga što ga Mou nije pustio, a u međuvremenu smo doveli Mikija tako da je De Bruyne pao u zaborav.
Izgleda je i Inler na njihovom radaru
Istina da je imaju para za bacanje, pa kad je Magath mogao trošit mogu vala i Allofs i Hecking i sigurno će to bolje radit nego Qualix.
To što ga BVB nije doveo je isključivo zbog toga što ga Mou nije pustio, a u međuvremenu smo doveli Mikija tako da je De Bruyne pao u zaborav.
Izgleda je i Inler na njihovom radaru
Istina da je imaju para za bacanje, pa kad je Magath mogao trošit mogu vala i Allofs i Hecking i sigurno će to bolje radit nego Qualix.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ironija topeOmerbavarac je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la: Naravno da nas je strah!![]()
Ne branim ja tebi da pises, samo bi bilo lijepo da ne pisete budalastine.Ja kao i svaki drugi forumas imam pravo pisati gdje hocu i sta hocu sve dok moji postovi ne prelaze granice dozvoljenog.
Eto sad ni Wolfsburg nije umjetni klub, a da im Golfove pare uskratis i dadnes im da samo od prodaje ulaznica zive, pocrkali bi od gladi
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam prokomentarisao da je puno 20 miliona za lika koji vecinu vremena provodi na klupi. BVB je nudila 10-12, sto je realna cijena za njega, kako kazu ovi sto su ga cesce gledaliSaurman je napisao/la:Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.
Trebaš imati na umu da je u Chelseau strašna konkurencija,znamo kakve je igre pružao u Werderu i reprezentaciji Belgije.Njegova tržišna vrijednost je 17 mil,et' vukovi su podigli za 3 mil.kraljttbvb je napisao/la:Ja sam prokomentarisao da je puno 20 miliona za lika koji vecinu vremena provodi na klupi. BVB je nudila 10-12, sto je realna cijena za njega, kako kazu ovi sto su ga cesce gledaliSaurman je napisao/la:Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
How yes no. Plaćenička momčad ala Zenit.Omerbavarac je napisao/la:Reklo bi se da su se zuti malo uprpili, jer im je jasno da bi Wolfsburg uskoro mogao postati drugi najbolji Njemacki klub i tako uzeti to njihovo mjesto.Nije ni cudo sto toliko negoduju oko novih pojacanja Vukova i sto se toliko podsmijavaju njihovoj rastrosenosti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bih rekao da u danasnjem Svijetu nogometa nema tima za kojeg se ne moze reci da je placenicki, osim ako se ne radi o nekim nizerazrednim klubovima koji nemaju za hljeb a kamoli za nesto vise.Blaszczykowski je napisao/la: How yes no. Plaćenička momčad ala Zenit.
Nogomet je prerastao ono sto ga je prije cinilo zanimljivim a to je ljubav, danas je samo ekonomska racunica bitna i koliko imas miliona na racunu.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Istina je to, ali jedan Hulk ne bi recimo u Realu bio mlohav i bezvoljan kao u Zenitu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Dortmund ga je izduvao letos zato sto je tada Murinjo racunao na njega, na pocetku sezona je imao status startera i igrao je pre Mate i Surlea.Ali sve se menja sa dolaskom Vilijana, a izgubio je ubrzo poziciju od Surlea i bilo je samo pitanje vremena kada ce on biti tek sesta opcija posto bi bili nezamislivo da dobija vise minuta od Mate koji je u poslednje dve sezone bio najbolji igrac Celzija.Vilijan s obzirom za koliko je doveden se i ocekivalo se da ce igrati pre Belgijanca jer je jednostavno bolji igrac i tu nema zbora.Celzi dobro zna sa kakvim finansijama raspolaze Dortmund, a sa kakvim Volfzburg i zbog toga je Volfzburg maksimalno odrao.
Volfzburg moze biti drugi ako pronadju nekog vanserijskog trenera, sa Hekingom mogu da racunaju samo na trece mesto u najboljem slucaju.
Volfzburg moze biti drugi ako pronadju nekog vanserijskog trenera, sa Hekingom mogu da racunaju samo na trece mesto u najboljem slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.