AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GunnerS
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 14:51

Slobodno pogledaj koju utakmicu Arsenala pa ćeš skontat da igraju svi ovi što sam ja naveo. Jbg.ja sam onda gledao drugi Arsenal, al et, ti najgore znaš, jbg... :)

I da, predlažem ti da malo uživaš u fudbalu, gledaj Arsenal ili Barcu a ne dede i samo nemoj primit gol ( drugo ime za milan )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 14:54

carlos vela nije počeo ni jedni jedinu utalmicu u PL, ramzy samo 4,silvestre 2,wilshire nijednu, fabianski nijednu,merida nijednu, a gle čuda svi su počeli u Fa cupu( ne omin silnim kupovima niđe veze). znači tvoja tvrdnja da je to arsenalu važno takmičenje je pala u vodu, živio ti meni 100 godina,
ma sve ok, nek igraju najljepše u galaksiji pa i šire, ti si tvrdio nešto, ja ti dokazao da si lagao, ti umjesto da kažeš jes nisam bio u pravu skrećeš s teme.
ev ja se recimo s tobom slažem da igraju jako lijepo i nije mi to teško reći, za razliku od tebe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jan 2010, 20:12

ljubav je napisao/la:Mali Talijani nikad nece znati sta je to ponos i cast.

Oni nikad nece dokuciti kako je to osvojiti FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu.

Da, da najstarije. Niste ni svjesni kako srce kuca kad ti tim igra u FA Cupu, kad se igraci bore za svaki pedalj
terena jer znaju da ce osvajanjem ovog trofeja urezati sebe u anale fudbala, a navijace svog kluba ce uciniti
najsretnijim navijacima na svijetu.

Kako to moze znati kukavicki narod iz kukavicke nacije?
Nikako!

God save The Queen!
:lol: pravo si smiješan :mrgreen:

usput dajte se malo vratite na temu, ima arsenal svoju temu pa tamo o njemu razglabajte. nemojte ovu temu kvariti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 jan 2010, 20:19

molim forumase tipa gunners i ljubav da napuste temu rade premalog IQ. stvarno niste dorasli nikakvoj diskusiji a ni vas tim nije dorastao mom. pa-pa

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 22:35

ma i ja sam kriv što sam se upuštao s djecom u raspravu odsad su na ignoru jer od njih sigurno neću ni u budućnosti ništa pametno moći pročitati, jer u ovih 20-ak postova nisu napisali ama baš ništa osim svojih fantazija.
sutra pregled neste i pata, trebalo bi se znati hoće li zaigrati u derbiju, bez neste će biti jako teško

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 jan 2010, 23:27

Ima jedna fina opcija na ovom sajtu i ne zamaras se bezveze | Prijatelj/ica Gnjavator/ica |
Kod mene ovih drugih ima poprilicno. Jos malo i probit cu limit :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jan 2010, 12:21

prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan
http://www.24sata.hr/sport/prije-25-god ... an/154768/

C'è solo un Capitano

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jan 2010, 13:30

Huntelaar: "Volio bih otići negdje na posudbu"

Napadač Milana Klaas-Jan Huntelaar, koji je navodno na meti Arsenala, Manchester Uniteda i Tottenhama, kaže kako razmišlja o odlasku sa San Sira kako bi sebi osigurao redovnu minutažu i mjesto u reprezentaciji za nastup na svjetskom prvenstvu.

26-godišnji nogometaš je u Milan stigao iz Reala prošlog ljeta, nakon što se u Madridu nije uspio nametnuti. Međutim, njegov put u Milanu nije krenuo onako kako je želio, te je za Leonardovu momčad ove sezone postigao samo tri gola, od čega dva u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Catanie u studenom.

"Razmišljam o odlasku. Kada sam razgovarao sa klupskim čelnicima uvjeravali su me da imaju povjerenja u mene. Igrao sam tek nekoliko minuta i želim puno više. To je važno za mene jer naš izbornik uvijek govori kako moramo redovno igrati u klubovima kako bismo upali u njegovu momčad. To se meni ne događa. Ipak, volio bih ostati u jakoj ligi i pokazati da sam materijal za Milan. Volio bih otići na posudbu do kraja sezone i onda se vratiti ovdje." rekao je Nizozemac.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jan 2010, 13:56

ma idi ba huntelar boli me neka stvar imamo mi boriella al kad bi doveli dzeku ufff...gdje bi nam kraj bio...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jan 2010, 15:24

tony-mortale je napisao/la:prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan

C'è solo un Capitano
svaka čast na ovom postu. maldini istinska legenda i meni možda najdraži igrač milana svih vremena. definitivno najbolji lijevi bek svih vremena a šta je samo sve taj čovjek osvojio, između ostalog 5 ligi prvaka i 7 scudetta. nadam se da će i njegov sin nastaviti tamo gdje su započeli njegov djed i otac.

što se tiče huntelara najbolje je da ode na posudbu da zaigra jer će ovako teško na svjetsko prvenstvo. leonardo ga ne gotivi čak mu je i inzaghi ispred njega a znamo svi o kakvom se paklenom napadaču radi tako da ga treba sačuvati pod svaku cijenu.

Krepat ma ne molat!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jan 2010, 15:33

_forzamilan_ je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:prije 25 godina capitano debitovao za AC Milan

C'è solo un Capitano
svaka čast na ovom postu. maldini istinska legenda i meni možda najdraži igrač milana svih vremena. definitivno najbolji lijevi bek svih vremena a šta je samo sve taj čovjek osvojio, između ostalog 5 ligi prvaka i 7 scudetta. nadam se da će i njegov sin nastaviti tamo gdje su započeli njegov djed i otac.

što se tiče huntelara najbolje je da ode na posudbu da zaigra jer će ovako teško na svjetsko prvenstvo. leonardo ga ne gotivi čak mu je i inzaghi ispred njega a znamo svi o kakvom se paklenom napadaču radi tako da ga treba sačuvati pod svaku cijenu.
Slažem se, jednostavno, od kako znam za fudbal znam za Maldinia i Nestu kao nešto neprolazno nešto što je olićenje dobrog u odbrani... Jel istina da su on i sin odigrali jednu tekmu zajedno, naravno prijateljska je bila... Tako sam ja načuo... :?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jan 2010, 15:48

maldini ima više osvojenih trofeja nego većina klubova u evropi, pehar lige prvaka je dizao i njegov otac cesare, dizao on, a sad ostaje da se vidi za njegove sinove, treniraju u milanu, ali su još djeca, 96. i 2001.god. tako da nevjerujem da se već sad može znati hoće li izrasti u velike igrače, a ako su igrali neku utakmicu zajedno to je moglo biti samo nešto rekreativno.
primavera milana trenutno igra utakmicu u bolonji, sad je 2-2, milan 2-0 vodio, kažu ima par extra talenata naročito u veznom redu i napadu, kroz par godina će neki od njih sigurno dobiti šansu

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 20 jan 2010, 16:01

ja mislim da bi trebali dovesti golmana jer i dida i abati su skloni pacerskim golovima a i godine ih polako stizu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jan 2010, 19:48

svaka čast maldiniju 8-) IGRAČINA.....malo je igrača kao maldini koji čitavu karijeru provedu u samo jednom klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 21:05

cuo sam da Nesta ne igra u derbiju :?:

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 20 jan 2010, 21:07

Znal' neko jesu odradjeni pregledi na Nesti i Patu koji su trebali biti danas popodne,i kakvi su rezultati???
Strah me za Nestu,iako je Pato velika zvijezda,lakse cemo bez njega nego bez Neste..
..Siamo l'armata Rossonera..

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 21:34

leonardo je napisao/la:Znal' neko jesu odradjeni pregledi na Nesti i Patu koji su trebali biti danas popodne,i kakvi su rezultati???
Strah me za Nestu,iako je Pato velika zvijezda,lakse cemo bez njega nego bez Neste..
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
prema ovim vijestima ne igraju

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jan 2010, 22:40

mene brine ova patova ozljeda prvo se trebao vratiti protiv juventusa, pa siene, a sad kažu da nije spreman za inter, pa čak da ni do mančestera nisu sigurni hoće li biti potpuno fit, u pitanju je povreda desnog aduktora.
nesta danas bio na nekom pregledu i nisu optimistični da bi mogao nastupiti u derbiju- kod njega mišić desnog bedra u pitanju, dok se zambrota i sedorf dobro oporavljaju i počeli danas sa treninzima.
danas u milanelu bio lippi ručao sa nestom, ali i ambrosinijem i borielom, mada je nesta opet izjavio da je reprezentacija za njega završena priča,a ambrosini da će u junu najvjerovatnije gledati tv.
lipi nije išao do interovog kampa pošto kaže tamo nema puno talijana

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jan 2010, 23:56

navodno je pato odletio za brazil kako bi prije ozdravio. čini mi se da su opet u milan labu nešto zaebali. neke prognoze govore da ni njega ni zambrotte neće biti 3 sedmice. za nestu ne znam možda i zaigra. seedorf se vraća treninzima i mogao bi zaigrati što je jedan veliki plus.

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 jan 2010, 16:19

jedno je sigurno a to je da ulazimo osakaceni u derbi sa Interom. uzdam se u ronaldinha da zablista mada ce mu biti jako tesko protiv Maicona igrat al on je majstor. boriello ce valjda nastavit sa dobrim igrama i nadam se da se seedorf vraca.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.