VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jan 2014, 01:55

Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.

Znaci, na ljeto ili vec sad pokusati dovesti Holtby ili Lestiennea. Dovesti vrhunskog napadaca, desnog beka i jos jednog kvalitetnog stopera u ljetnom roku.

Lestienne, Dzeko, Jung i Ginter. Ovo bi bila fantasticna kupovina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 22:08

FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura.
Prema pisanju Bilda odšteta je 20 mil što je neka i realna cijena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 jan 2014, 01:28

Saurman je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura.
U Chelsea se vratio početkom sezone i debitovao je protiv Hulla u prvoj utakmici sezone, ali je od tada na terenu bio samo dva puta.
Jasta nego realna cijena za lika koji nije odigrao ni cijele 3 takmicarske tekme u posljednjih pola godine :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 14 jan 2014, 10:03

FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.
:lol: :lol: :lol:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 jan 2014, 12:58

Prle je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Prema WAZ-u De Bruyne je novi igrac Wolsburga. Oni spominju cijenu od 22 mil eura. Bild donosi text u kojem spominje da ce Wolfsburg nastaviti kupovati, te se na ljeto ocekuje bomba u napadu. Ja bi volio da to bude Dzeko kao pojacanje za Lp, a koliko je to realno , vidjet cemo. I navijaci Wolfsburga prizivaju njegov povratak.
:lol: :lol: :lol:
Ne znam fakat sta je smjesno. Pratim njihov forum i vecina bi boljela da se Dzeko vrati. A nije ti bilo smjesno kad ste ga popusili 2 :1 :-)
Znas li sta je jos smjesno? Sto su oni doveli De Bruynea, a vi niste mogli. Mogao bih cijeli da o tome sta je zaista smjesno kolega Prle :-)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 13:49

Reklo bi se da su se zuti malo uprpili, jer im je jasno da bi Wolfsburg uskoro mogao postati drugi najbolji Njemacki klub i tako uzeti to njihovo mjesto. :mrgreen: Nije ni cudo sto toliko negoduju oko novih pojacanja Vukova i sto se toliko podsmijavaju njihovoj rastrosenosti.
Skoro svaka ekipa bi zeljela jednog De Bruynea u ekipi, mladog igraca koji bi uskoro mogao postati prava zvijezda a Wolfsburg ce imati tu cast da za njih igra jedan takav igrac.

Takodjer je i Holtby u opticaju dok je odlazak Diega sve izvjesniji iako bi im on mogao poprilicno puno pomoci u buducnosti ali se vjerovatno zeli osloboditi mjesto za jos jednog novog igraca sa manjim primanjima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jan 2014, 14:05

Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili" :?

@Ribery

BvB ga nije ni trazio u ovom prelaznom roku a na proslom nije dosao iskljucivo zbog Mourinha.S druge strane to sto ce Wolfsburg i dovesti igraca kojeg BvB ne moze nije smijesno nego zalosno,i to ne samo za navijace Borusije.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 14 jan 2014, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 14 jan 2014, 14:09

a sta on ima da razmislja o navijačima wolfsburga :shock: molim lijepo to se zove podcjenjivanje ekipe žargonski rečeno šprdanje sa ekipom a na to bi trebali reagovati moderatori

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 14:11

adnan24 je napisao/la:Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili" :?
Ne znam gdje je svrha smijanja kad ljudi imaju svoje navijace, kakve takve, ali ih imaju. Nisu umjetni klub koji je nastao do prije nekoliko godina.

A jelde da vas je strah? :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 jan 2014, 14:27

FRANK RIBERY je napisao/la:Ne znam fakat sta je smjesno. Pratim njihov forum i vecina bi boljela da se Dzeko vrati. A nije ti bilo smjesno kad ste ga popusili 2 :1 :-)
Znas li sta je jos smjesno? Sto su oni doveli De Bruynea, a vi niste mogli. Mogao bih cijeli da o tome sta je zaista smjesno kolega Prle :-)
Aha, moj je babo jaci od tvog :mrgreen:
To su ti argumenti, mada ti je ovo najjace: niste se smijali kad ste izgubili 2-1. O Boze dragi... :cry:
Omerbavarac je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Momak se smije na ovo "navijaci Wolfsburga" cime vjerovatno hoce da ukaze na brojnost i kvalitet istih...to sto vi niste skontali ne znaci da su se "zuti uprpili" :?
Ne znam gdje je svrha smijanja kad ljudi imaju svoje navijace, kakve takve, ali ih imaju. Nisu umjetni klub koji je nastao do prije nekoliko godina.

A jelde da vas je strah? :mrgreen:
Naravno da nas je strah!

Vi yayari mislite da se citav svijet vrti oko vas, sta god napises eto vas da ispravljate krivu Drinu :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 14:32

kraljttbvb je napisao/la: Naravno da nas je strah!
8-)
Vi yayari mislite da se citav svijet vrti oko vas, sta god napises eto vas da ispravljate krivu Drinu
Ja kao i svaki drugi forumas imam pravo pisati gdje hocu i sta hocu sve dok moji postovi ne prelaze granice dozvoljenog.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2014, 14:35

kraljttbvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
U Chelsea se vratio početkom sezone i debitovao je protiv Hulla u prvoj utakmici sezone, ali je od tada na terenu bio samo dva puta.
Jasta nego realna cijena za lika koji nije odigrao ni cijele 3 takmicarske tekme u posljednjih pola godine :roll:
Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 14 jan 2014, 14:38

Dobar transfer. ;)

To što ga BVB nije doveo je isključivo zbog toga što ga Mou nije pustio, a u međuvremenu smo doveli Mikija tako da je De Bruyne pao u zaborav. ;)

Izgleda je i Inler na njihovom radaru :!:

Istina da je imaju para za bacanje, pa kad je Magath mogao trošit mogu vala i Allofs i Hecking i sigurno će to bolje radit nego Qualix. ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 jan 2014, 14:38

Omerbavarac je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Naravno da nas je strah!
8-)
Ironija tope :mrgreen:
Ja kao i svaki drugi forumas imam pravo pisati gdje hocu i sta hocu sve dok moji postovi ne prelaze granice dozvoljenog.
Ne branim ja tebi da pises, samo bi bilo lijepo da ne pisete budalastine. 8-)

Eto sad ni Wolfsburg nije umjetni klub, a da im Golfove pare uskratis i dadnes im da samo od prodaje ulaznica zive, pocrkali bi od gladi :D

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 jan 2014, 14:43

Saurman je napisao/la:Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.
Ja sam prokomentarisao da je puno 20 miliona za lika koji vecinu vremena provodi na klupi. BVB je nudila 10-12, sto je realna cijena za njega, kako kazu ovi sto su ga cesce gledali ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2014, 14:58

kraljttbvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dobro znaš da je mali izuzetan igrač i do jučer je bio tražena roba i u Dortmundu.
Ja sam prokomentarisao da je puno 20 miliona za lika koji vecinu vremena provodi na klupi. BVB je nudila 10-12, sto je realna cijena za njega, kako kazu ovi sto su ga cesce gledali ;)
Trebaš imati na umu da je u Chelseau strašna konkurencija,znamo kakve je igre pružao u Werderu i reprezentaciji Belgije.Njegova tržišna vrijednost je 17 mil,et' vukovi su podigli za 3 mil. :)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 14 jan 2014, 15:21

Omerbavarac je napisao/la:Reklo bi se da su se zuti malo uprpili, jer im je jasno da bi Wolfsburg uskoro mogao postati drugi najbolji Njemacki klub i tako uzeti to njihovo mjesto. :mrgreen: Nije ni cudo sto toliko negoduju oko novih pojacanja Vukova i sto se toliko podsmijavaju njihovoj rastrosenosti.
How yes no. Plaćenička momčad ala Zenit.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 15:48

Blaszczykowski je napisao/la: How yes no. Plaćenička momčad ala Zenit.
Ja bih rekao da u danasnjem Svijetu nogometa nema tima za kojeg se ne moze reci da je placenicki, osim ako se ne radi o nekim nizerazrednim klubovima koji nemaju za hljeb a kamoli za nesto vise.

Nogomet je prerastao ono sto ga je prije cinilo zanimljivim a to je ljubav, danas je samo ekonomska racunica bitna i koliko imas miliona na racunu.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 14 jan 2014, 16:00

Istina je to, ali jedan Hulk ne bi recimo u Realu bio mlohav i bezvoljan kao u Zenitu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 14 jan 2014, 17:59

Dortmund ga je izduvao letos zato sto je tada Murinjo racunao na njega, na pocetku sezona je imao status startera i igrao je pre Mate i Surlea.Ali sve se menja sa dolaskom Vilijana, a izgubio je ubrzo poziciju od Surlea i bilo je samo pitanje vremena kada ce on biti tek sesta opcija posto bi bili nezamislivo da dobija vise minuta od Mate koji je u poslednje dve sezone bio najbolji igrac Celzija.Vilijan s obzirom za koliko je doveden se i ocekivalo se da ce igrati pre Belgijanca jer je jednostavno bolji igrac i tu nema zbora.Celzi dobro zna sa kakvim finansijama raspolaze Dortmund, a sa kakvim Volfzburg i zbog toga je Volfzburg maksimalno odrao.

Volfzburg moze biti drugi ako pronadju nekog vanserijskog trenera, sa Hekingom mogu da racunaju samo na trece mesto u najboljem slucaju. :lol:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []