I da, predlažem ti da malo uživaš u fudbalu, gledaj Arsenal ili Barcu a ne dede i samo nemoj primit gol ( drugo ime za milan )
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Slobodno pogledaj koju utakmicu Arsenala pa ćeš skontat da igraju svi ovi što sam ja naveo. Jbg.ja sam onda gledao drugi Arsenal, al et, ti najgore znaš, jbg...
I da, predlažem ti da malo uživaš u fudbalu, gledaj Arsenal ili Barcu a ne dede i samo nemoj primit gol ( drugo ime za milan )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
carlos vela nije počeo ni jedni jedinu utalmicu u PL, ramzy samo 4,silvestre 2,wilshire nijednu, fabianski nijednu,merida nijednu, a gle čuda svi su počeli u Fa cupu( ne omin silnim kupovima niđe veze). znači tvoja tvrdnja da je to arsenalu važno takmičenje je pala u vodu, živio ti meni 100 godina,
ma sve ok, nek igraju najljepše u galaksiji pa i šire, ti si tvrdio nešto, ja ti dokazao da si lagao, ti umjesto da kažeš jes nisam bio u pravu skrećeš s teme.
ev ja se recimo s tobom slažem da igraju jako lijepo i nije mi to teško reći, za razliku od tebe
ma sve ok, nek igraju najljepše u galaksiji pa i šire, ti si tvrdio nešto, ja ti dokazao da si lagao, ti umjesto da kažeš jes nisam bio u pravu skrećeš s teme.
ev ja se recimo s tobom slažem da igraju jako lijepo i nije mi to teško reći, za razliku od tebe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _forzamilan_
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Mali Talijani nikad nece znati sta je to ponos i cast.
Oni nikad nece dokuciti kako je to osvojiti FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu.
Da, da najstarije. Niste ni svjesni kako srce kuca kad ti tim igra u FA Cupu, kad se igraci bore za svaki pedalj
terena jer znaju da ce osvajanjem ovog trofeja urezati sebe u anale fudbala, a navijace svog kluba ce uciniti
najsretnijim navijacima na svijetu.
Kako to moze znati kukavicki narod iz kukavicke nacije?
Nikako!
God save The Queen!
usput dajte se malo vratite na temu, ima arsenal svoju temu pa tamo o njemu razglabajte. nemojte ovu temu kvariti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
molim forumase tipa gunners i ljubav da napuste temu rade premalog IQ. stvarno niste dorasli nikakvoj diskusiji a ni vas tim nije dorastao mom. pa-pa
- tony-mortale
- Kontakt:
ma i ja sam kriv što sam se upuštao s djecom u raspravu odsad su na ignoru jer od njih sigurno neću ni u budućnosti ništa pametno moći pročitati, jer u ovih 20-ak postova nisu napisali ama baš ništa osim svojih fantazija.
sutra pregled neste i pata, trebalo bi se znati hoće li zaigrati u derbiju, bez neste će biti jako teško
sutra pregled neste i pata, trebalo bi se znati hoće li zaigrati u derbiju, bez neste će biti jako teško
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ima jedna fina opcija na ovom sajtu i ne zamaras se bezveze | Prijatelj/ica Gnjavator/ica |
Kod mene ovih drugih ima poprilicno. Jos malo i probit cu limit
Kod mene ovih drugih ima poprilicno. Jos malo i probit cu limit
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- tony-mortale
- Kontakt:
prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan
http://www.24sata.hr/sport/prije-25-god ... an/154768/
C'è solo un Capitano
C'è solo un Capitano
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Huntelaar: "Volio bih otići negdje na posudbu"
Napadač Milana Klaas-Jan Huntelaar, koji je navodno na meti Arsenala, Manchester Uniteda i Tottenhama, kaže kako razmišlja o odlasku sa San Sira kako bi sebi osigurao redovnu minutažu i mjesto u reprezentaciji za nastup na svjetskom prvenstvu.
26-godišnji nogometaš je u Milan stigao iz Reala prošlog ljeta, nakon što se u Madridu nije uspio nametnuti. Međutim, njegov put u Milanu nije krenuo onako kako je želio, te je za Leonardovu momčad ove sezone postigao samo tri gola, od čega dva u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Catanie u studenom.
"Razmišljam o odlasku. Kada sam razgovarao sa klupskim čelnicima uvjeravali su me da imaju povjerenja u mene. Igrao sam tek nekoliko minuta i želim puno više. To je važno za mene jer naš izbornik uvijek govori kako moramo redovno igrati u klubovima kako bismo upali u njegovu momčad. To se meni ne događa. Ipak, volio bih ostati u jakoj ligi i pokazati da sam materijal za Milan. Volio bih otići na posudbu do kraja sezone i onda se vratiti ovdje." rekao je Nizozemac.
Napadač Milana Klaas-Jan Huntelaar, koji je navodno na meti Arsenala, Manchester Uniteda i Tottenhama, kaže kako razmišlja o odlasku sa San Sira kako bi sebi osigurao redovnu minutažu i mjesto u reprezentaciji za nastup na svjetskom prvenstvu.
26-godišnji nogometaš je u Milan stigao iz Reala prošlog ljeta, nakon što se u Madridu nije uspio nametnuti. Međutim, njegov put u Milanu nije krenuo onako kako je želio, te je za Leonardovu momčad ove sezone postigao samo tri gola, od čega dva u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Catanie u studenom.
"Razmišljam o odlasku. Kada sam razgovarao sa klupskim čelnicima uvjeravali su me da imaju povjerenja u mene. Igrao sam tek nekoliko minuta i želim puno više. To je važno za mene jer naš izbornik uvijek govori kako moramo redovno igrati u klubovima kako bismo upali u njegovu momčad. To se meni ne događa. Ipak, volio bih ostati u jakoj ligi i pokazati da sam materijal za Milan. Volio bih otići na posudbu do kraja sezone i onda se vratiti ovdje." rekao je Nizozemac.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma idi ba huntelar boli me neka stvar imamo mi boriella al kad bi doveli dzeku ufff...gdje bi nam kraj bio...
- _forzamilan_
- Kontakt:
svaka čast na ovom postu. maldini istinska legenda i meni možda najdraži igrač milana svih vremena. definitivno najbolji lijevi bek svih vremena a šta je samo sve taj čovjek osvojio, između ostalog 5 ligi prvaka i 7 scudetta. nadam se da će i njegov sin nastaviti tamo gdje su započeli njegov djed i otac.tony-mortale je napisao/la:prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan
C'è solo un Capitano
što se tiče huntelara najbolje je da ode na posudbu da zaigra jer će ovako teško na svjetsko prvenstvo. leonardo ga ne gotivi čak mu je i inzaghi ispred njega a znamo svi o kakvom se paklenom napadaču radi tako da ga treba sačuvati pod svaku cijenu.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Slažem se, jednostavno, od kako znam za fudbal znam za Maldinia i Nestu kao nešto neprolazno nešto što je olićenje dobrog u odbrani... Jel istina da su on i sin odigrali jednu tekmu zajedno, naravno prijateljska je bila... Tako sam ja načuo..._forzamilan_ je napisao/la:svaka čast na ovom postu. maldini istinska legenda i meni možda najdraži igrač milana svih vremena. definitivno najbolji lijevi bek svih vremena a šta je samo sve taj čovjek osvojio, između ostalog 5 ligi prvaka i 7 scudetta. nadam se da će i njegov sin nastaviti tamo gdje su započeli njegov djed i otac.tony-mortale je napisao/la:prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan
C'è solo un Capitano
što se tiče huntelara najbolje je da ode na posudbu da zaigra jer će ovako teško na svjetsko prvenstvo. leonardo ga ne gotivi čak mu je i inzaghi ispred njega a znamo svi o kakvom se paklenom napadaču radi tako da ga treba sačuvati pod svaku cijenu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Kontakt:
maldini ima više osvojenih trofeja nego većina klubova u evropi, pehar lige prvaka je dizao i njegov otac cesare, dizao on, a sad ostaje da se vidi za njegove sinove, treniraju u milanu, ali su još djeca, 96. i 2001.god. tako da nevjerujem da se već sad može znati hoće li izrasti u velike igrače, a ako su igrali neku utakmicu zajedno to je moglo biti samo nešto rekreativno.
primavera milana trenutno igra utakmicu u bolonji, sad je 2-2, milan 2-0 vodio, kažu ima par extra talenata naročito u veznom redu i napadu, kroz par godina će neki od njih sigurno dobiti šansu
primavera milana trenutno igra utakmicu u bolonji, sad je 2-2, milan 2-0 vodio, kažu ima par extra talenata naročito u veznom redu i napadu, kroz par godina će neki od njih sigurno dobiti šansu
-
shevchenko7
- Kontakt:
ja mislim da bi trebali dovesti golmana jer i dida i abati su skloni pacerskim golovima a i godine ih polako stizu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka čast maldiniju
IGRAČINA.....malo je igrača kao maldini koji čitavu karijeru provedu u samo jednom klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- el_fenomeno
- Kontakt:
cuo sam da Nesta ne igra u derbiju 
Znal' neko jesu odradjeni pregledi na Nesti i Patu koji su trebali biti danas popodne,i kakvi su rezultati???
Strah me za Nestu,iako je Pato velika zvijezda,lakse cemo bez njega nego bez Neste..
Strah me za Nestu,iako je Pato velika zvijezda,lakse cemo bez njega nego bez Neste..
..Siamo l'armata Rossonera..
- el_fenomeno
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_newsleonardo je napisao/la:Znal' neko jesu odradjeni pregledi na Nesti i Patu koji su trebali biti danas popodne,i kakvi su rezultati???
prema ovim vijestima ne igraju
- tony-mortale
- Kontakt:
mene brine ova patova ozljeda prvo se trebao vratiti protiv juventusa, pa siene, a sad kažu da nije spreman za inter, pa čak da ni do mančestera nisu sigurni hoće li biti potpuno fit, u pitanju je povreda desnog aduktora.
nesta danas bio na nekom pregledu i nisu optimistični da bi mogao nastupiti u derbiju- kod njega mišić desnog bedra u pitanju, dok se zambrota i sedorf dobro oporavljaju i počeli danas sa treninzima.
danas u milanelu bio lippi ručao sa nestom, ali i ambrosinijem i borielom, mada je nesta opet izjavio da je reprezentacija za njega završena priča,a ambrosini da će u junu najvjerovatnije gledati tv.
lipi nije išao do interovog kampa pošto kaže tamo nema puno talijana
nesta danas bio na nekom pregledu i nisu optimistični da bi mogao nastupiti u derbiju- kod njega mišić desnog bedra u pitanju, dok se zambrota i sedorf dobro oporavljaju i počeli danas sa treninzima.
danas u milanelu bio lippi ručao sa nestom, ali i ambrosinijem i borielom, mada je nesta opet izjavio da je reprezentacija za njega završena priča,a ambrosini da će u junu najvjerovatnije gledati tv.
lipi nije išao do interovog kampa pošto kaže tamo nema puno talijana
- _forzamilan_
- Kontakt:
navodno je pato odletio za brazil kako bi prije ozdravio. čini mi se da su opet u milan labu nešto zaebali. neke prognoze govore da ni njega ni zambrotte neće biti 3 sedmice. za nestu ne znam možda i zaigra. seedorf se vraća treninzima i mogao bi zaigrati što je jedan veliki plus.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
jedno je sigurno a to je da ulazimo osakaceni u derbi sa Interom. uzdam se u ronaldinha da zablista mada ce mu biti jako tesko protiv Maicona igrat al on je majstor. boriello ce valjda nastavit sa dobrim igrama i nadam se da se seedorf vraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.